Treceți la conținutul principal

New stuff - hainute

  Salutare! Cred ca deja stiti ca imi place sa fac afaceri bune. Chiar nu inteleg de ce as plati preturi triple sau chiar de patru ori mai mari pe haine din noile colectii, in loc sa-mi cumpar haine asemanatoare din colectiile trecute. Am si norocul ca-mi plac lucrurile simple si hai sa recunoastem: cand vine vorba de-o bluza neagra sau de-un tricou alb mai conteaza colectia si anul din care fac parte? :))


   Cand mi-am luat cele mai recente hainute, initial imi doream altceva, dar intamplarea a facut ca produsul pe care mi-l doream sa se epuizeze din stoc si sa aleg altele in loc. Si, nu stiu cum am facut, dar m-am ales cu trei noutati ce impreuna costa doar 100 de lei :).

  Dar hai sa vedem despre ce-i vorba:

- in primul rand, o bluzita neagra, simpla si totusi nu foarte-foarte simpla. Face parte dintr-o colectie Zara, la prima vedere este foarte basic, insa la manecute, la guler si tiv are material foarte usor transparent care ii aduce o nota distincta. In plus, e putin mai lunga in spate si asta ma bucura. Cand pornesc la luat de bluze negre, este esential sa fie confectionate din materiale ce nu aduna scame. Imi displace profund sa vad scame, atze si alte asemenea pe un material negru. Ei bine, bluzita de la Zara ramane neteda si perfect curata (daca ma pot exprima asa). Mai primeste un punct si pentru ca are o nuanta foarte intensa de negru si inca un punctulet pentru faptul ca e foarte confortabila. Imi place tare mult :).




- un jerseu! Da, ati citit bine. Eu, una, consider jerseul o piesa vestimentara putin mai batranicioasa, recunosc. De obicei prefer sa iau o gecuta subtire, un hanorac sau asa ceva. Uitandu-ma la pozele acestui jerseu pe site, mi-am dat seama ca are o caracteristica ce-l face chiar tineresc: franjureii de la baza! Mi-a placut atat de tare acest element, incat n-am sovait nicio clipa inainte de a pune jerseul in cos. Bine am facut! M-am indragostit de el imediat ce l-am primit: e Bershka, are o nuanta intensa de bleumarin, este chiar calduros si franjurii nu se vor destrama la prima spalare. In alta ordine de idei, nu stiu daca v-am spus, dar consider ca ma avantajeaza mult bluzele cu maneca trei-sferturi. De ce? Pentru ca par ceva mai mica decat cei 170 de cm pe care-i masor, iar bratele dezgolite pana la cot ma echilibreaza destul de ok - par mai inalta. In plus, mereu am mania de a-mi sufleca manecile, mai ales cand fac ceva, dar ma surprind facand asta si pe strada, la plimbare :)). Asa ca manecile 3/4 sunt preferatele mele.




- o camasuta! In ultimii ani am inceput sa cumpar mai multe camasute si m-am obisnuit sa le port. Camasa cu capete de cerbi e pe site de multa vreme si in toate marimile posibile. Si cu toate acestea, am vazut-o la o singura bloggerita. Nu intelegeam de ce: simteam eu ca-i frumoasa iar pretul era mai ieftin decat daca iesi la o cola :)). M-am decis s-o iau, ca s-o vad pe viu. Eu bine, este o camasuta foarte faina. Poza intreaga nu va pun deoarece e inca sifonata - o voi calca la vara, inainte s-o port. Dulapul meu incepe sa devina neincapator si deja incep sa indes hainele in el :)). Materialul este foarte usor, racoros, iar print-ul e tare dragut: capete de cerbi. Iar pe unele coarne de cerbi mai apar si mici pasari corai. Cred ca se vede din poza :). Un lucru va spun: daca va place, comandati o masura mai mica decat in mod obisnuit. Eu am luat S si sta larguta pe mine. Oricum, arata mai bine in realitate decat in poza de pe site, pe cuvant :). Si inca e la reducere!





  Ma declar foarte multumita de comanda, mai ales ca suma produselor comandate ar fi fost de peste 80 de euro la aparitia colectiilor din care faceau parte iar asa au fost 100 de lei :).


  Asa, pe final, va mai arat trei produse care mi-au placut :).





  Voi ce hainute ati mai adaugat in dulap? ;)



Kissez!

Comentarii

  1. Love that black fringe cardi!

    Check out my new post Here!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fain e imprimeul cămășii cu cerbi!
    Să le porți cu mare drag, Alina!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le porti cu drag, Alina! Astept si eu cateva comenzi, chestii de primavara-vara in principiu :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). initial am vrut sa-mi iau tricouri cu gandul la sezonul estival, dar apoi mi-am adus aminte ca mai e pana atunci :)).

      Ștergere
  4. Ce dor îmi e de o comandă la ei! Dar de acum cred că o să am mai multe șanse să găsesc piese pe placul meu și totodată pe mărimea mea, la cele de toamnă-iarnă parcă numai mărimi mari aveau. :))
    Îmi place cămașa, e tare simpatică! Și da, chiar ai făcut o super afacere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am intampinat probleme la camasi: erau vreo 3-4 de-mi placeau, dar in marimea m :((.

      ma bucur ca-ti place :).

      Ștergere
  5. Camasuta cu cerbi am mai vazut-o si la Fede, imi inchipui materialul pipaibil. ;))
    Un jerseu mi-am luat si eu si pantaloni sport.
    Sa le folosesti cu placere! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu tot la Fede am vazut-o, desi mai apoi nu-mi aduceam aminte sub niciun chip unde am vazut-o. am suspectat-o pe Ilda si m-a lamurit ea :)).


      multumesc la fel :)

      Ștergere
  6. si mie imi plac tot lucrurile simple.
    sa le porti sanatoasa!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  7. sa imi fie rusine ca de mult nu mi-am mai cumparat haine..tot cosmetice, dar ar trebui sa imi schimb obiceiurile

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac mult tricourile - cel negru, cel cu mesaj...
    Vei rade, dar ma sperie acele capete de cerb! :P
    Oricum, ai facut smart shopping, asta e cert!

    Referitor la shopping: eee, nu-s deloc cuminte! Astept o comanda Kurtmann chiar maine si una Sheinside peste vreo doua-trei saptamani...

    Sa le porti sanatoasa, Brumarica draga! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))))))))) rad si inca foarte tare pentru ca eu te vedem exact pe tine cu un astfel de imprimeu :)))))). mie-mi inspira ceva dragalas :)).

      asa, asa :)).

      multumesc.

      Ștergere
  9. Imi place mult ultimul pulover - sunt curioasa daca il iei la urmatoarea comanda!

    RăspundețiȘtergere
  10. Te sustin, exceptand cazul in care chiar nu ai ce face cu banii nu vad de ce ai plati o suma nejustificata de costurile de productie. Ok, sunt piese pe care s-ar putea sa nu le mai gasesti cand incep reducerile, dar in mare parte e vorba doar de amanare. Chiar ieri citeam pe un blog ca fetei ii placuse o haina Bershka cu 200 lei dar nu a vrut sa dea atat si dupa cateva zile a luat-o cu 50 lei.

    Eu nici nu ma mai obosesc sa vanez reduceri in magazine, outleturile imi ofera tii.suficiente tentatii la pretul corect, accesibil. In veci nu mi-as fi permis atatea haine direct de la Zara, de pe Kurtmann am putut lua cam tot ce mi-a placut. Ce conteaza colectia cat timp lucrul arata bine. Prima bluza si camasa cadrilata sunt preferatele mele, super achizitii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe tine mereu te admir cu chilipirurile din sh. eu si cand fac o afacere in tipul asta de magazine, parca tot platesc mai mult :)).

      da, asa zic si eu: important e sa arate si sa cada bine.

      Ștergere
  11. sa le porti cu drag! eu n-am mai adaugat in garderoba nimic, nu prea mai incap de haine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am adunat cam multe ca am facut o pasiune cu sh si-am gasit multe piese foarte faine :)).

      Ștergere
  12. Sa le porti cu drag, Alina!

    Am vazut si eu camasuta cu cerbi de la Zara, in toate masurile, intai la pret intreg, apoi super-redusa. Este dintr-o colectie Zara lingerie, pretul de pe eticheta sunt convinsa ca e maricel. O vazusem si in fotografiile originale, dar pe mine nu ma avantajează deloc acest ton de gri.

    Pupici
    Catalina- EbonyVintage

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu vreau sa cred ca ma prinde :)). nu sunt sigura, dar sper :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla