Treceți la conținutul principal

Gel de dus Extradoux cu zmeura (Auchan) - review

  Hello! Acum doua zile va aratam acest gel de dus in cadrul preferatelor lunii martie, iar astazi m-am gandit sa-i dedic un mic review :).

  L-am cumparat din Auchan (este marca proprie) si, dupa ce ca are un pret foarte mic, a mai fost si la reducere, adica 4,10 lei. Are 300 de ml si un ambalaj foarte simpatic, usor de utilizat pana la ultima picatura.

  Inca de la primul gel de dus Auchan, m-am declarat fana, asa ca, atunci cand l-am vazut pe cel cu zmeura mi s-au ascutit simturile :)). Nu regret ca l-am cumparat, desi nu e chiar perfect.

  In primul rand, m-a cucerit mirosul: este foarte aromat, chiar ma duce cu gandul la un cos plin cu zmeura. Aroma persista putin si pe piele, dar nu foarte mult. Textura este ok, nici prea lichida, nici prea densa, insa face spuma greu si din aceasta cauza exista tendinta de a consuma o cantitate mai mare de produs. Nu usuca pielea chiar deloc si asta m-a bucurat.

  Raportul calitate-pret ramane totusi bun, asa ca ii dau un 9, insa as fi preferat sa faca mai multa spuma. Garantat vor mai urma review-uri la geluri de dus si urmatorul cred ca va fi cel cu piersici. Yummy! :))


Pe Kurtmann este lichidare de stoc si reducerile sunt de 60%!


Kissez!

Comentarii

  1. Si eu sunt fana a acestui gel de dus, imi place mult aroma lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tot imi faci pofta cu gelurile de dus! Foarte tentant, ador zmeura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow :x
    Cred ca miroase minunat :D. Eu am tot trecut pe langa el de multe ori dar nu m-am incumetat sa-l cumpar...nu stiu exact de ce!

    http://www.dittanail.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu cand vad geluri sub marca proprie, ma si napustesc :)). am un fix :)).

      Ștergere
  4. Suna bn dar ma deranjeaza ca nu face spuma, la mine asta e primordiala :)))
    puup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si la mine e importanta, dar mirosul e asa fain si lasa pielea fina si atunci nu ma mai supar asa de tare :)).

      Ștergere
  5. Cel cu piersici ma tenteaza si pe mine.
    Mai am putn din project pan si-l atac. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. ma bucur ca are o nota mare :) ( abia astept sa le incep si eu pe ale mele :) )

    RăspundețiȘtergere
  7. Merg des in Auchan dar niciodata nu am vazut gelul acesta de dus.O sa fiu mai atenta data viitoare. :)
    Pretul e mic,chiar merita o sansa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt o multime de variante, imposibil sa nu-ti placa una :).

      Ștergere
  8. Yammmy....cu siguranta miroase delicios 8-> Trebuie sa il incerc si eu, ca oricum de cele mai multe ori din Auchan imi fac cumparaturile :* pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu cred ca o sa ajung des pe acolo, desi e cam departe :).

      Ștergere
  9. De piersici nu ma incanta, dar o zmeura parfumata in baie suna fooarte tentant!! :P Nu l-am vazut in Auchan, dar vreau sa-l incerc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pe ala cu piersici il iau eu sa nu se supere ca nu-l vrei tu :)).

      Ștergere
  10. Eu am unul cu cocos de la ei si miroase asa frumos :) Au produse bune marca proprie ei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cand le-am descoperit am plecat acasa cu o plasa intreaga :)). acasa n-aveam auchan :)).

      Ștergere
  11. Love it

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. interesant gelul! mi l-as cumpara. am si eu unul cu zmeura, dar de la Yves Rocher si urmeaza sa mi-l cumpar si pe cel cu piersica galbena.
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca trebuie sa-ti iei cu alta aroma de la auchan, sa nu te plictisesti :).

      Ștergere
  13. Ce fain ca ai Auchan! :D Tot cu zmeura si bujor este si unul Le Petit Marseillais, dar nu l-am vazut pe la noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana de curand suspinam ca nu am auchan si voiam geluri din-astea ;).

      Ștergere
  14. Nu am incercat pana acum geluri de dus de la Auchan. Poate pentru ca am alte supermarketuri mai aproape de mine si in Auchan ajung rar. Oricum, tot ce contine zmeura miroase demential, plus ca pretul este super bun. As putea da o fuga sa-mi fac provizii :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai o sa ajungi si la auchan la un moment dat si-l iei atunci :).

      Ștergere
    2. Eu am un ser pt varfuri si imi place mult!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla