Treceți la conținutul principal

Despre curatenie si case ingrijite


   Cu toate ca am aproape doi ani de blogging si am povestit deja despre multe subiecte, incepand cu cosmetice, manichiuri, carti, excursii si multe altele, n-am apucat sa vorbim niciodata despre curatenie. Am afirmat de multe ori ca ingrijirea personala mi se pare una din regulile elementare ale respectului fata de sine si eram tentata sa impart oamenii in doua categorii clare: curati si murdari. Ei, dar anii care trec te invata ca in lumea aceasta nu exista doar alb si negru, nuantele de gri fiind cel mai des intalnite. Asa ca, am descoperit oameni prezentabili, dar cand am ajuns in casele lor, m-am speriat! Praf, covoare imbacsite, aer inchis, multe vase nespalate, mizerie in toata regula. Nu stiu voi ce ati fi facut in locul meu, cert e ca eu n-am mai calcat in vizita pe la oamenii respectivi si mi-am vazut de curatenia casei mele, pentru ca locul in care traiesti ar trebui sa fie oaza ta proprie, sa-ti incarci bateriile si sa-ti faci sederea acasa cat mai placuta. Si, sa recunoastem, oferta de pe piata este variata.
    Din pacate, nu stiu cum se intampla, dar deseori pun ochii pe un produs si-l caut si iar il caut si nu-l gasesc nicaieri, ori, varianta cea mai “frumoasa”: mi se termina produsul preferat si n-am drum la niciun hipermarket. Bineinteles ca mediul online ma salveaza din nou si asa am descoperit xmark.ro care are o gama foarte larga de produse: pentru bucatarie, baie, pardoseli, detergenti, inalbitori, detergent de vase, geamuri, mobila sau pardoseli, produse pentru toaleta. Se gasesc pana si lavete! Asa ca, nu exista nicio scuza pentru murdarie.


  Bineinteles ca dupa ce am studiat produsele pentru casuta mea, nu puteam sa nu intru si la celelalte sectiuni :). Dupa ce am trecut prin toate categoriile si am observat ca exista produse pentru ingrijirea parului, a corpului sau a copiilor, pentru ingrijirea orala sau cea intima, dar chiar si vopsele de par, am zabovit mult la categoria cadouri, unde am gasit oferte pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

  Transportul se face atat prin curier, cat si prin posta, exista si cadouri oferite pentru comenzi de anumite valori si, mai important, puteti sa cumparati vouchere-cadou. Impresia generala pe care am avut-o vizitand acest magazin este ca aici gasesti orice ai nevoie si, daca pe langa detergent si odorizant, pui in cos si un set pentru tine, nu te vei simti vinovata si vei fi un om ingrijit intr-o casa ingrijita.



  Ce parere aveti despre curatenie si, mai ales, ce parere aveti despre magazin?



Kissez!

Comentarii

  1. Same here! Am vazut muuuulte cat timp am stat prin camine. Pt mine casa e sfanta, e oaza mea de relaxare si deconectare dupa toata nebunia de peste zi. Doar daca e curatenie si ordine ma simt bine. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. am intrat pe xmark.ro si au f multe produse pt curatenia casei. Si preturile la parfumuri sunt super

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte tentant, mai ales ca ... mereu uit cate ceva cand merg la cumparaturi.
    Aici dintr-o lista si cateva click-uri ai rezolvat problema. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. :) deci nu sunt singura care gandeste la fel. la mine produsele de curatenie se termina foarte rapid, iar unghiile mele sunt destul de nenorocite, dar altfel nu se poate :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt la fel de entuziasmata cand merg la cumparat de detergenti, ca atunci cand ma duc sa-mi iau cosmetice :)). si maica-mea tot ca mine, asa ca de obicei mergem impreuna :)).

      Ștergere
  5. Chiar ma bucur ca ai abordat subiectul asta, am vrut de multe ori sa-ti propun teme asemanatoare, dar m-am gandit ca fiind blog de beauty nu-i locul, desi stiam de pasiunea ta pentru curatenie.
    Astept si pe viitor teme legate de curatenia casei- poate ai ceva sfaturi, produse preferate, tehnici de curatenie etc.
    In rest sunt de acord cu tine .
    Cand eram proaspata mamica mi-am rapit mult din timpul de odihna, pentru ca vroiam sa-mi cresc copilul intr-o casa curata, desi pe multe bloguri cu mamici mai gasesti tot felul de ziceri- de genul sa ai timp mai mult pentru copii tai decat pentru curatenie si altele de genul, nu zic nu, dar macar 30 de min pe zi impartit in etape poti dedica si curateniei si tot pentru binele si sanatatea copiilor tai o faci. Mie imi place curatenia si cu asta basta!:)
    Chiar daca fetita mea are 4 ani deja, eu tot ii calc absolut toate hainutele, e si igienic , ca sa nu mai vorbim de aspectul hainelor.
    Pentru deranj, pentru jucarii lasate prin casa poti avea o scuza atunci cand ai copii, dar pentru mizerie, categoric nu!
    Ce m-am lungit :D se vede ca-mi place subiectul si magazinul xmark imi place - preturi bune, promotii, diversitate, e o alternativa de luat in seama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca te-a captat acest subiect :). eu nu am blog de beauty, este un blog personal, care-mi reflecta pasiunile. se intampla de cele mai multe ori sa ma rezum la beauty pentru ca sunt foarte multe produse despre care vreau sa vorbesc si e oarecum mai accesibil sa faci review-uri.

      poti sa-mi propui pe viitor orice fel de teme. eu citesc intotdeauna, iar daca ideea mi se pare ok, o pot pune in aplicare. iar cand simt ca n-am ce spune pe un anumit subiect, ma retrag :).

      eu n-am copil si nici nu cred ca voi avea in curand, dar nu stiu de ce am impresia ca juniorul din casa e de obicei o scuza. mama m-a crescut singura intr-un apt de 4 camere si era impecabil intotdeauna. imi amintesc foarte bine. daca simti ca te apasa mizeria, pui mana si faci cu ultimele puteri. una e dezordinea sau mobila nu tocmai noua si alta e stratul de jeg :)).

      Ștergere
  6. Acum am descoperit site-ul, ia sa dau o raita. :D
    Am noroc ca o am pe buni.. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Azi am fost prin Real si m-am uitat dupa Nufar Scos Pete, nici urma de el, dar ma bucur ca l-am gasit pe site caci este un produs foarte bun. Preturile sunt super.

    RăspundețiȘtergere
  8. nu stiam de acest magazin, o sa "merg" si eu prin el sa vad ce gasesc :) Multumim pentru pont :)

    RăspundețiȘtergere
  9. imi place subiectul abordat.
    eu nu pot descrie in cuvinte cat de mult imi place curatenia, atat a locuintei cat si a curtii ( noi locuim amandoi la tara). atunci cand ma apuc de curetenie, imi place sa pun totul la punct si sa nu fac asa de …“ochii soacrei”. mi-am dat seama ca am dezvoltat o obsesie pentru curatenie dar eu cred ca nu e rau sa fi curat, desi familia mi-a spus ca uneori cam exagerez in aceasta privinta. nu fac nimic iesit din comun, mi se pare perfect normal sa ai grija de mediul in care traiesti sa fie cat mai curat, placut, relaxant si odihnitor. la mine e vorba de 5 camere, baie, bucatarie si doua holuri. cum sa le intretii decat lucrand intens si punand suflet la mentinerea si pastrarea curateniei?!...
    stiam de acest site de la iubitul meu care si el este un maaare iubitor de frumos si de curat. din cate stiu si am vazut mai rar intalnesti baieti care sa le placa curatenia, ordinea, iar daca le plac le place sa fie facuta de altcineva. iubitului meu ii place sa-si faca singur, nu numai in camera lui ci la fel ca mine in intreaga casa.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. exista si baieti curati si care nu suporta sa stea in mizerie ;).

      Ștergere
  10. Hmm, am fost crescuta intr-o casa in care de cum puneai piciorul inauntru si te descaltai, luai frumos incaltarile si le duceai direct la baie pentru a le spala! Mama prefera sa plece zilnic nerujata decat sa nu stearga cestile din dulap; ATENTIE: din interiorul dulapului! Vazand si traind zilnic toate acestea, mi-am gasit propria cale: imi place curatenia dar m-am ferit de la a face o obsesie din asta!

    Nu stiam de xmark.ro. Acum aflu, de la tine!
    Acum fac o plimbare, sa vad despre ce este vorba!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca se poate ajunge foarte usor la o obsesie in acest domeniu.

      sper sa-ti placa site-ul ;).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla