Treceți la conținutul principal

Inca o parere despre Fenty Beauty

   Salutare! Cata agitatie s-a produs in jurul produselor de la Fenty Beauty inca de la lansarea lor! M-au interesat inca de la inceput, dar am zis sa incerc niste mini-produse sa vad ce si cum. De acum Fenty nu mai sunt o noutate si am avut ghinionul sa si uit de miniaturile mele intr-o cutie si sa le descopar doar de curand, dar vreau sa le aduc in atentie fiindca mi se par doua optiuni numai bune pentru sezonul estival.


  Setul a fost luat de pe Sephora, are un lipgloss de 5,5 ml in nuanta Sweet Mouth si un iluminator Sand Castle de 2,5 grame. Mi s-a parut o combinatie buna, mai ales ca un iluminator nu se termina cu una - cu doua. Pretul a fost cam 100 lei, iar produsele full-size sunt 90 si 160.


  Lipgloss-ul mi se pare ca are un ambalaj elegant, un aplicator destul de simplu cu buretel, dar care aplica uniform si placut produsul. Nuanta devine aproape incolora pe buze, insa adauga o usoara nuanta potrivita acum, pe pielea bronzata. In functie de lumina, bate ori intr-un roz, ori in nude. Glossul e dens, dar foarte putin lipicios si are un gust de ananas si cocos, deci exotic. Lasa o senzatie de lipbalm, dar buzele arata foarte pline. Rezista pe buze cam atat cat o face si alt produs similar.


  Iluminatorul vine intr-o nuanta intensa aurie, cu subton rose gold care il face destul de versatil. Il aplic intr-o cantitate foarte mica pe pometi. Efectul de iluminare este pronuntat, dar daca de abia il atingi pe ten, poate capata si un aspect mai natural. Surpinde perfect ideea de piele expusa la soare, de vacanta relaxanta la malul marii. Cele doua produse se potrivesc foarte bine.

  Dupa cum stiti, eu sunt mai degraba interesata de ingrijirea pielii, insa si machiajul mi se pare important si nu as renunta la acele produse care-mi fac placere. Fenty Beauty a fost unul dintre brand-urile de la care am vrut neaparat sa incerc ceva. Si din multele clipuri pe care le-am urmarit pe Youtube am ajuns si eu la concluzia ca Rhianna e tare pe make-up. La parfumuri mai putin. Probabil stiti ca mi-am luat la un moment dat unul si nu prea am fost incantata.


  Pentru Sweet Mouth si Sand Castle am nota 9,5.


Kissez!

Comentarii

  1. Pe mine m-a cam lăsat rece nebunia cu Fenty Beauty. Poate tot niște miniaturi aș lua vreodată, cantitatea la iluminatorul ăsta pare oricum mai mult decât suficientă pentru un astfel de produs. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe mine m-a prins :)). iubesc miniaturile de orice fel, dar cele de make-up sunt suficiente pentru o perioada lunga de timp.

      Ștergere
  2. Rihanna are un parfum super hyped, cu note de cocos, destul de persistent pentru pret, give it a try.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reb´l Fleur ? l-am mirosit in treacat si nu e genul meu, dar mersi pentru recomandare :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader