Treceți la conținutul principal

Prima mea comanda Mini Prix

    Hey!! Astazi va arat prima mea comanda Miniprix nu atat pentru ce am cumparat, ci mai mult sa va impartasesc  parerile generale :)
    Am cuvinte de lauda pentru promtitudine (eu am avut putin ghinion pentru ca la mijloc s-a aflat si 1 decembrie si am avut de asteptat cu o zi in plus). Bila alba si pentru faptul ca pozele seamana foarte bine cu originalul si m-au surprins placut si cu mici cadouase.
    Am comandat in primul rand un set de oale, le 158 de lei, dupa ce am citit parerea pozitiva de pe blogul Aurorei. Drept urmare, am avut un colet-sac! Ca sa fie in ton cu sarbatorile care se apropie, sacul era rosu, asa ca m-am simtit de parca ar fi venit Mosu' :))


    Setul de oale cu siguranta isi merita banii, sunt lucrate impecabil. Sunt 6 bucati, de la oala mare pentru supa, pana la o oala micuta speciala pentru sosuri! De abia astept sa gatesc cat mai mult in ele. Nu le-am facut poze, dar daca doriti,scrieti un comentariu si am sa editez postul!

    In rest, am facut doar o comanda mica, "de incercare". Mi-am cumparat o caciulita cu pompon pe care o iubesc!! A costat 19 lei si este confectionata din lana, e calduroasa si sper sa reziste cat mai mult. Numai ca am impresia ca arat ca un copil agitat cu ea pe cap :))


O pereche de sosete, foarte colorate dupa cum se vede, le-am luat ca sa dorm cu ele, au fost 2,5 lei. M-a surprins sa vad ca sunt grosute si bine lucrate.



Aici am stat putin sa meditez! Mi-am cumparat si un sutien, initial n-am vrut sa-l postez, pentru ca totusi, e lenjerie intima! Dar ma gandeam ca poate va intereseaza :)  E numarul 36 si da! mi-este cam... MARE! De fapt am impresia ca nu se aseaza perfect pentru ca e genul de sutien moale, doar din doua straturi de material. Mie imi plac cele cu putin burete, mi se pare ca se aseaza hainele mai bine peste ele. Mai am unul de la Triumph fara bureti si acela sta mult mai bine, asa ca am avut cu ce sa fac comparatie. In spate sistemul de inchidere e simplu si breteaua subtire. Probabil ca am sa-l port destul de rar. A costat 6 lei.


Si aici micile cadouri de la ei: pionezealbe, banda adeziva, un elastic de par si o agrafa din puf cu care o sa impopotonez o jucarie :)

 Voi mai comanda de la ei cu siguranta. Trebuie sa-mi fac curaj sa cumpar si produse de imbracaminte!




 Later edit! Pun si cateva poze cu oalele. De fapt e o singura oala, cea cu maner, pentru sos. Am vrut sa le scot pe toate din bufet insa am declansat o criza de nervi cuiva, asa ca a trebuit sa "fur" doar una pentru poze! :)) In schimb, am facut o poza din pliant ca sa va dati seama de diferenta intre celelalte oale.



 Pentru orientare, oala pozata de mine are 16 X 10,5 cm.

Si inca o chestiune: am intrat acum pe site-ul Miniprix si nu mai vad nicio oala! Nu stiu unde le-au ascuns, dar e ma bucur ca le-am luat!


Sa aveti o duminica frumoasa!



Kissez!

Comentarii

  1. Eu as vrea sa vad oalele. Nu stiam ca miniprix vinde si produse de genul:P Sa la folosesti cu placere pe toate:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le porti cu placere :* foarte dragute

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce simpatica e caciulita!!!!

    Si eu am una de la ei, tot din lana....e foarte calduroasa si moale. Sosetele imi plac, sunt de calitate si au si un aspect foarte frumos. Am si eu un sutien bej de la ei, tot masura 36. Nu are stabilitate prea mare, dar mi s-a recomandat acest gen de sutien pentru ca am avut niste noduli la san(nu erau cancerigeni, dar erau tare durerosi).


    Ma bucur ca iti plac oalele! Si eu sunt tare entuziasmata de ele!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ionny, am facut niste poze, dar nu stiu ce sa fac: post nou sau totusi editare ...

    ginutza, mersi frumos!

    aurora, e bun pe suv pulovere, dar in niciun caz sub tricouri, ca se vede TOT! Bine ca ai scapat de noduli, am auzit ca-s tare neplacuti :(
    cand a venit coletul tot la oale eram, de abia dupa aceea m-am uitat si la restul lucrurilor :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine m-ar tenta oalele, au pret tare bun!
    Sa le folosesti cu placere pe toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. nisti oali mi-ar trebui si mie ca stau tare prost la capitolul asta. nici nu stiam ca stia de la mini prix au si oale ;))
    sa te bucuri de tot ce ti-ai luat :*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla