Treceți la conținutul principal

New stuff si Happy Birthday to me :)

  Hello! In ultimii ani alegeam sa-mi petrec ziua de nastere in deplasare. Anul acesta o sarbatoresc acasa. As fi putut sa intind coarda si sa plec putin, dar in ultimele saptamani am tot calatorit si am decis ca e mai intelept asa. Cum nu puteam doar sa stau, am decis sa scriu o postare si nu de orice fel, ci una cu noutati :).


  In primul rand, mi-am dat seama ca la precedenta postare de acest gen nu v-am povestit intamplarea cu Marionnaud. Prin vara (!) mi-am comandat un calendar de Advent super redus, de la Clarins. V-am si anuntat si pe Facebook, eram asa de nerabdatoare sa-mi vina coletul si nu mai venea. Dupa vreo 10 zile i-am contactat si, ce sa vezi? comanda nu figura in sistem desi eu o vedeam foarte clar in cont. Mi s-a cerut sa fac din nou comanda dar bineinteles ca produsul nu mai era pe stoc asa ca am ramas cu buza umflata si nici cei de la Marrionaud nu s-au chinuit sa gaseasca vreo rezolvare. Macar cei de la Douglas mi-au trimis un colet din partea lor dupa o greseala. Asta este! Dar ma simteam datoare cu explicatia fiindca poate sunt persoane care asteptau review-uri la produse Clarins si ele nu vor veni prea curand.


  Acum, trecand la noutati, am trecut la un moment dat prin Dm si mi-am cumparat doua mascute si o spuma de ras. Am testat putin terenul si prin alte orase si, pe cuvantul meu, fiecare are alta marfa. Nu ma mir ca eu vad la alte fete produse pe care nu le gasesc si voi vedeti la mine produse care nu sunt in orasele voastre. Fiecare masca a fost 5 lei si spuma de ras 7, parca.
  Au urmat doua comenzi la Avon: geluri de dus, dar si blush-ul Mark despre care am scris deja, un parfum Eve Confidence la fiola de 10 ml si un spray pentru picioare. Imi place parfumul asta si mi se pare foarte potrivit pentru toamna. Gelurile le-am luat cu maxim 8 lei bucata, blush-ul cu 25 iar parfumul cu 10 si spray-ul cu 7. Apoi am luat Tomorrow cu 65 de lei si o crema cu 17.


  Am vrut sa incerc ambele balsamuri de par Cien, de la Lidl, au fost 7 lei bucata.

    Tot de la Lidl mi-am luat un sapun cu mar si rubarba (5 lei) si din Auchan un spray de picioare Farmec cu 9 lei.

 Am primit un sapunel Oriflame de la reprezentanta pe care o am de foarte multa vreme. De fapt e sapunoi, ca e mare :)). Stiu ca nu-i prea fascinant, dar a fost un gest foarte dragut si aroma e super faina, de trandafiri.
  Melkior au lansat noi oje holografice si am primit si eu doua dintre ele: Holograviolet si Holografeel pe care le gasiti AICI.

  Bioderma a lansat apa hidratanta. Pe ea am folosit-o mult si urmeaza sa va povestesc cum si de ce.
  Daca tot vorbeam de Bioderma, Laboratoire Bioderma Romania a devenit NAOS Skincare Romania odata cu lansarea unui nou brand – Institut Esthederm. Am primit si eu cateva mini-produse alaturi de un portfard superb si urmeaza sa le incerc. Mi-as fi dorit s-o fi facut deja, dar efectiv nu am avut timp sa concep alta rutina de ingrijire. Produsele par foarte interesante si o sa vi le prezint mai pe larg intr-o alta postare.

  Si mai e comanda de la Notino. Mi-am ales de ziua mea mult iubitul La Panthere de la Cartier, mi-l doream din vara si chiar acum il port si miroase divin. Il gasiti AICI. In plus, crema La Roche Posay, cred ca am avut vreo 20 pana acum si am primit mostra de Si Armani si Diesel Bad.
  Si, chiar daca am pus deja pozele pe Facebook, tortul si florile :). Yeeey!

  Cam asta a fost, sper ca v-a placut si sa-mi spuneti daca vreti vreun review in special ;).


Kissez!


Comentarii

  1. Vai, de când n-am mai avut Tomorrow și totuși încă-mi amintesc perfect cum miroase... mi-a plăcut mult pe la 14-15 ani.
    La DM sunt diferențe mari și în același oraș, în București uneori n-au nicio treabă unul cu altul... Oricum, cele mai wow tot alea din Germania sunt, de la ele de acasă, am zis că data viitoare o să mă duc cu un bagaj mai gol, să am unde îndesa chestii. :))
    Să le folosești pe toate cu plăcere și încă o dată... La mulți ani, multă sănătate și momente frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am prea vrut si imi placea cel mai putin din gama aia de la avon, dar a insistat maica-mea sa-l cumpar si acuma chiar sunt uimita de cat de frumos miroase :).

      eu am fost doar in austia la dm si eram pe fuga, stiu ca am cumparat simbolic. ce as mai fi pierdut eu vremea pe acolo...

      multumesc mult :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader