Treceți la conținutul principal

Geluri de dus: Yves Rocher, Avon, Lidl - reviews

  Salutare! In acest articol o sa trec in revista toate gelurile de dus pe care le-am consumat in ultima vreme. Toate mi-au placut, unele se mai gasesc, altele au facut parte din editii limitate, despre unele am tras concluzia ca nu se mai fabrica, iar pe altele le-as mai cumpara.
  Spumant de baie cu bujor si lotus de la Avon, folosit cu drag si spor pe post de gel de dus :). Il mai gasiti in brosurile Avon la un pret de aproximativ 10 lei atunci cand sunt reduceri, are 250 de ml si un ambalaj adorabil, cu roz si auriu. E foarte bland, aroma persista vreme indelungata pe piele si ofera o senzatie relaxanta. Mie imi miroase a trandafiri, ba chiar am fost izbita de asemanarea cu alt spumant Avon, pe care l-am avut acum trei ani si care arata asa:
 Am avut un set de mini-geluri de la Yves Rocher pe care am dat 29 de lei:

- cu nuca de cocos, cu o textura cremoasa si de un alb sidefat foarte interesant. Mirosul delicat de cocos, spornic si gentil cu pielea. L-as mai folosi in special primavara si toamna.

- migdale si flori de portocal. Fabulos pentru vara, aroma amaruie, atat de autentica. La un moment dat am avut un mandarin intr-un ghiveci, iar frunzele lui miroseau exact ca acest gel de dus. Textura de gel, foarte spornica. Partea nasoala este ca am impresia ca nu se mai produce, iar acest lucru e valabil si pentru alt favorit, cel cu lamaie si busuioc, dar si pentru varianta cu fructul pasiunii si ghimbir pe care n-a apucat s-o incerc.

- masline si petite grain. Stiam aroma, dar acum am redescoperit-o. E tare linistitoare, cu masline si accente citrice, potrivit cam pentru orice zi. Pe acesta am in plan sa-l cumpar intr-o varianta mult mai mare, pentru ca nu mi-a ajuns flaconul acesta mic de 50 ml :)).

- mango si coriandru, pe acesta il stiu foarte bine si ii ador aroma exotica si suculenta. E deosebit in special in sezonul cald.

- vanilie bourbon. Miroase dulce si aromat, exact ca o pastaie de vanilie, dar va spun ca dintre cele sase mi-a placut cel mai putin, probabil si datorita faptului ca inclin spre arome mai fructate.

- zmeura si menta. Aici am avut o surpriza foarte interesanta. Daca in zilele reci gelul se simte aproape exclusiv de zmeura, cu cat se incalzeste, cu atat devin mai sesizabile accentele de menta. E grozav pentru zilele caniculare, racoritor si deosebit. E in planul de cumparaturi, dar iarna nu l-as folosi.
  Tot ca gel de dus folosesc si sapunul lichid cu mango si coriandru daca tot imi place aroma atat de mult.
  De laYves Rocher mai am si gelul concentrat cu floare de lotus si salvie. Tot acum trei ani m-am indragostit de aroma delicata, feminina si linistitoare a acestui gel, iar textura concentrata imi ofera o tona de spuma. Am vazut ca recent i-au schimbat ambalajul, costa cam 16 lei pentru 100 de ml.

  Mai am si gelul de dus si sapunul lichid cu miere de la Cien, din Lidl, fiecare cu 10 lei, 300 de ml. Au fost editie limitata, dar banuiesc ca o sa mai apara la un moment dat. Arata ambele ca mierea, dar bineinteles ca nu au o textura atat de lipicioasa. Sunt foarte hidratante, arata incredibil pentru pretul pe care l-am platit si miros minunat: a biscuiti cu miere, a bomboane cu miere, a dulce si a rasfat! Sunt incantatoare in serile reci.
  Tot editie limitata la Lidl, tot 10 lei, gelul de dus cu ulei de avocado - 400 ml. Pe acesta l-am incercat o singura data, are textura uleioasa si in aceasta perioada nu am simtit nevoia sa-l folosesc, dar are un miros discret, foarte fain si e potrivit pentru cine iubeste textura de ulei de dus.


  Acestea sunt produsele pe care le-am folosit pentru spalarea corpului in ultima perioada si pe unele inca le mai folosesc. Dupa cum se vede, tot catre Yves Rocher tind, dar nici la obiceiurile vechi (Avon, Lidl) nu pot sa renunt :).


Kissez!

Comentarii

  1. Iar nu am incercat nici un produs din cele prezentate de tine😁
    Imi place mult cum arată gelurile de dus de la yves rocher

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trebuie sa scriu la un moment dat si despre ceva ce ai incercat :)).

      Ștergere
    2. De la yves rocher am incercat gelul de duș cu cafea.😁

      Ștergere
  2. Am avut si eu gelurile Yves Rocher prezentate de tine, pe toate in varianta full size. Preferatul meu e cel cu migdale si flori de portocal, geniala aroma.

    Am vazut pe site varianta cu ghimbir, dar pe cand m-am hotarat sa comand, nu mai e disponibil...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il regret mult si pe cel cu lamaie si busuioc. sper ca le readuca pe cele care lipsesc sau sa apara ceva similar. acum sunt tentata de gelul nou, de primavara :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla