Treceți la conținutul principal

New stuff - cosmetice, carti, bijuterii ;)

  Salutare! Desi mai astept vreo doua colete, am decis sa fac o postare de tipul new stuff ca sa mai sparg monotonia review-urilor din ultima vreme. In ultimele saptamani mi-am cumparat doar strictul necesar, insa am avut parte de cateva surprize care trebuiau mentionate.


  In primul rand, Bianca mi-a facut o surpriza tare draguta care m-a bucurat mult. Fata asta simpatica a considerat ca am ajutat-o in blogging si mi-a trimis doua produse pe care mi le doream mult sa le incerc: uleiul pentru par Moroccan Argan Oil si souffle-ul pentru picioare de la Foot Works. Ambele produse sunt faine si va voi scrie despre ele in review-uri. Multumesc inca o data, Bianca! :) Am primit si-o scrisorica, dar o tin pentru mine.


  Miercurea trecuta m-am trezit cu un colet in care habar n-aveam ce se gaseste! Cand l-am deschis: hopa! Cei de la Flormar mi-au facut o surpriza si mi-au trimis cateva produse.
  Am gasit in colet o pudra bronzanta, un ruj Supermatte intr-o nuanta diavolesc de... rosie (in sensul bun, bineinteles), un fard pentru ochi si stickere pentru unghii. Bonus, o mostra de crema de noapte. Rujul imi place cel mai mult, e fantastic!

  Nu stiu cum a reusit ambalajul fardului sa adune atatea scame avand in vedere ca tocmai atunci il scosesem din cutiuta :)). Scuze!


  Acum cateva saptamani mi-am luat un nou Syoss si am optat pentru varianta mov cu efect de densificare. Se vede ca deja l-am folosit si-mi place mult. Costa cam 13-14 lei.
  Presata de imprejurari, am ales un Lady Speed Stick. Chiar daca foloseam exclusiv aceasta marca pe vremuri, au trecut vreo 8 ani cel putin de cand nu mi-am mai luat unul. Apropo, m-am saturat de cei de la Billa care au un pret afisat, iar la casa platesti mai mult. Ajung rar la Billa, dar aproape de fiecare data am probleme pe bonul fiscal si ma irita deja la maxim nu pentru suma in sine ci pentru atitudine.





  Mi-am mai luat un dizolvant din Kaufland - Senza. M-am chinuit cu el si inca sunt nedumerita legat de cateva aspecte, dar va povestesc in review. Costa 8 lei.

  Tot la capitolul deodorante, am adaugat colectiei si un Bourjois (13 lei) si un Today din Penny (6 lei).

  Stiti ca ma dau in vant dupa mirosul de pepene galben. Intamplarea a facut sa ma aflu intr-un magazin de cartier si sa vad acest sapun lichid de la Aroma. Am dat 5 lei pe el si miroase mi-nu-nat!


  Acum sa trecem la carti: Libris, ca de obicei, urmeaza in scurt timp recenziile :).
  Iar de la Velbi, un colier frumos pe care vi l-am aratat si pe pagina de Facebook!
  Si daca tot vorbim de pagina de Facebook, nu uitati de concurs, timpul se scurge foarte repede si veti pierde ocazia sa castigati un premiu de la Cosmod!


  Si initial ma gandeam ca vor fi putine poze in postarea asta :)).



Kissez!

Comentarii

  1. Ce de noutati! Imi place cum arata fardul si rujul Flormar. :) Spor la testat!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce de bunatati, si eu astept sa iau salarul sa merg la un mic tur de shopping :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia a aştept să citesc părerea ta despre ele! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  4. sa le folosesti cu placere; foarte frumos colierul Velbi

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de bunătăți, să le folosești cu drag!
    Îmi place nuanța fardului, iar rujul îl am și eu... nu sunt sigură că exact aceeași nuanță, dar sigur tot din gama asta - mi se pare foarte haios ambalajul lui. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc. m-a surprins rujul ca se intinde foarte fain si reziiista :). da, e simpatic ambalajul :).

      Ștergere
  6. densificare... adica volum?
    sa le folosesti cu spor pe toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oarecum. eu personal le diferentiez putin: mi se pare ca produsele pentru volum mai mult umfla parul de la radacina, iar firul de par ramane la fel, pe cand cele de densificare fac ca firul de par sa para mai gros, fara a-l umfla efectiv.


      multumesc.

      Ștergere
  7. Sa le folosesti cu drag pe toate! Colierul se potriveste de minune a fi purtat primavara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). din momentul in care renunt la esarfe, il scot in lume :)).

      Ștergere
  8. Hmmm, sapunul acela cred ca e divin! As vrea si eu unul! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. uleiul pentru par Moroccan Argan Oil este un produs care il folosesc frecvent si o sa continui, ador aroma de pepene si rujul Supermatte diavolesc este bestial de mult caut o nuanta asa.
    sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rujul nu are niciun minus pana acum si e bine ca-mi lipsea unul rosu din colectie :).

      Ștergere
  10. toate sunt superbe! sa le folosesti cu drag!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu folosesc uleiul de par cu argan de cand a aparut si sunt tare incantata de el...sunt curioasa sa aflu parerea ta. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca la inceputul lui aprilie apuc sa scriu despre el :).

      Ștergere
  12. Uuu ce fain e rujul! <3
    Sa le folosesti cu placere. Stii de sapunul lichid din penny: zen garden, la 1 litru? Daca nu, incearca-l. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e super misto!

      mersi! am pe lista un sapun din penny, dar tot aiurea ajung acolo. nu stiu daca-i zen garden, dar sper sa nu uit sa verific :).

      Ștergere
  13. sa le folosesti pe toate cu drag! si eu am acum un sapun cu pepene, dar verde, care nu miroase a pepene, dar miroase bine. ai inteles, nu ?:))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla