Treceți la conținutul principal

Demachiant Beauty Iseree (Lidl) - review

   Hello din nou! Astazi am facut doua posturi, sunt harnica :)) Iata ca a venit si momentul in care vorbesc despre acest demachiant. Stiu ca articolul a fost asteptat de multa lume si de aceea trec direct la subiect.

   Demachiantul Beauty Iseree poate fi gasit in lantul magazinelor Lidl la un pret de 7,99 lei. Este cremos,alb si are un gramaj de 250 de ml. Cand l-am desfacut m-a incantat mirosul sau, destul de suav, iar consistenta lui m-a facut sa gandesc ca este spornic. Mi-am demachiat tenul cu 2 dischete demachiante (aveam doar fond de ten). Pentru indepartarea intregului machiaj a trebuit sa insist putin, dar nu enervant de mult. In primele momente dupa demachiere am avut impresia ca tenul mi-este foarte fin, dar am simtit niste arsuri. Dupa ce am spalat fata si cu un gel de curatare aceasta impresie a disparut, insa dupa cateva minute (cat am facut dus) am observat ca pielea e foarte foarte uscata. Am pus intamplarea pe seama frigului de afara.
  A doua seara am folosit produsul mai mult pentru curatarea impuritatilor pentru ca nu eram machiata. Arsura a fost si mai puternica si dupa 5 minute fata mi-era asa de uscata incat parea din hartie. Mi-a fost clar ca e de la demachiant! Pana la acel moment eram chiar foarte mandra ca tenul meu arata foarte bine, lucru care mi se intampla destul de rar, iar din cauza uscarii excesive, glandele sebacee s-au pus pe produs si iata ca asa mi-au aparut vreo 4 monstruleti. Produsul acesta e un big no-no pentru mine! Ce sa mai discutam ca este specificat pe el "pentru ten sensibil". Nu vreau sa ma gandesc ce-i poate face unui ten sensibil!! Nu-l recomand decat persoanelor care nu au probleme majore chiar daca utilizeaza produse agresive. Din partea mea primeste 4,5. Ii dau atat pentru miros.


Later edit: Coconut mi-a cerut o poza cu lista ingredientelor, asa ca am facut-o :)




Kissez!

Comentarii

  1. Răspunsuri
    1. chiar azi ma uitam la el in dm

      Ștergere
    2. eu am avut problema cu senzatia de ursura la coltul ochilor de la absolut toate demachiantele. cand am ajuns la bifazic a fost "haleluiah". e o senzatie usoara de oily, dar nu ingrasa tenul, merita din plin acei 7 lei.

      Ștergere
    3. mai mult ca sigur am sa-l iau la un moment dat.

      Ștergere
  2. Ce naspa cu arsurile. Vorba ta, iti dai seama ca un ten sensibil e distrus de un astfel de demchiant. Nu distrus la propriu, dar bine in mod clar nu-i face. Pana la urma ce-ai facut cu el? L-ai pastrat saau l-ai aruncat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deocamdata sta pe aici, nu stiu ce am sa fac cu el, poate il mai folossec fff rar. dar nu prea cred

      Ștergere
  3. Recunosc ca si eu am asteptat parerea ta privitoare la demachiantul asta. Ultima data cand am fost la Lidl mi-am luat dischete demachiante, care sunt cele mai bune incercate de mine pana acum, si un gel pt. igiena intima (inca nu l-am incercat). M-as fi bucurat sa fie bun demachiantul, imi facea cu ochiul, bine ca nu l-am luat.
    Oare ai putea pune o poza si cu ingredientele? Are alcool de te ustura asa fata de la el?
    Acum folosesc un demachiant Cosmetic Plant cu galbenele, e bun dar parca m-am plictisit de el si as incerca si altceva. Poate o sa iau Byphase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si despre dischete am scris si le-am laudat :)

      am avut demachiantul de care zici tu si a fost bun, insa mai am de incercat si eltele de la cp

      am sa fac o poza cu ingredientele, dar momentan bateriile sunt la incarcat. maine cel tarziu postez.

      Ștergere
    2. Stiu ca ai scris de dischete, la recomandarea ta le-am luat :)

      Ștergere
  4. Of, imi pare rau ca-ti provoaca acea arsura [eu pateam asta cu un demachiant Balea]. Acum nu mai sunt tentata sa-l incerc, cand mi se termina cel de la Liz Earle ma voi uita fie dupa Cosmetic Plant, fie dupa Byphasse.
    Multumim frumos de review:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu byphasse vroiam dar cum mi-era lene sa merg pana in real... asa-mi trebuie. dar sunt constienta ca si daca nu-l cumparam acum pe cel de la lidl, tot il luam la un moment dat.

      Ștergere
  5. Opps, cand zici arsuri deja ma doare. Asa ceva am patit si eu de la un demachiant farmec, ingrozitor. Imi pare rau de dezamagire :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eee! asta este, mai sunt produse bune in Lidl, dar prea eram eu innebunita dupa ei :)

      Ștergere
  6. mie nu imi plac dischetele de la iseree :D 3 dischete fac cat una de la nivea :))) asa ca nu ma mira nici de acest demachiant :P

    RăspundețiȘtergere
  7. vai ce nasol cu acea arsura :( .... ceva asemanator am patit cu un demachiant de la elmiplant. laudat de toata lumea, nesuportat de tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa patesc si eu destul de des cu produse laudate de alte fete :) suntem noi mai cu motz :))

      Ștergere
  8. iti recomand demachiantul bioten pt ten sensibil. il folosesc de cativa ani si nu m-a dezamagit niciodata. nu te ustura nici ochii de la el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. l-am avut si din pacate nu mi-a placut deloc. nu ma inteleg cu nimic din gama Bioten. dar multumesc pentru recomandare si intentie.

      Ștergere
  9. Eu folosesc Herbagen : demachiant si lotiune tonica, cu unt de shea si ceai verde :) ii fac un review chiar acum.ti-l recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. trec sa citesc :) deocamdata ma "joc" cu cel de la gerovital.

      Ștergere
  10. Chiar ieri ma uitam la produsul asta in Lidl si ma intrebam cum o fi. Acum m-am lamurit ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu! bine ca am facut pe cobaiul dar macar m-am linistit! :))

      Ștergere
  11. Ce bine imi pare... ca nu l-am cumparat!! :-) Chiar ma tenta, dar acum, citind reviewul tau m-am lamurit. Eu am cumrata de curand din kaufland apa micelara de la Blanchette. Am dat aprox 4 lei pe ea si imi place mult! Nu prea ma pricep insa la ingrediente si din punctul asta de vedere n-as stii sa-ti spun daca e daunatoare sau nu. Ca senzatie dupa demachiere - nu irita fata, chiar ma simt super dupa ce o folosesc! Mutumesc pt review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu foloseam intr-o vreme roll-on de la blanchette, dar si dizolvant de oja :)

      Ștergere
  12. Imi permit si eu sa comentez...l`am cumparat si eu acum o luna...ca sa`l testez....eu foloseam de obicei unul de la elmiplant de care sunt foarte multumita,insa am vrut sa fac pe cobaiul cum ai spus si tu ...
    In fine,l`am luat si l`am probat si mi`a facut fata supeeer...unde mai pui ca tenul meu arata mai bine acum :)) sincer...
    Probabil k reactiile adverse difera de la persoana la persoana si de un tip de ten la altul...
    Sper ca nu te deranjeaza ca am adus un mic + produsului prezentat de tine ...
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce sa ma deranjeze? eu am spus patania mea cu el. daca tie ti-e bun, good for you. Eu nu pot scrie pe blog decat propria experienta, care nu e musai sa fie la fel cu a altora :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla