Treceți la conținutul principal

Benzi de ceara Sesu - review

  Hey! Am amanat ingrozitor de mult acest review. De vina n-a fost lenea sau uitarea, ci faptul ca nu stiam ce sa scriu despre ele. Primele patru cutii folosite au fost intr-un fel, iar urmatoarele 2 complet diferite. Am tot vrut s-o iau si pe a saptea, dar n-aveam chef sa fiu dezamagita si am tot intarziat momentul. Acum nu am de gand sa mai experimentez cu acest brand, asa ca o sa va povestesc despre ambele etape.

  Pentru inceput, va spun ca am incercat mai multe tipuri de benzi, mai scumpe si mai ieftine si am fost dezamagita de toate. O prietena mi-a spus de Sesu si le-am prins la oferta in Real. Am luat o cutie (cu aloe) si am incercat. Nu mi-a venit sa cred ce super efect aveau. Au luat aproape toate firele de par, chiar si pe cele destul de scurte, ceara s-a indepartat super-usor, nu mi-au iritat pielea si nici macar procesul de smulgere n-a fost prea dureros. Ce sa mai spun de faptul ca totul s-a desfasurat cu rapiditate, nici macar nu trebuia sa pun fasia de doua ori in acelasi loc. Bineinteles, am dat fuga si am mai cumparat trei cutii (una cu aloe si doua natural), care au fost la fel de bune. Eram indragostita de ele si voiam sa le notez cu 10, ma pregateam sa le fac review.


  Fiind eficiente, le foloseam destul de rar, asa ca mi-au ajuns ceva vreme. Dupa o perioada, eram in Kaufland si vad o oferta tentanta pentru ele, asa ca am luat doua cutii de rezerva. Cand a venit vremea si le-am desfacut, inca de la prima atingere am simtit ca e ceva diferit. Hartia era mult mai lucioasa, dupa zeci de secunde de frecat benzile in palme, ceara nu se despartea uniform si se rupea, ba pe o fasie, ba pe alta. Odata aplicate pe piele, oricat de tare ma chinuiam sa trag, nu reuseau sa scoata decat abia 2-3 fire solitare si pielea mi-era plina cu ceara. Desi am indemanare la defrisat, tot procesul a fost un esec. Am inceput sa testez si cutia a doua, situatia era la fel. Inafara faptului ca miroseau putin mai bine ca cele de la inceput, restul era sub orice critica. Nota 1 cu felicitari din partea mea.


  Acestea fiind spuse, sunt reticenta! Un produs laudabil, a devenit foarte prost si m-a facut sa-mi pierd increderea. La un moment dat mi-am propus sa ma duc sa deschid cu mare grija o cutie intr-un magazin ca sa ma uit, dar pentru ca nu e genul meu sa fac asa ceva, am lasat-o balta. Nu stiu daca le voi cumpara pe viitor, sunt dezamagita :(. Cred ca pur si simplu au schimbat anumite lucruri la ele, pentru ca modul de prezentare, totul de pe cutii era identic.


  Pretul lor este cam de 10-12 lei, sunt 12 fasii intr-o cutie si doua servetele umede. Se gasesc prin toate lanturile gen Real, Kaufland etc.



Kissez!




P.S. In poza sunt cele nereusite.

Comentarii

  1. Eu nu am fost niciodata multumita de Sesu, orice am incercat m-a dezamagit. Acum am avut un impuls si mi-am luat epilatorul cu ceara de la ei, inca nu l-a incercat, dar speeer sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorba ta, exista benzi acceptabile si benzi nasoale :D

    RăspundețiȘtergere
  3. OK, problema asta am avut-o si eu cu ele. Dar nu e vina celor de la Sesu si a celor de la Kaufland. Produsul a fost al reducere din simplul fapt ca a nu mai era corespunzator vanzarii si anume: conditii improprii de stat pe raft/magazie, caldura excesiva ori frig, etc. Sunt multiple cauze, de asta se numeste si "reducere". Eu am avut problema asta si la alte produse si doar cu cele cumparate din Kaufland.
    Cu alte cuvinte, Sesu sunt chiar bune, luate din cu totul alt magazin. Eu le mai folosesc si acum. Sunt foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa cum spuneam si in articol, si in Real, pe primele le-am luat tot la reducere. plus ca hartia nu are cum sa devina mai tare si mai lucioasa :).

      Ștergere
  4. nu le-am incercat pe astea. Am avut ceva experiente neplacute cu unele de la Veet parca si apoi am renuntat definitiv la benzile de ceara.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum cativa ani am luat doua cutii de veet si le-am terminat pe un picior, deci... :)).

      Ștergere
  5. Dupa ce am incercat o data benzi depilatoare si am urlat prin casa, am renuntat eroic sa imi mai fac asa ceva. Nici la epilat cu ceara nu mai merg..nu rezist sa stau, sa ma doara ...pana la urma baba nu trebuie sa sufere neaparat la frumusete.

    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am zile cand rezist super bine la durere, asa ca le alternez :).

      Ștergere
  6. Toate ca toate dar eu raman fidela aparatului meu. ;))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt fan crema epilatoare, nu am folosit niciodata benzi sau ceara. Am o problema cu durerea :) Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca daca te obisnuiesti cum sa tragi, nu prea doare.

      Ștergere
  8. mi-e mi-a luat pielea cu tot..prost produs...:(

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu as avea rabdare sa ma murdaresc toata cu ceara singura acasa :)))
    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am randare sa stau dupa programari la salon, plus ca am impresia ca eu trag fasia cand sunt pregatita sufleteste :)).

      Ștergere
  10. Am avut si eu si le consider foarte proaste. Poate ca, daca aveam o prima experianta reusita, le mai dadeam o sansa, insa in cazul meu n-au smuls decat 2-3 fire, pe cateva le-au rupt, iar ceara mi-a ramas lipita de piele si m-am chinuit o groaza s-o desprind, asa ca daca m-ar intreba cineva, nu le-as recomanda nicicum.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu le-am folosit pe cele Natural, le-am luat din Kaufland. Dar nu mi le-am mai luat de vreun an de zile, pentru ca am renuntat la metoda epilarii cu ceara, alegand aparatul de ras, mult mai potrivit pentru mine, (niciodata nu am rabdare sa stau sa ma depilez mai mult de 5 minute). Pacat ca s-au modificat asa, chiar imi placeau mult pe vremea cand le foloseam...bine ca nu le-am mai achizitionat, recent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma fac cu lama, ceara si uneori cu epilatorul, nu-mi place ca-mi rupe firele si-mi cresc pe sub piele si arata super urat.

      Ștergere
  12. Pacat.Asa se intampla uneori.Cand vad ca un produs se cumpara il fac mai prost.De ce ? Nu stiu.Eu nu folosesc ceara.Folosesc lama sau epilator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa se obisnuieste. :))

      cand am vazut cat dureaza efectul epilarii cu primele cutii, am zis ca in viata mea nu mai renunt la ele, dar...

      Ștergere
  13. Hm...sau au scos un lot "defect"?!
    Eu folosesc ceara calda, metoda clasica/traditionala, nu am experienta cu benzile...

    Te pup!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu ma inteleg cu benzile cu ceara rece, nu smulg si ramane multa ceara care e foarte greu de inlaturat...cel mai bine cu epilatorul, am incetat sa mai fac experimentele ca m-am enervat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie epilatorul imi rupe aproape toate firele, sunt dezamagita de el. :(

      Ștergere
  15. tu ai avut o cutie si mai capricioasa..

    RăspundețiȘtergere
  16. Sesu, dar nu numai, mi s-a intamplat ca dintr-o cutie una sa isi faca treaba si alta sa ma scoata din minti cu ceara ramasa pe maini..

    RăspundețiȘtergere
  17. le-am incercat si eu dar nu au fost prea grozave...am renuntat la ideea de a le mai cumpara in favoarea epilarii cu zahar, e mult mai eficienta pentru mine. oricum ma bate gandul sa imi fac alta epilare definitiva.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ti le recomand cu drag pe cele de la Elmiplant, sunt chiar bune, smulg firele din prima si nu lasa reziduuri de ceara pe piele
    Simona.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le-am luat si pe ele in calcul, sa vedem cand ma incumet :)).

      Ștergere
  19. Hmmm, stii cum se spune: ceea ce este bun, este bun doar la inceput.Nu le-am incercat, nu sunt fan benzi, dar cateodata ma gandeam ca sunt mai utile decat cu lama, insa mi-e frica de durere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. incearca pe o portiune mica, dar neaparat miscarea de dezlipire s-o faci foarte repede, ferm si cat mai aproape de piele.

      Ștergere
    2. Poate am sa incerc...Multumesc pentru sfaturi...

      Ștergere
  20. cele de la farmec sunt bune si costa si putin, 7 lei si ceva pentru 14 benzi plus 2 servetele

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai putea să-i întrebi pe cei de la firmă ce s-a întâmplat cu noul lot și să le relatezi experiența ta. Măcar (poate) te-ai lămuri.
    Eu mi-am cumpărat recent benzi de ceară pentru față, mai exact-mustață-, de la Elmiplant și nu îmi plac deloc. Sunt prea mari, nu se smulg firele, nu-mi plac-pe scurt. Cred că epilarea cu ceară directă este mult mai eficientă și eu o prefer chiar pe cea de la salon.

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu am folosit de curand benzi de ceara de la Sesu cu Aloe vera. Erau la Oferta in Carrefour, si m-am gandit sa le incerc, si pot sa spun ca si-au facut treaba. Intr-adevar, doar un pic, dar indeparteaza aproape toate firele de par. O sa le mai folosesc, dar doar pe cele cu Aloe Vera.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine au fost bune sinatural la inceput, mi-am cam pierdut din elan :(.

      Ștergere
  23. pacat ca ai avut experienta asta, eu n\am incercat o singura data sa incerc benzile, dar nu sunt de mine, si asa ca am renuntat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand am vazut ce greu cresc firele eram gata sa renunt la lame, epilatoare si creme (bine, creme folosesc rar).

      Ștergere
  24. M-am regasit in postarea ta pentru ca acum cateva zile am luat o cutie de benzi Veet(un roz inchis vinetiu),altfel fata de cele pe care le iau de obicei(roz deschis sau albastru) dar doar pe alea le-am gasit..si in timp ce imi ajungea o cutie pe picioare si maini,asta mi-a ajuns doar pe picioare,doar pe gambe:-s nu stiu care e faza cu ele...Sesu nu am incercat pana acum..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. macar ai luat alta varianta, dar eu am luat exact acelasi lucru. nu stiu, cred ca depinde de lot, dar oricum e naspa, ca te astepti la un lucru ca lumea si dai de cine stie ce.

      Ștergere
  25. Țin minte de anul trecut că nu erau foarte bune benzile de ceară rece de la Sesu. Tot la aparate de barbierit am ajuns vara trecută și n-am fost prea încântată nici de faptul că mi s-au părut dureroase (probabil că nu sunt obișnuită eu cu epilarea cu orice fel de ceară).

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla