Treceți la conținutul principal

Mostre, mostre

  Salutare! Am adunat din nou o cutiuta plina cu mostre, asa ca, de teama sa nu-mi expire inainte sa ma bucur de ele, le-am scos pe toate si le-am bagat in teste.

- Mon Paris de la Saint Laurent e un parfum dulce, foarte placut, o combinatie jucausa ciprat-dulce, vesela si draguta! Nu m-as intinde prea mult la vorbe fiindca am o banuiala ca o sa-l cumpar la un moment dat si o sa-i fac un eview detaliat atunci. Multa lume in incadreaza in categoria lui La Vie est Belle, adica parfum comercial, care prinde bine la public dar nu este unic. Acum eu ce sa zic? Mie-mi place si ma simt bine purtandu-l :).

- Signorina Eleganza de la Salvatore Ferragamo mi s-a parut un parfum tare si cam intepator atunci cand l-am pulverizat, dar in doar cateva zeci de secunde se transforma intr-un parfum elegant, luxos si foarte feminin si desi e foarte persistent si usor sesizabil e si foarte fin. Din acest motiv mi-a adus cumva aminte de La Panthere, deci nu putea sa nu-mi placa. E si floral, si usor fructat si usor pudrat. Se vrea o versiune mai matura a parfumului original, dar tot signorina ramane, deci ideea a ceva tineresc ramane la baza. M-as vedea purtandu-l si cumparandu-l in full-size.

- La Nuit Tresor e fenomenal! Imi place toata gama Tresor, dar asta miroase cel mai opulent, lux ar trebui sa scrie pe el. Un parfum sofisticat, foarte feminin. Poate e mai potrivit femeilor mai mature, dar e atat de elegant si hipnotizant, incat unul de 30 de ml ma tenteaza. Stiu ca l-as folosi mai rar, dar m-as simti regina cand l-as purta :)). Contine trandafir, vanilie si e mai oriental decat celelalte parfumuri din gama Tresor pe care le-am incercat. Pesistenta e foarte buna.
 - Women de la Calvin Klein e o apa de parfum florala cu accente fresh. E placuta, difana, potrivita de zi cu zi. E buna si pentru mers la sala, n-o sa deranjeze pe nimeni. Nu e nici foarte persistenat si nici cu adevarat remarcabila, e draguta si as purta-o ocazional.
 - Nomade de la Chloe. Un parfum floral-ciprat, cu note care bat inspre o aroma masculina. Cand l-am aplicat prima oara m-a frapat cat de bine i se potriveste numele: miroase ca o zi de vara, petrecuta afara, intr-o zona arida sau poate miroase ca dupa o zi plina de activitati placute in aer liber, cand te arunci in hainele de pat proaspat spalate si esti rupta de oboseala, dar o oboseala placuta. E pe gustul meu, persistenta e buna si il iau in considerare in full-size.
 - Si de la Armani, un parfum floral, dulce, cu o persistenta foarte buna. Notele lui calde de vanilie se potrivesc cam in orice anotimp: iarna ca sa dea o stare de confort, vara ca sa potenteze si primavara si toamna pentru accentele florale. Cred ca e unul dintre cele mai iconice parfumuri. Imi place si mie, ce-i drept. Si persistenta e foarte buna.
- Amo Ferragamo, un parfum intens mediatizat la lansare, potrivit cica pentru primavara. Cand l-am pulverizat prima data, gandul m-a dus urgent la Amor Amor de la Cacharel, dar dupa primele secunde devine mult mai pudrat si nu mai seamana. Persistenta e buna, e un parfum ok, dar mi-e putin greata de la el, cel putin acum, vara. Posibil sa-mi placa mai mult in sezonul rece, dar nu m-a cucerit.
- Armani Code - un parfum pe care cred ca-l stiti si pe care l-am mirosit cu mult timp in urma, insa nu-mi aduc aminte daca l-am testat in trecut direct pe piele. In opinia mea e o o combinatie cu care nu prea poti sa dai gres: de la inceput se simt foarte intens notele de mandarine, care apoi se combina cu flori si ceva dulce-vanilat. E girlish, placut, rezistent si foarte iubit de femei! Mi-a facut placere sa-l redescopar.
 - crema de noapte Serum Vegetal de la Yves Rocher, o crema cu textura densa si un miros placut, floral. E potrivita pentru masajul facial, e destul de grasa ca sa fie bine pentru tenul meu uscat. Pare ok.

- So Elixir a fost intr-o vreme parfumul meu preferat de la ei: dulce si floral, inspira o caldura unica, cred ca toata lumea il stie

- Quelques Notes d'Amour e cel mai delicat parfum YR, e primavara in talpi, foarte feminin, finut, l-am avut full-size in 2017
- Faimosul Double Wear de la Estee Lauder. L-am avut in Ivory Beige, o nuanta destul de inchisa, mai inchisa decat mostra de mai jos de la YSL. E foarte lichid, mi se pare ca miroase a alcool, are un subton neutru. Are tendinta de-a ramane ca o masca si a trebuit sa insist cand l-am aplicat. In final am pus o cantitate foarte mica de produs. Nu m-a dat deloc pe spate, dar hei! nici nu mi se potriveste din descriere. Totusi, eram curioasa sa vad si eu ce textura are si cum il percep. Singurul lucru care m-a bucurat cu adevarat e ca nu mi-a cauzat cosuri, avand in vedere ca multa lume pateste asta de la Double Wear.
- Touche Eclat de la YSL, un fond de ten pentru luminozitate, l-am avut intr-o nuanta mai inchisa, Sand. Totusi, s-a potrivit destul de bine pe un ten mediu bronzat. Subtonul, insa, bate inspre roz. Acoperirea e medie, uniformizeaza si da o usoara tenta de iluminare tenului. Mostra m-a tinut pentru patru aplicari, deci e spornic. Textura este foarte fluida, deloc cremoasa si are un miros destul de pronuntat care seamana a aloe. Se transfera destul de usor si se demachiaza mai greu comparativ cu alte fonduri de ten. Blureaza destul de bine porii si e un produs bunicel, dar nu m-a dat pe spate pentru pretul pe care il are.
- Genifique Sensitive de la Lancome, serul minune. Ce sa vezi? Pe esantion sta mentionat ca mostra serveste doar pentru a testa textura si senzatia acestui produs, dar ca nu contine anumite ingrediente revolutionare. Inteleg ideea si n-o prea inteleg. Textura  e fluida, usor lipicioasa pe ten. Se absoarbe destul de repede si are un miros delicat, destul de fresh. Mai multe nu sunt de zis.


  Cam acestea au fost mostrele mele, acum ma apuc sa strang altele :).

Kissez!

Comentarii

  1. Din tot ce ai tu aici, eu m avut doar Quelques Notes d'Amour, tol full size, in 2017 si tot o mostra de Calvin Klein Women. Eu l-am iubit pe primul, dar omul meu nu-l suporta, asa ca l-am dat la schimb unei persoane apropiate. Iar Women mi-a placut foarte mult, mi se pare in aceeasi categorie cu Dior Joy. Se pare ca pe masura ce imbatranesc, inclin spre parfumurile mai florale, simple, usoare. La Vie est Belle mi se parea fenomenal acum 3 ani, am incercat sa-l port saptamana asta si nu am putut, imi venea rau. La Vie est Belle L'Eclat e mult mai purtabil pentru mine.
    Recent am fost intr-un mall unde era un stand de parfumuri high-end, doar pentru testat. Adica te duceai frumos si iti dadeai cu ce parfum vroiai, cu cat vroiai, fara sa iti zica zimeni nimic, atat ca parfumurile erau prinse de raft cu un fel de lantisor si nu puteau fi furate. Mi-am bagat si eu nasul pe acolo si apare un tip cu un cos plin cu mostre si ma invita sa ma servesc. I-am zis :"Pur si simplu imi iau din cos ce mostre vreau?", iar el a zis ca pot lua linistita, "There's no catch". Mi-am luat doar o mostra de Jimmy Choo Floral, am facut 10 pasi, am pulverizat un puf la incheietura si am scapat-o :(( Imi aduc aminte ca mirosea asa fain, ceva in genul CK Women si Dior Joy.
    Ideea lui Genifique Sensitive are sens, de ce ar investi in introducerea de ingrediente minune intr-un esantion care oricum e prea mic sa faca o diferenta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in primul rand iti multumesc pentru comentariul lung :). nu mai prea primesc in ultima vreme si imi lipsesc :).

      ma mir ca nu-i placea quelque, e mult mai cumintel decat celelalte de la yr.

      sa stii ca de la vie est belle uneori ma doare capul, dar il las si iar ma intorc la el. l'eclat e mai tineresc si mai usor, dar si de la el mai patesc sa ma simt coplesita.

      wow! ce fain! vreau si eu la asa stand. ai rezistat sa iei doar o mostra? si eu sunt cu bun simt si in niciun caz n-as fi luat cu ambele maini, dar cred ca luam doua mostre :). cu jimmy choo n-am experienta, desi imi tot propun. imi pare rau ca ai scapat fiola...

      eu ma gandeam ca genifique nu contine anumite ingrediente fiindca ambalajul original e din sticla si probabil se pastreaza "proaspete". nu stiu ce sa zic si, sa fiu sincera, nu stiu unde as putea intreba sa a dumiresc :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader