Treceți la conținutul principal

Plasturi Essence pentru punctele negre - review

  Hey! Cred ca orice fata atenta cu aspectul ei si care are mai mult de doua puncte negre a fost tentata sa incerce plasturii speciali :)). Deja exista tot mai multe brand-uri care se grabesc sa-i comercializeze si fetele se grabesc sa-i cumpere.



  Mie mi-au cazut in mana cei de Essence in Dm la Viena si am platit 1,65 euro. Sunt 6 in pachet, ambalati in 3 pliculete separate. Varianta aleasa de mine este conceputa pentru frunte si barbie. Daca pe frunte m-a ferit Dumnezeu de uraciosii astia mici, pe barbie am pe ce testa. Da, am incercat si pe nas, nu puteam sa nu fac asta ;).


  Concluzia principala a acestui articol este ca daca esti genul meu, care nu suporti punctele negre si te grabesti sa scapi de ele, le killaresti si tragi de fatza ta fara sa te intereseze de modelul bicolor alb-rosu rezultat ulterior pe ten, nu te astepta la minuni. Nu de alta, dar in acest caz nu prea are ce scoate din pori. Daca esti genul care lasa "pistruii" in pace, dupa vreo 2 saptamani garantat vei scoate ditamai recolta cu micul plasture.


  Au un miros pregnant de tea tree, pe mine nu ma deranjeaza sincer sa fiu. Aplici plasturele pe zona afectata umezita in prealabil si apoi te asezi si-mi citesti blogul vreo 10-15 minute :)). Dupa ce se usuca, il dezlipesti usor si incepi cercetarea.


  Sa va zic cum a fost la mine: am luat plasturele, m-am dus la veioza cu el sa vad cat mai bine si... am vazut cate ceva pe acolo, pentru ca-mi lasasem tenul in pace vreo 3 zile inainte de operatiune. Nu a fost nimic rascolitor la privit, dar mi-am dat seama ca plasturii nu-s de mine, decat in eventualitatea unei creme super-comedogenice care mi-ar face ravagii pe ten.


   Raman la tehnica mea, la care am devenit experta, iar plasturii vor fi cumparati rar. Cu toate astea, imi dau seama ca ei la baza sunt buni, isi fac treaba, dar luati aminte in ce categorie va incadrati: moarte punctelor negre aici si acum sau ma enerveaza punctele astea, dar le las in pace! Bineinteles ca exista si a treia categorie cu am puncte negre in relief, dar nu ma deranjeaza, dar ma indoiesc ca vor citi aceasta postare :)).


  A, da, nota 8 :).



Kissez!

Comentarii

  1. pe acestia de la Essence nu i-am zarit pe la noi. in schimb i-am incercat pe cei de la Montagne Jeunesse. :D
    Sunt multumita de ei pana acum insa au un pret mai ridicat si sunt doar 3.. pentru nas.
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si aia sunt pe lista si mai e un gel in dm, foarte laudat in blogosfera. probabil le voi lua, dar nu in curand.

      Ștergere
  2. Am si eu niste plasturi de la Beauty Formula si unii de pe iherb. Eu tind sa cred ca tenul meu e curatel, si de-asta nu obtin rezultate chiar wow :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmmm... eu nu am gasit inca plasturii care sa ma satisfaca dar am observat ca masca cu agila face minuni in cazul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu tot ce-am incercat cu argila mi-a uscat excesiv tenul, nu stiu daca am curaj sa mai incerc.

      Ștergere
  4. :)) Si eu ma trezesc bicolora de la killarit punctele negre. Am incercat si plasturii de la Beauty Formula, dar nu m-au atras asa tare incat sa mai cumpar si a doua cutie.

    RăspundețiȘtergere
  5. tehnica ta este scoaterea cu forta in oglinda? sau ai o alta?Ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. yep, m-am specializat in timp si abia de-mi mai las cateva semne rosii :). totusi, nu recomand...

      Ștergere
  6. Postarea aceasta este un fel de 2 in 1 :review si NOTD....:) ...manichiura este superba....cat despre punctele negre ..eu inca nu ma confrunt cu ele ci doar cu pistruii pe care resusec sa ii combat :)) cu o crema speciala de la farmec destul de buna... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. manichiura a aparut acum vreo trei saptamani pe blog :).
      pai nu e acelasi lucru :), nu le compara.

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. pai nu-i acelasi lucru, daca punctele negre sunt adanci nu are efect exfoliantul.

      Ștergere
  8. plasturii trebuiesc folositi rar pentru a scoate cat de cat punctele. cel putin asa functioneaza cat de cat la mine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca eu le scot des cu alte metode, pot folosi plasturii si la trei luni distanta, ca tot n-o sa am ce scoate.

      Ștergere
  9. Review-ul tau m-a binedispus. Ai un stil de a scrie fantastic! :*

    RăspundețiȘtergere
  10. :))
    Eu sunt pentru moarte punctelor negre aici si acum !!

    RăspundețiȘtergere
  11. mi-am luat si eu unii d ela beauty formulas speciali pt nas, dar nu am avut prea mare succes cu ei... si culmea, eu sunt din categoria care isi lasa punctele negre in pace pt ca nu stiu ce sa le fac :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poate ca de fapt nu prea ai probleme cu punctele negre :). din ce-am vazut, ai un ten curat.

      Ștergere
  12. nu am folosit niciodata astfel de plasturi, cu toate ca m-ar tenta.
    eu pentru ami pastra tenul curat fac o masca de fata cu pudra de argila, suc de lamaie si bicarbonat de sodiu. am aproape cam 2-3 luni de cand fac acest procedeu, aplic masca o data pe saptamana si nu mai am nici urma de cosuri sau puncte negre.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mastile elimina o parte din punctele negre, partea ce oxideaza chiar la suprafata, dar in profunzime nu prea au efect. probabil la tine se formeaza incet.

      Ștergere
  13. Ce comica esti Alinuto! :))
    Al meu sot are grija, mie imi vine sa plang cand apas :D Rar ma las pe seama plasturilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. chiar eram curioasa sa-i incerc si eu.
    Pe ei ( astia mici negri :D ) ii las in pace , nu-i prea chilaresc, decat foarte rar, doar ce apare in plus nu ma pot abtine. O sa-i incerc si eu sa vad daca mi se potrivesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu incerc sa le mai las in pace, dar am perioade in care plec la vanatoare :)).

      Ștergere
  15. Ma incadrez in categoria "moarte punctelor negre, aici, acum, chit ca sunt la munca, acasa sau intr-o toaleta publica". Unde le vad, le omor. I am a criminaaaal, magicaaal. :)) Nu am incercat plasturi niciodata, ii vad ca pe niste inamici care imi fura placerea de a judeca scarboseniile. :D Am scapat oarecum de punctele negre cu o solutie de la farmacie, daca te tenteaza cu ceva, desi cred ca nu, ca are mult, foarte mult alcool. Dar pe mine m-a ajutat enorm. Acum sunt mult mai multumita de mutra mea. Timp de o saptamana imi tamponam moaca cu solutia aia care miroase rau de tot, deveneam un extraterestru la fata, galbena, pentru ca are ceva din nuca... si ma culcam. Dupa o saptamana m-am spalat cu zat de cafea si am scapat de multe, dar muuuulte puncte! Bine, unele s-au format din nou, dar macar o vreme am stat linistita. :D Cand mai apare cate un negrotei, ii dau usor la ficat si scap de el. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu numai acasa, recunosc :).
      :)))))))))))))))))))))) nu m-as risca la tenul meu deshidratat. succes la operatiune in continuare! :)).

      Ștergere
    2. Hihi, si eu am incercat solutia aceea de la Favisan, cumparata de la plafar. Chiar daca are mult alcool nu mi s-a parut ca mi-a uscat exagerat tenul, dar chiar a meritat. Dupa o saptamana de utilizare am facut un gomaj cu malai si spun sincer, 95% poate chiar mai mult de atat din punctele negre AU DISPARUT! Nu mi-a venit sa cred!! Chiar merita sa o incerci si tu!
      Simona.

      Ștergere
    3. nu pot sa incerc cu tenul meu ;).

      Ștergere
    4. Da, clar daca ai tenul uscat cred ca o sa fie tragedie. :)) Eu am tenul gras si am riscat. Nu mi l-a uscat aproape deloc, poate doar a devenit normal pentru o saptamana. Inca se vad efectele, peste o vreme intru iar la "cura".

      Ștergere
    5. tragedie e putin spus :)).

      Ștergere
  16. Aaahh, ce-as avea nevoie acum de niste plasturi de acest fel!!!

    Pupici, Alina!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  17. Ei bine, plasturi din acestia imi trebuie si mie. Eu fac parte din categoria: i-as kilari zilnic daca nu s-ar infecta dizgratios. Unde pun eu mana rasare un preaminunat cos, de parca nu m-as scalda in apa oxigenata, skinoren si betadine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai am si eu perioade rare, cand de abia imi ating fatza ca ma transform, dar de obicei am tehnica mea rapida si eficienta :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla