Treceți la conținutul principal

Noutati Yves Rocher + cod de reducere

  Salutare! In acest moment, produsele marca Yves Rocher sunt cele mai numeroase in casa mea. Am din toate categoriile, unele mai noi, altele mai vechi, dar de care ma bucur la fel de mult. In acelasi timp, este brand-ul favorit si pe care il simt cel mai aproape de suflet. Posibil sa fie datorita faptului ca am o relatie de saptesprezece ani (!) cu YR, de pe vremea cand nu erau inca in Romania, ca mereu scot cosmetice irezistibile sau, pur si simplu, ca aromele produselor lor ma fac sa ma simt libera, conectata cu natura si putin mai responsabila fata de ce consum.

  Vineri am primit cel mai recent colet de la ei si inauntru am descoperit toate produsele esentiale de care am nevoie in aceasta perioada in ceea ce priveste atat ingrijirea tenului, cat si a corpului si a parului.
  Produsele de ingrijire a tenului cu musetel au hainute noi! Linia a fost relansata, cel mai probabil si imbunatatita. Apa micelara a intrat in teste de vineri si sunt placut surprinsa de ea. Mi se pare foarte blanda, chiar potrivita tenului sensibil si presimt ca vom dezvolta o relatie de lunga durata. Crema este hidratanta, potrivita oricui si in orice moment al zilei, deci e buna si pentru tenul sensibil. Preturile sunt de 29, respectiv 59 lei.

  Crema de maini cu arnica e o cunostinta mai veche de-a mea, miroase asemanator cu galbenelele, are o textura medie si se absoarbe rapid in piele. Plus ca ambalajul e asa de vesel. 16 lei.
  Doua produse dintre preferatele absolute sunt samponul si gelul de dus concentrat. Samponul l-am incercat prima data acum doi ani si am ramas impresionata de cum lasa parul si de aroma delicioasa de grapefruit. L-am folosit aseara si mi-am adus aminte cat de tare mi-a placut. Gelul de dus concentrat l-am avut in alte trei variante, iar de data aceasta urmeaza sa-l descopar intr-o aroma tare draga mie: lotus si salvie. Inca ma fascineaza cata spuma fac aceste produse dintr-o singura picatura si ce ambalaje mici au, prietenoase cu mediul :). Primul vine in diferite tipuri de ambalaj pornind de la pretul de 12 lei, al doilea costa 16 lei.


  Sapun solid si lichid. Primul cu aroma de masline si petite grain, al doilea cu aroma de mango si coriandru. Sapun solid de la YR nu am avut si sunt incantata sa-l descopar, iar despre cele lichide am de spus numai de bine. Puteti cumpara kit-uri de cele doua sapunuri cu 20 de lei in arome diverse.
  O noutate pentru mine este masca purifianta pe baza de carbune. Ma tenteaza fiindca trebuie tinuta pe ten doar trei minute, iar mai apoi clatita. O s-o incerc si revin cu impresii. Costa 35 lei.
  La crema de noapte pentru par m-am uitat pe site-ul lor de mai multe ori, suna bine ceea ce promite: par mai hranit si mai puternic. Se aplica o cantitate mica pe tot parul seara, inainte de culcare, iar pana dimineata actioneaza in voie. Nu trebuie clatita, nu imbacseste si nu pateaza fata de perna. Suna foarte bine si are un miros foarte placut, dulce, de ulei de jojoba. O s-o incep cat de curand. Daca va intereseaza, va spun ca are pretul de 29 lei.
  Acum vine vestea buna: in perioada 4-15 mai aveti reducere la orice comanda pe site-ul Yves Rocher folosind codul: STAIACASA15 ! E timpul sa profitati sa va faceti stocuri de produsele de care aveti nevoie.

  Pe langa ofertele super bune, s-au lansat si s-au relansat o gramada de produse. Mie mi-a atras atentia gama Hello Printemps formata din gel de dus, apa de toaleta si ulei hidratant in recipient cu atomizor. Nu uitati ca la orice comanda de minim 79 de lei mai primiti un cadou, iar la comenzi putin mai mari aveti sansa sa primiti un parfum absolut gratuit :). Toate detaliile le aveti pe site-ul Yves Rocher.

  Care sunt produsele voastre preferate?


  Va las si link-uri catre articolele in care am facut review anumitor produse pe care le-am amintit mai sus:

- crema de maini cu arnica - AICI
- sampon concentrat - AICI
- geluri de dus concentrate - AICI
- gel de dus obisnuit cu floare de lotus si salvie - AICI

Kissez!

Comentarii

  1. Am o grămadă de favorite de la Yves Rocher, dar acum a trecut ceva vreme de când nu am mai făcut o comanda. E în plan și sigur o sa iau uleiul demachiant din gama Sensitive Camomille. Ma interesează maxim de când a apărut. Cremele de mâini, serumurile, gelurile de duș, oja mea favorita în nuanță Magnolia pe care am cumpărat-o de cel puțin 4 ori, I love a lot of stuff from them!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inate de coletul acesta, comandasem geluri de dus la sfarsitul lui martie. sunt cele mai spornice si cu arome super faine :).

      Ștergere
  2. Nu am avut ocazia să încerc nici un produs din cele din articol, însă tot ce am încercat de la ei mi-a plăcut foarte mult

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla