Treceți la conținutul principal

Masti pentru ten: Sephora, Kaufland, YR, 7th Heaven - reviews

   Salutare! Intotdeauna am indragit mastile pentru ten si am incercat sute de variante si toate felurile: crema, peel-off, sheet si tot ce-am mai gasit. Astazi vorbim de trei reusite si o dezamagire.

  Masca pentru zona cearcanelor de la Sephora. O gasiti la pretul de 20 de lei, sunt doi plasturi care se pun fix sub ochi si se tin vreo cincisprezece minute. Miros fructat, fiindca sunt cu aroma de rodie si relaxeaza mult zona sensibila a ochilor. Nu irita, ochii nu ustura, iar pielea ramane mai luminoasa si mai hidratata. Mi-au placut, posibil sa-i mai cumpar la un moment dat.
  Din Kaufland mi-am cumparat o masca la inceputul anului cu 15 lei, dar am folosit-o mult mai tarziu. Imi amintesc faptul ca parea ca are ingrediente bune, dar n-am avut inspiratia sa pozez lista. Face parte dintr-o colectie de masti ceva mai noua si cu un pret usor mai mare decat te-ai astepta in supermarket, dar e dintr-o panza rezistenta si super imbibata de produs. E foarte relaxanta si miroase placut, floral, insa in afara de senzatia placuta, nu am observat efecte notabile pe tenul meu. Pe de alta parte nici rau nu mi-a facut. A fost ok, dar nu cred ca as cumpara-o. Pentru aceste doua masti nu voi da note pentru faptul ca, desi mi-am facut o parere, simt ca aveam nevoia sa folosesc mai multe din fiecare ca sa pot sa dau un verdict.
  Masca cu carbune de la Yves Rocher, 35 de lei pentru 75 ml. Am primit-o si recunosc: erau slabe sanse s-o fi cumparat din proprie initiativa fiindca ma gandeam ca e prea puternica pentru tenul meu uscat. Are o culoare verde-gri, se aplica intr-un strat subtire de maxim doua ori pe saptamana si se clateste dupa doar trei (!) minute. Promite un efect de dezincrustare, deci e o arma impotriva  punctelor negre. E foarte cremoasa, spornica, placuta pe ten si miroase delicat, natural. Prima supriza a fost ca, dupa clatire, nu ma strangea deloc tenul. Deloc! Porii aratau mult mai curati dupa cele trei minute, dar partea interesanta am descoperit-o pe urma. Ei bine, dupa aceasta masca, punctele negre efectiv s-au dizlocat usor, chiar daca erau infime. Nu mi-a venit nici mie sa cred! O recomand fix inainte de o extractie fiindca totul devine muuult mai usor. O parte se curata chiar cu masca, iar celelalte se indeparteaza rapid printr-o presare scurta si nedureroasa. Imi place tare mult, de abia am inceput tubul si o sa-mi ajunga cu siguranta mult timp. Nota 10.
  Si acum ajungem la dezamagirea suprema! Am mai amintit acest tub de masca 7th Heaven pe care l-am cumparat in noiembrie si pana acum i-am mai dat cateva sanse. Am folosit aceasta masca la pliculet, ne-am inteles tare bine, e genul de masca peel-off care curata tenul si pe care simteam nevoia s-o folosesc ocazional pentru curatarea porilor. Tubul are 100 de ml si am dat vreo 27 de lei pe el in Auchan. Teoretic era spornic si avantajos, practic a fost un dezastru. Ambalajul era intact, nu umblase nimeni la el, dar am trecut prin:

- faza in care textura, in loc sa fie cleioasa, arata ca un noroi si, din cauza acestei modificari, nu se mai usca precum o masca peel-off, ci ca pamantul, cu crapaturi. Imi era imposibil s-o dezlipesc de pe ten.

- mi-am zis ca o fi intrat in contact cu aerul si i-a daunat. Am avut dreptate intr-o oarecare masura. A urmat o perioada in care pur si simplu scoteam putin produs, il aruncam si de abia apoi aplicam pe ten. Totusi, aparea aceeasi tendinta de modificare a texturii care ma impiedica s-o dezlipesc cu usurinta. Totusi, am folosit-o de vreo patru ori.

- faza in care a devenit gri cu tendinte transparente (ea fiind neagra in mod normal) si nu se mai usca pe ten


  Singurul lucru care m-a tot impins sa caut modalitatea de functionare e ca am iubit aceasta masca cand am cumparat-o la plic. Cum acelasi produs, cu acelasi miros, in termen de valabilitate si fara sa fi umblat cineva la ambalaj poate fi  asa un dezastru? Eu am ajuns la concluzia ca pur si simplu nu e o masca potrivita pentru ambalajul in forma de tub, aerul ajunge pana la ea si devine de neutilizat. Am ramas cu niscaiva sechele si o perioada nu mai vreau sa aud de ea. Nota 2 pentru tubul ala pacatos! Nici macar n-am apucat sa-i fac poza singur, asa m-e enervat :)).

  Cam astea au fost! Momentan raman cu cea de la Yves Rocher si, ocazional, o sa mai aplic cate ceva pentru hidratare ;).


Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla