Treceți la conținutul principal

Caviar NOTD again :)

  Hey! La colaborarea de astazi  a trebuit sa ne inspiram dintr-un tutorial. Initial, ma hotarasem sa fac niste flori simple, dar nu mi-au iesit bine, in parte din cauza mea, dar a avut si top-coat-ul vina lui. Mi-am adus aminte ca doream sa mai incerc o data manichiura caviar, asa ca m-am inspirat dintr-un filmulet si am aplicat doar cateva bilute (chiar mai putine decat in tutorial). Nu am utilizat aceleasi culori, ci am mers pe ceva foarte colorat, daca tot e vara :). Bineinteles ca top-coat-ul mi-a facut si acum probleme, de fapt pensula lui - a reusit sa amestece culoarea bilutelor in galben si a trebuit sa le sterg :(. Rezultatul? Doua manichiuri incomplete (bine ca mi-a trecut prin cap sa pozez caviarul inainte de ultimul strat) si top-coatul a ajuns la gunoi :(.



  Daca tot vorbeam de florile nereusite, hai sa vi le arat si pe astea. Din start am amestecat prea tare culorile, dar top-coat-ul le-a manjit :(. De departe parea un model interesant, dar de aproape se vad o multime de greseli :(.

La mana dreapta parca mi-a iesit mai bine, dar n-am reusit sa pozez din cauza pozitiei incomode. Asta e tutorialul:



Acum sa vedem ce au pregatit prietenele mele:
  1. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
  2. Josephine - http://rainbowsinajar.blogspot.ro
  3. Agota - http://www.nailglaze.com
  4. Ana Maria - http://unghiutelemele.blogspot.ro/
  5. Diana - http://cherryqueendee.blogspot.ro/
  6. Maya Makeup - http://mayadumitrescu.blogspot.ro/
  7. Cleo - http://frumuseteacleopatrei.blogspot.ro/
  8. Ryta- http://addictedofbutterflies.wordpress.com/
  9. Georgia - http://giamakeup.blogspot.ro



Nu uitati ca pe Miniprix sunt reduceri de 35% ;).



Kissez!

Comentarii

  1. ce frumoase sunt cele rosii cu floricele. ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. uhm.. parca arata bine si asa, dar pe toata unghia e altfel :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu zic la fel, dar e mai usor sa presari cateva bobite :).

      Ștergere
  3. Am margelute caviar inca din noiembrie si nici pana in ziua de azi nu m-am incumetat sa le aplic pe unghii. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand te hotarasti, iti sugerez sa incerci in ziua de dinainte de dat cu aspiratorul :)).

      Ștergere
  4. Simpatice ambele modele. Nu este de vina top-coat-ul pentru decolorare. Eu mai degraba dau vina pe bilute. Insa am vazut acum pe net ca au aparut bilute caviar cauciucate. Insa din pacate, au culori opace, nu sunt ca acestea stralucitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pensula a avut vina ei, era ciudata. am observat si data trecuta ca se duce foarte rapid culoarea de pe bilute, dar nu se intinsese asa de tare.

      Ștergere
  5. ce haioasa este prima, imi aduce aminte de mini prajituri cu bombonele, iar a 2-a mi se pare foarte reusita. Nu stiu ce ti s-a amaestecat, dar rosul acela pe petale creeaza un efect superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in tutorial nu se amestecau :). pensula de la top-coat mi-a imprastiat si movul chiar daca unghia era perfect uscata cand am folosit-o.

      Ștergere
  6. Manichiura caviar este draguta . Parca ar fi bombonele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca si tu si Aby mi-ati zis, m-am mai uitat odata si, intr-adevar, seamana cu bomboanele cip-cip (parca asa se chemau).

      Ștergere
  7. Mie imi place manichiura cea inflorata :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ramaneau ca in poza cu aratatorul de la mana dreapta, imi placea si mie :(.

      Ștergere
  8. dragute manichiurile :) chiar imi plac :-*

    RăspundețiȘtergere
  9. Frumoase manichiurile. Imi place mult cum se vad perlutele in prima, parca-s bombonici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a treia parere ca seamana cu bombonicile :)) asa o fi :)).

      Ștergere
  10. nu sunt chiar atat de rele floricelele sa stii...posibil sa fi iesit asa de la oje :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prima greseala a fost ca am amestecat putin prea mult culorile, iar apoi pensula a fost prea rigida si mi-a maturat modelul. asta e, am trecut la alt top-coat..

      Ștergere
  11. Ca model mai mult imi place al doilea, dragute-dragute! :)

    RăspundețiȘtergere
  12. oricat de atenta ai fi, tot dai pe jos din ele :(. eu ieri am avut o cutiute deasupra careia presaram, o coala alba suv cutiuta si tot am reusit sa arunc cateva prin casa. nu se vad pe parchet, totusi, decat daca te uiti cu lupa.

    RăspundețiȘtergere
  13. amandoua sunt foarte frumoase!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
  14. hi hi zici ca ai bagat unghiutele in cip cip! kisses, G

    RăspundețiȘtergere
  15. nici eu nu reusesc sa imi pozez mana dreapta.. :)))
    mie imi plac floricelele.. sunt simpatice. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa vezi ce ma contorsionasem, degeaba! imi tremura mana, totul iesea neclar si tineam mana de parca era o scena dintr-un film de groaza :)))))

      mersi :).

      Ștergere
  16. unghiutele caviar imi amintesc de bombonelele Cip ( ce se gaseau de mult prin magazine ) . Si eu ma mai uit pe la tutoriale, par asa simple, dar cand te apuci de treaba.....nu mai e asa simplu :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla