Treceți la conținutul principal

Geluri de dus: Yves Rocher, Avon, La Roche Posay - reviews

  Salutare! Gata! Mi-am propus: pana nu ajung la patru, maxim cinci geluri de dus, nu mai cumpar altele. O sa dureze mult, pana prin mai, cred :)). Din acest motiv, dar si pentru ca in ultima vreme am folosit si arome specifice pentru sezonul rece, m-am gandit sa le trec in revista.
 - gelul de dus Yves Rocher cu trandafir si ulei de argan. O aroma potrivita cam in orice anotimp, mai putin pe cele mai mari calduri, cel putin in opinia mea. O combinatie irezistibila si senzuala de trandafiri foarte parfumati si mirosul dulce de ulei de argan. Odata diluat in apa parca primeste si o nota condimentata, de parca vrea sa te trezeasca din amorteala. E spornic, extrem de bland cu pielea, foarte fin!
- tot de la YR, varianta cu lavanda si mure. Aici am cam riscat putin, avand in vedere ca sunt destul de alergica la mirosul de lavanda. Nimic de zis, gelul e tare interesant: miroase in proportii egale a mure si lavanda, n-am intalnit nicaieri asemenea combinatie, dar ma mananca nasul de fiecare data cand fac dus, asa ca o sa-l dau mai departe. Din punct de vedere al delicatetii nu am nimic de comentat. E un produs bun si fain, dar eu nu-l prea tolerez :(.

- iubirea absoluta a acestui sezon a fost gelul Padurea Fermecata, bineinteles tot de la YR. Mi-a placut aproape la fel de mult ca The Dore-ul de anul tercut si l-am consumat pe repede inainte fiindca il alegeam in fiecare seara. Dupa cum v-am spus si pe pagina mea de Facebook, capteaza atat mirosul de lemn umed, de padure proaspata, dar si confortul unei cabane cu semineu, din inima muntilor. E fantastic si atat de bland incat cred ca puteam sa-l folosesc si doua saptamani fara sa simt nevoia stringenta de lotiune de corp imediat dupa dus. Imi voi face rezerve, dar dupa ce scad numarul gelurilor din colectie. Si cred ca o sa-mi cumpar si balsamul de buze din gama.
- intr-o vreme gelurile mele favorite erau cele de la Senses si inca imi plac, dar dupa 15 (!) ani in care le-am folosit pe toate, parca ma indrept spre YR cu ceva mai mult chef. Poate a contat si ca Festive Wishes, desi a mirosit minunat a mere si scortisoara, mi-a uscat putin pielea. E adevarat, in acea perioada am fost ca pergamentul, dar faptul ca-l foloseam nu m-a ajutat. De obicei Senses erau delicate cu pielea mea,  dar sortimentul acesta nu mi-a priit foarte bine. Aroma, insa, mi-a placut tare mult.
- am mai avut si un travel-size de gel Lipikar de la La Roche Posay. Foarte bland, cu un miros foarte usor, care se transforma intr-o emulsie fina in contact cu apa. E potrivit pentru pielea foarte uscata sau, de ce nu? daca nu aveti chef de vreo aroma puternica. Placut, bland, potrivit pentru toata lumea.

  Sa mai dam si note? 10, 8, 10 cu felicitari, 8 si 9!


Kissez!

Comentarii

  1. Am folosit și eu de la Avon feluri de dus,dar cu ani in urma.De la Yves Rocher am folosit gelul de duș cu aroma de cafea pe care îl ador, iar de la roche posay nu am folosit nimic

    RăspundețiȘtergere
  2. Gelurile de dus de la Yves Rocher mi se par the best ! Mie imi place mult gelul de dus cu lavanda si mure (si imi placea si apa de toaleta de la Yves rocher din acceasi gama -acum scoasa de pe piata ..). Imi aduce aminte de o perioada cand eram foarte indragostita de un fotograf macinat de probleme existentiale. :D

    Si Padurea Fermecata este printre preferatele mele de la Yves...mi-am luat tot setul dn catalogul de iarna (crema de maini, gel de dus si sapun lichid)...Nu regret deloc achizitia ;)

    In iarna asta insa sunt pursi simplu obsedata de gelul cu scortisoara si caramel de la Farmona...miroase fabulos, lasa pielea fina si nu-mi mai vine sa ies din baie cand il folosesc.. e divin si parca ma incalzeste mai bine..Nu ma gandeam ca o sa-mi placa chiar atat de mult. Au geluri de dus f bune. Am mai avut unul cu pere si merisoare de la ei si acum l-am recumparat pe cel cu ananas si cocos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ooof! :) cred ca parfumurile sunt modalitatea garantata de a trai anumite momente din viata :).

      mai e si ulei de dus ai balsam, poate le incerci si pe ele.

      suna foarte bine! mi-am propus de multa vreme sa cumpar farmona, dar mereu, mereu aparea altceva :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla