Treceți la conținutul principal

La final de concurs

  Hello! Iata ca am ajuns si pe 1 octombrie, a inceput luna lui Brumarel, deci sunt in elementul meu :). Azi-noapte s-a incheiat si concursul nostru si simt nevoia sa spun cateva vorbe acum, pentru ca in postarea in care vom anunta castigatoarele oricum vor fi multe informatii, asa ca cine doreste sa-mi citeasca impresiile si multumirile, o poate face acum, fara sa se grabeasca sa mearga la sfarsitul postarii sa vada cine ce a castigat :))). Asta este o postare din punctul meu de vedere pe alocuri, dar inglobeaza si parerile colegelor mele in anumite paragrafe si urmeaza niste multumiri de parca am castigat un Oscar :)).

  Intrucat suntem 10 si programele noastre nu coincid, alegerea castigatoarelor va dura putintel mai mult, insa ne grabim cat putem.



  Eu vreau in primul rand sa le mai multumesc o data colegelor mele care au zis DA acestei provocari si au primit-o cu mult entuziasm. Fara ele acest concurs nu ar fi avut succes! Totusi, postarea asta a ajuns pe locul 2 in topul celor mai citite postari in doar doua saptamani. Va dezvalui ceva si din culise: desi au fost momente in care am avut pareri diferite, nu ne-am certat deloc! Asa ca se poate sa aduni 10 fete, sa le dai treaba multa si ele sa discute calm :). Fetele astea 9 sunt foarte de treaba, va spun eu! :) Si m-au ajutat enorm. Cu tot cu perioada in care am conceput proiectul, am discutat pe tema lui, am conceput regulamentul si faceam liste cu cine ce da ca sa acoperim cat mai multe arii si sa nu oferim dubluri, am muncit mai bine de-o luna. Nu ma plang, nu ma dau grozava, ca eu am vrut-o si am simtit ca e ceva ce vreau sa fac, insa multa lume nu stie ce inseamna o postare, nu stie ce inseamna sa ai grija de un concurs. La postarea unde s-au facut inscrierile am muncit spre exemplu 12 ore. In etape, e adevarat. Dar sunt 12 ore in care am recitit textul ala de zeci de ori nu cumva sa fi uitat ceva. Dupa asta, tot am avut intrebari de mirul lumii, ca deh! e greu sa citesti o postare mai lunga in care se aflau toate informatiile. Eu cand fac o postare kilometrica o fac ca sa fiu cat mai usor de priceput, ca mai toate intrebarile sa-si gaseasca raspunsurile, nu ca-mi place sa scriu si n-am de lucru :). In aceste conditii au fost cateva inscrieri, putine la numar pe care eu nici nu le-am putut lua in seama.


  De cealalta parte au fost fete care au luat atat de in serios aceasta provocare incat m-au emotionat la culme. Marea majoritate a fetelor care au avut curaj sa se inscrie si-au rupt din timp sa ne scrie, sa ne spuna de ce ne apreciaza si de ce se intorc mereu spre blogosfera. Cum poti ramane indiferent in fata a zeci de randuri scrise pe indelete, argumentate si care te fac sa vrei sa mergi mai departe ca blogger? In mare, eu am tras urmatoarele concluzii: ne considerati prietene, va place sa vi se raspunda la comentarii pentru ca aveti impresia ca sunteti luate in serios, nu va plac greselile gramaticale si lipsa de originalitate. Si inclinati spre bloguri care abordeaza mai multe domenii, asa cum sunt ale noastre.

  Am citit toate comentariile cu mare atentie, mi-a luat vreo 3 ore :) si voi incerca sa tin cont de parerile voastre in masura in care mi se potrivesc. Cu cea mai mare sinceritate (ca am vazut ca mi-o apreciati) va spun ca nu ma voi transforma in ce vor altii, eu imi mentin stilul, insa ideile care mi-au placut si care simt ca m-ar defini, le voi adopta :).


  Modul cum am gandit acest concurs ne va da posibilitatea sa premiem persoane care intr-adevar merita, insa vom intampina probleme: nu avem suficiente premii pentru cate fete merita premiate. Fiecare fata care a lasat un comentariu, fie el mai lung sau mai scurt in care si-a exprimat parerea, merita un premiu. Din pacate, pentru unele premiile se vor limita la multumirile noastre, la aprecierile noastre si poate veti fi multumite sa stiti ca ne-ati facut fericite, multumite si ne-ati motivat pentru viitor.



  Citind toate comentariile am avut impresia de o mare forta :). Toate gandurile bune, puse la un loc par intr-un fel uimitoare pentru niste fete obisnuite care mai au si-un blog :).


  Nu stiu daca va urma vreo continuare a acestui proiect, dar ma bucur ca am deschis aceasta cale in blogosfera romaneasca si ca am aratat, asa cum am dorit, ca suntem unite, ca ne respectam si ca putem face ceva impreuna. De cate ori o sa vad colajul de la acest concurs imi voi aduce aminte ca am interactionat cu foarte multe persoane care merita toata stima.


 Va multumesc tuturor! :)



Kissez!



 


 

Comentarii

  1. E cu adevarat un concurs superb!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca noi ar trebui sa va multumim ca ne-ati dat sansa sa participam, sa ne exprimam parerile si sa interactionam cu toatele.
    Spor la notat!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a cam emotionat postarea asta :) Te atinge la suflet. Eu va multumesc tuturor ca ati realizat acest proiect de o amploare asa mare si pentru fiecare postare, fiecare rand scris. Va doresc tuturor la cat mai multe postari, la cat mai multe aprecieri si poate intr-un viitoar (mai apropiat :D ) voi participa si eu, in calitate de organizator :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am fost sincera, edsi sunt convinsa ca unii cred ca m-am lingusit :). nu e genul meu..

      poate o sa fii si organizator :).

      Ștergere
  4. Iti multumesc pentru aceasta postare in care,se simte emotia si recunostinta pentru cititoarele care si-au exprimat parerea sincera si obiectiva despre blogosfera si ma bucur de faptul ca vei tine cont de parerile noastre pe viitor.Ma bucur mult ca prin acest proiect,ati descoperit printre voi,bloggeritzele colaboratoare,legaturi de prietenie si uniune ce au presupus,banuiesc,indulgenta,rabdare si daruire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa stii ca a fost educativ acest concurs. Am citit toate raspunsurile pe care le-ai postat si sper ca de acolo am sa trag invataturi :D

    RăspundețiȘtergere
  6. A fost un proiect frumos la care au luat parte bloggerite dragute si ma bucur ca am mai descoperit unele noi :) felicitari tuturor pentru proiect :D

    RăspundețiȘtergere
  7. mi s-a zbarlit blana pe mine si mi-au dat lacrimile. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nah :* nici daca renuntam la blogging nu speram sa-mi scrieti astfel de comentarii :).

      Ștergere
  8. Ma bucur ca am facut parte din acest proiect si ca am interactionat cu persoane minunate, responsabile, care stiu sa se implice, stiu ce inseamna seriozitatea, bunul simt si a sti sa lucrezi in echipa.

    Multumesc si eu fetelor care au rupt din timpul lor si si-au spus parerea sincera legata de blogosfera.

    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur foarte mult ca ai participat, desi noi nu ne cunosteam si am impresia ca in tine am descoperit un om foarte vertical :)

      Ștergere
  9. Brumarico, mi-a facut placere, sa traiesti! :* Subscriu la tot ceea ce ai spus. Fug la citit ca eu nu am terminat, ce sa mai spun de deliberat.
    Multumesc cititorilor si colegelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie mi-a facut placere sa te am in echipa, te simteam apropiata inca dinainte, maia les ca impartim si zodia :)).

      Ștergere
  10. imi pare rau ca nu stiam de blogul tau inainte de concurs, as fi putut sa ma adresez direct :)..oricum, niciodata nu e prea tarziu! Felicitari pentru reusita!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca o sa ramai prin preajma si dupa concurs, inseamna ca a reusit sa te conving cu blogul meu :).

      Ștergere
  11. Felicitari pt toata rabdarea pe care ai avuto :-*

    RăspundețiȘtergere
  12. Apreciez munca si efortul care a stat in spatele organizarii acestui concurs si ma bucur ca toate bloggeritzele participante au fost intelegatoare unele cu altele si rabdatoare.Am citit si eu deja o parte din comentariile participante la concurs si intr-adevar au subliniat multe aspecte pozitive si negative din blogosfera,dar am ajuns abia la jumatatea lor...:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur ca ti-am lasat o impresie frumoasa :).

      comentariile ramana acolo,asa ca le poti citi oricand.

      Ștergere
  13. Frumos! Meritati toate felicitarile noaste :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari si organizatoarelor si participantelor!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ma bucur ca tii cont de sugestiile cititorilor

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim pentru tot ce ati facut pentru noi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma simt ciudat cand citesc astfel de comentarii, desi si eu le sunt recunoscatoare altor blogerite pe are le citesc.

      multumim pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  17. Sunteti intr-adevar o forta, ALINA, va felicit pentru reusita, ma bucur sa stiu ca tu, cel putin, te simti acum si mai aproape de noi, cititoarele, si mai motivata, si apreciata pentru munca ta de pe blog! Si noi, de partea cealalta a monitoarelor, suntem o forta, si noi suntem unite, si noi dam mai departe cu drag postarile care ne plac, si noi ne felicitam pentru castigarea concursurilor, eu chiar ma simt atat de apropiata de anumite persoane pe care nu le-as fi cunoscut altfel ...daca nu am fi interactionat la un moment dat pe blogurile voastre, pe paginile voastre de FB. IMPREUNA suntem intotdeauna o forta, si putem face putin bine prin actiunile noastre. Si eu iti multumesc pentru concurs, pentru ca ne-ai citit gandurile , parerile si iti mai multumesc pentru premiul de participare! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. m-a emotionat mult comentariul tau si sper sa nu ne schimbam felul de-a fi. blogosfera are si partile ei super negative, dar fetele ca voi merita fiecare articol si fiecare tastere de produs :)).

      Ștergere
  18. Mă bucur din suflet că am avut şansa să particip :-)
    Ţin să-ţi mulţumesc din suflet, Alina, şi fac asta pentru că odată cu ideea organizării acestui concurs, am avut şansa să cunosc un grup de fete cu adevărat speciale.
    Noi vă mulţumim din suflet atât pentru dăruirea cu care ne onoraţi mereu, cât şi pentru timpul vostru preţios pe care alegeţi să-l împărtăşiţi şi cu noi. Vă mulţumim, sunteţi minunate şi sper din suflet ca acesta să fie începutul unei frumoase relaţii de prietenie! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc mult pentru acest comentariu :). Sper sa ramai pretena noastra cat mai ult timp.

      Ștergere
  19. Multumim! :-* sunteti fete de nota 10+ <3

    RăspundețiȘtergere
  20. Yeiiii, a inceput luna lui Brumarel! ;)
    Pe viitor, mi-ar placea sa particip si eu la un astfel de proiect.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  21. Wow! Iti inteleg emotiile...ai pus atata suflet in acest proiect, ma bucur ca a iesit asa cum ti-ai dorit! Mult succes pe mai departe si la cati mai multi followeri care sa te aprecieze cu adevarat, asa cum meriti! Pupici! Si felicitari tie si fetelor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, exact asa e! am dormit, resiprat si mancat 10 pentru blogosfera mai bine de-o luna, am pus mult suflet.

      multumim!

      Ștergere
  22. Noi multumim la randul nostru pentru fiecare cuvant pe care il tastati, pentru ca noua sa ne fie putin mai bine, fie ca este vorba despre un sfat, un review, un concurs, un model sau un machiaj si lista poate continua...

    RăspundețiȘtergere
  23. O postare foarte frumoasa si emotionanta, care mie personal imi intareste convingerea ca va faceti cu seriozitate munca, si cu aceeasi seriozitate ne tratati si pe noi, cititarele! Nu degeaba sunteti la sufletele noastre...pentru ca meritati!!! Inca o data mii de felicitari, si oricare ar fi decizia voastra in desemnarea castigatoarelor, chiar daca nu o sa ma numar printre ele, respectul meu fata de sfera blogului va ramane acelasi si va voi urmari cu la fel de mare interes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pot raspunde in numele meu, dar si in cel al colegelor mele: toate scriem cu seriozitate si suntem pasionate de ce facem :).

      multumim! :)

      Ștergere
  24. Ne-ai emotionat si mai tare ! Mai tare ca atunci cand am vazut concursul, ca atunci m-am bucurat mai mult. Va doresc mult succes in deliberare dar si pe mai departe! Chiar aveti ceva de spus.

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma bucur ca m-am inscris la acest concurs <3 Superba ideea . Postarea e foarte emotionanta si eu ma simt castigatoare doar pentru aceasta postare <3

    RăspundețiȘtergere
  26. O DOAMNE ABIA ASTEPT SA VAD DACA SUNT PRINTRE NOROCOASE

    RăspundețiȘtergere
  27. Felicitari tuturor! :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla