Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba: martie :)

  Hello! Iata ca a venit si primavara! Trecem peste faptul ca acest anotimp aduce si astenie si alte lucruri mai putin placute si ne concentram doar pe chestiunile bune si importante. Uite ca si vremea este destul de ok, calduta si parca ne cheama mereu sa ne plimbam. Tot ce pot sa ma rog este ca rinita mea alergica sa-si faca aparitia tarziu si sa ma tina cat de putin posibil.


  Ca sa celebram venirea primaverii si frumoasele zile de 1 si 8 martie, am dat drumul unui nou concurs pe pagina de Facebook. Este sponsorizat de cei de la Triodeluxe, care au fost foarte draguti sa-mi sustina ideea.  Probabil l-ati vazut o parte din voi, dar m-am gandit ca ar fi bine sa va anunt si aici. Puteti castiga produse Tresemme si Anian (chiar gelul cu goji si rodie care-i preferatul meu) trimitand o urare catre o femeie draga din viata voastra. In plus, puteti sa va inscrieti in concurs cu trei mesaje diferite, deci aveti maxim trei sanse de castig. Ma bucur sa vad ca v-a placut concursul pana acum si inscrieri invalide sunt doar vreun sfert (credeti-ma e putin comparativ cu ce-am vazut alta data). Oricum, sunt foarte curioasa sa vad cate urari se vor strange si cat de frumoase vor fi ele.


  In alta ordine de idei, vreau sa stiu ce martisoare ati primit :). Cel mai simpatic din colectia mea este o mica broasca testoasa atasata la o bratarica ;)). O s-o port si cu riscul sa ma invidieze toti copilasii! :))



   Cum sa sarbatorim 1 martie fara flori?




  Apropo, mi s-a umplut casa de gargarite :)). In fiecare camera am, inclusiv in baie si bucatarie. Le-am deschis geamurile sa le dau sansa sa plece, dar vad ca au ramas. Le place la mine, bag de seama. Ori n-au simtul orientarii si inca n-au gasit ferestrele :)).


  Ieri am deschis sezonul cititului in parc. N-am rezistat prea mult ca ma durea spatele si mi-era incomod pe banca, dar de abia astept sa se faca suficient de cald incat sa citesc vreo 2-3 ore.


  Cat despre cosmetice si blog, am facut deja o serie de poze pentru review-urile urmatoare. Luna asta o sa cititi (printre altele) despre balsamul/uleiul de par L'Oreal Profesionnel Mythic Oil, despre Fame de la Lady Gaga, demachiantul Gerovital pentru machiaj rezistent la apa, untul de corp Gerocossen din Argan Line si despre apele florale Mayam. O sa ma straduiesc sa mai fac si-o postare 24 hours si, bineinteles, doua recenzii de carte ;).



   Va doresc o primavara frumoase, cu multe zambete si multa culoare :).



Kissez!


 


 

Comentarii

  1. O primăvară frumoasă îți doresc!
    Ce haioasă e broscuța! La mine cel mai haios mărțișor primit e tot o brățară, dar cu Hello Kitty. :)) Bine, cine a luat-o sunt sigură că nici nu știa ce-i cu pisicile astea, dar mie mi se pare haioasă.
    Sună bine postările pe care ni le pregătești, eu abia aștept să citesc despre untul de corp, parfum și mai ales... postarea cu 24h. :D Poate ai văzut că eu am mai făcut una vineri și chiar o să încerc să fac câte una pe lună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi la fel!

      am vazut si cu kello kitty :)). sunt tari.

      mi-a scapat deoarece sunt in urma cu bloggingul, dar vin sa vad ;).

      Ștergere
  2. Ma bucur sa aflu ca vei fi tot asa de activa si in martie :)
    Momentan, am primit vreo 3 martisoare si o floare si sper sa mai fie si altele, pentru ca e un obicei simpatic la care n-as putea sa renunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ca de obicei :)).

      da, e tare dragut obiceiul de martisor :).

      Ștergere
  3. primul martisor de sus..am primit si eu unul identic :)

    RăspundețiȘtergere
  4. e adorabila bratara cu testoasa. nu am zarit asa ceva pe la noi dr daca vad iau si eu una, chiar daca nu mai e martisor. :D:D:D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. au site, idey.ro sau ceva de ganul asta si-au o multime de bratari ;)).

      Ștergere
  5. O primavara frumoasa, Alinuta! si eu am primit o brosa-martisor de la nepoata mea, tot sub forma de un animalut :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi la fel!

      sunt la moda animalutele din ceea ce vad ;)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla