Treceți la conținutul principal

Sampon uscat Balea Trend it up - review

    Salut! Astazi ma ocup iar de o postare amanata timp de vreo 2-3 luni. Am o explicatie: parerea mea nu era formata, asa ca am vrut sa folosesc acest produs de multe ori.


    Inca de cand am auzit de ideea de sampon uscat, am fost foarte tentata, mai ales ca posed un par cu tendinte puternice de ingrasare. Apoi a aparut cel de la Balea la un pret accesibil (putin peste 10 lei/200 de ml) in magazinele DM. Numai ca eu niciodata nu-l gaseam in orasul meu. L-am cautat cateva luni fara niciun rezultat. Simona a fost o dulce si mi-a facut cadou un recipient, sa pot si eu sa testez minunea.


   A trebuit sa-l folosesc in cantitati diferite ca sa-mi dau seama ce mi se potriveste. Produsul e usor de folosit, am nevoie de doar cateva minute sa-mi reimprospatez parul. Miroase placut, a curat si este economic. Eu il am de o gramada de timp si n-am ajuns nici la jumatate, insa e adevarat ca eu il pulverizez doar deasupra fruntii si la tample. Aplicat, lasa o pelicula alba, care trebuie sa se usuce, apoi cu un servetel tamponam bine zona. Ei, aici intervin micile probleme: oricat de bine as tampona/freca/peria, intotdeauna raman reziduuri. Norocul meu este ca sunt satena si nu se observa prea tare, insa o fata bruneta nu cred ca-l poate folosi, ar arata carunta la radacini. In schimb, are efect! Nu sunt mituri, parul arata curat, miroase frumos, pot sa ies linistita din casa si combinatia castigatoare Syoss+Balea Trent it up ma ajuta sa stau fara probleme 48 de ore pana la urmatoarea spalare.

   Pentru mine este imperios necesar sa-mi spal parul dupa cateva ore de la utilizarea samponului uscat. Imi provoaca senzatie de prurit a scalpului, asa ca trebuie sa-l indepartez rapid. Oricum, il iert pentru asta, deoarece isi face treaba. Imi place, e o ca o gura de are proaspat pentru parul gras, tare mi-e teama ca voi deveni dependenta de el si, din pacate, la mine in oras tot nu a aparut :(. Oricum, sunt inca multe marci pe piata si o sa aleg din ele. Merita, eu ii dau nota 9!





Kissez!



Comentarii

  1. Il caut si eu! Gata, am zis! Scalpul meu este ca un vulcan de sebum asa ca voi incerca si eu minunea. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca ti-ar placea, mai ales ca esti mai blonduta si nu s-ar vedea urat la radacina :)

      Ștergere
  2. il am si eu, e ok, dar nu de folosit prea des!
    Pupam ALinuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu il folosesc mai nou cam la doua zile, dar uneori mai rar. e bun in casa omului.

      Ștergere
  3. nu stiam ca a aparut si la DM. Eu mi-am luat ceva de genul acesta de la Oriflame si sunt destul de multumita de el. Poate il incerc si eu pe acesta :D

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut pe diferite bloguri vorbinduse de el, insa de fiecare data cand ma duc la DM uit sa il caut...eu fiind blonda probabil ca o sa arate altfel parul la radacina, multumesc pentru detalii, te-am pupat :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Am testat si eu acest sampon uscat. Nu e cel mai bun, dar ajuta la inlaturarea sebumului.

    RăspundețiȘtergere
  6. As vrea si eu sa il incer de cateva luni. Cred ca tot la tample si pe frunte il voi utiliza pentru ca acolo am probleme atunci cand mi se ingrasa parul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ieri am ajuns si eu in sfarsit in Dm si am verificat produsele Balea... din pacate nu mi-am cumparat nimic, deoarece am gasit magazinul din intamplare, dar am mirosit niste creme ( pe care mi le voi cumpara mai ales datorita mirosului puternic apetisant :X ) ... si am vazut cam toate produsele lor... sincera sa fiu, acest sampon uscat nu l-am vazut... data il voi pune pe lista mea de cumparaturi din dm :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. care creme ti-au placut? :)

      vad ca samponul acesta e pasare rara...

      Ștergere
  8. Nu la-m testat niciodata si recunosc faptul ca sunt putin reticenta in ceea ce priveste sampoanele uscate, asa sunt eu mai conservatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma tot "ardea" sa-l cumpar, dar bine ca n-am facut-o. Sunt bruneta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate incerci Batiste special pentru parul brunet :) am auzit ca acela nu se vede asa rau.

      Ștergere
  10. Eu sunt satena deci pe mine nu ma afecteaza pelicula aceea care o lasa si la pretul lui isi face treaba foarte bine. Eu is multumita de el. E o solutie rapida si practica daca vrei sa amani spalarea parului cu o zi. Oricum eu nu pot umbla cu parul desfacut chiar daca il dau cu acest sampon uscat dar daca il prinzi sau iti faci coc e ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca eu il las desprins si a doua zi. e adevarat ca nu am super volum, dar pot sa ies in lume :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla