Treceți la conținutul principal

Trei pasi care te fac sa arati mai tanara

  Salutare! Tineretea fara batranete a fost dintotdeauna o dorinta arzatoare pentru orice femeie, iar in zilele noastre modalitatile de a o obtine sunt nenumarate. De la mici trucuri si artificii, pana la interventii estetice, fiecare poate alege ce i se potriveste stilului de viata si bugetului.

  Eu, una, inca sunt la etapa cu non-invazive, ba chiar pot spune ca astazi o sa va enumar trei pasi la indemana oricui dar care, surprinzator,  nu sunt pusi in practica de toata lumea.

  Pasul intai - acoperirea firelor albe. Stiu, unele suntem mai norocoase si incaruntim mai tarziu, altele se confrunta cu primele fire albe si aspre inca de la varste fragede. Fiecare femeie este libera sa aleaga cum vrea sa arate, dar adevarul este ca un par alb sau grizonat adauga cativa ani fata de varsta din cartea de identitate. In acelasi timp, am observat ca acest detaliu da neincredere majoritatii femeilor, asa ca daca exista solutii, de ce sa nu profitam de ele. Din punctul meu de vedere cea mai buna vopsea de păr la un pret mic este Garnier Color Naturals. Am folosit-o sa-mi acopar tot parul blond si a rezistat cel mai bine. Pana si mama mea spune ca e cea mai buna la raportul calitate-pret. Cutia contine un flacon cu lapte revelator, un tub cu crema coloranta, un balsam special cu trei uleiuri si manusile de unica folosinta.
vopsea-de-par.jpg
colorare-par.jpg
  Pasul al doilea - o masca pentru ten. Lipsa de somn, prezenta stresului, alimentatea deficitara si miscarea insuficienta se vad imediat pe ten. Poate o crema obisnuita, oricat e de buna, are momente in care nu poate satisface nevoile tenului, asa ca o masca vine si da o doza mare de ingrediente benefice, facand tenul sa arate mai hidratat si cu liniile de expresie estompate. Una dintre cele mai bune măști de față incercate de mine este cea albastra, pentru hidratare, cu rodie de la Garnier. Super senzatie si efecte vizibile in doar cincisprezece minute. Cu siguranta o voi cumpara din nou, la un moment dat.

masca-pentru-ten.jpg


   Pasul al treilea - loțiune autobronzantă. Pe mine pielea usor bronzata ma duce cu gandul la vacanta si mi se pare ca o nuanta aramie a pielii da mai multa incredere, dar si te face sa arati mai tanara, mai lipsita de griji. 


   Acesta este topul meu. Voi ce trucuri de tinerete folositi?


Kissez!

Comentarii

  1. Încă n-am împlinit 27 ani și deja am fire albe, deocamdată foarte puțin vizibile, dar cum s-au găsit toate să iasă în față... probabil o să reîncep să mă vopsesc într-un viitor nu prea îndepărtat. Și când mă gândesc cât am tras să scap de părul vopsit... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cred ca am gasit unul anul trecut, dar problema e ca am multe fire de par blonde prin parul saten si sunt in dubii :)). de atunsi il tot rasfir ocazional, probabil la un moment dat o sa gasesc ceea ce caut :))

      e foarte greu cand vrei sa scoti vopseaua. o perioada am stat in mai multe nuante de saten, pe urma l-am tot tuns si, cam intr-un an jumate am scapat.

      Ștergere
  2. Si eu ma vopsesc tot cu Garnier,masca aceasta am cumparat-o și eu de câteva ori si pot spune ca sunt mulțumită de ambele.Lotiune autobronzanta nu îmi trebuie, stau la curte și pielea mea se bronzeaza imediat

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla