Treceți la conținutul principal

Demachiant Farmec natural cu galbenele - review

  Hello! Am cumparat demachiantul acesta din cauza ca nu prea aveam altceva de ales. Eram in Kaufland si oferta era destul de slaba. Initial am vrut sa plec fara nimic, dar mi-am dat seama ca am niste zile incarcate si ca nu voi ajunge si prin alte magazine.

  Am mai spus asta pe blog, eu nu ma inteleg bine cu produsele romanesti. Marea majoritate mi-au lasat o impresie proasta si de aceea sunt cam reticenta cand vine vorba de ele. Totusi, am observat cele doua demachiante relativ noi de la Farmec: unul cu ulei de argan, altul cu galbenele. Cum nu fac casa buna cu produsele uleioase pe termen lung si le folosesc doar ocazional, a mai ramas doar varianta cu galbenele. Am pus-o in cos, iar la casa am achitat doar 7,8 lei pentru 200 de ml. Foarte convenabil! La acelasi pret l-am vazut si in Auchan.

  Inainte sa incep testarea deja ma vedeam cu tenul incarcat, lipicioasa si toate cele. Am luat destul de timid o cantitate mica si am purces la demachiatul ochilor. Dupa ce am constatat ca pe prima partea a dischetei se adunase destul de mult rimel, am intors-o si-am vrut sa continui demachierea, insa bumbacul a ramas alb. Na! mi-am zis eu: nu curata bine, nu ia ultimele resturi. Si-am insistat, si-am insistat si dischetele tot albe ramaneau. Si-am fugit la baie sa ma clatesc, convinsa fiind ca din oglinda ma va privi un raton si ca imi voi strica prosopul. Nu mica mi-a fost mirarea cand mi-am dat seama ca demachiantul isi facuse treaba de prima data. A demachiat ireprosabil si-am ramas pe buze cu un wooooow! In plus, nu-mi irita deloc ochii.


  La fel de bine demachiaza si tenul. In cateva clipe tot machiajul e dizolvat. Nu incarca tenul, nu m-am trezit cu puncte negre ori cu alte minunatii. Pur si simplu nu-i gasesc niciun defect. Miroase foarte bine - mie-mi plac produsele cu galbenele, are o nuanta galbena si o constistenta densa. In plus, nu contine parabeni. Teoretic este destinat tenului normal, insa mie mi s-a parut foarte potrivit pentru pielea mea uscata.

  Imi place si ca e spornic - eu il am de ceva vreme si inca nu l-am terminat. De la mine primeste nota 10 cu felicitari! Teoretic, acum ma tenteaza si varianta cu ulei de argan, dar mi-e putin teama sa nu fiu dezamagita. Oricum, pe domnisorul cu galbenele o sa-l mai vedeti pe la mine :).


Voi l-ati incercat? ;)



In alta ordine de idei, Elefant are transport gratuit si tot felul de oferte interesante, iar Kurtmann a adus un nou stoc Zara. Eu ma pregatesc de-o comanda, dar vreau cam multe si trebuie sa ma limitez :)).


Kissez!

Comentarii

  1. Eu i+am declarat iubire vesnica celui de la Bioten, dar tu, in stilul tau caracteristic, ma determini sa+l incerc o data pe asta. In plus, eu ma inteleg cu produsele firmei Farmec.
    Pup!
    Mi+ai dat de lucru... P ))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))))))) sunt ca un mic diavol, te tentez si apoi dispar :))))))




      dar reapar imediat ;)).

      Ștergere
  2. Eu am avut samponul din gama cu argan de la Farmec si mi-a placut destul de mult ,desi nu l-am recumparat...Dar nu prea reusesc sa raman fidela unui produs.O sa incerc si demachiantul pentru ca m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu la sampoane nu mai vreau sa fac experimente, desi le-am vazut pe cele de la Farmec si arata promitator :).

      Ștergere
  3. No! E de bine! Un demachiant ieftin si bun! Acum trebuie sa il cumpar si eu! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca dpdv al raportul pret-calitate mi se pare imbatabil :)

      Ștergere
  4. Il am si eu, de vara trecuta. Dar pentru ca ma impac mai bine cu micelarele, i l-am pasat mamei. Tre' sa dau o raita prin baie sa vad daca l-a consumat, ca mai are un pic si expira. Daca nu, il bag si eu in uz din nou. E foarte bun, nici mie nu mi-a facut vreo problema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cauta-l, nu cumva sa-si dea sfarsitul, mai ales daca-ti place :).

      Ștergere
  5. Și eu i-am dat târcoale, întâmplător tot în Kaufland eram :D, dar până la urmă am luat altul. Dacă nu reapare preferatul meu de la Balea, cred că pe el o să-l iau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu chiar am fos foarte incantata de el. de fapt sunt, ca mai am ceva in sticla :)).

      Ștergere
  6. Nu l-am încercat, cu toate că am fost cândva tentată să-l cumpăr.
    Poate îi voi acorda o șansă, mai ales pentru faptul că nu irită ochii
    :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. in perioada asta am si rinita alergica si ochii imi sunt uscati, dar cu acest demachiant n-am avut nici cea mai mica problema - sunt entuziasmata :).

      Ștergere
  7. Am incercat si eu acest demachiant si mi-a lasat o impresie foarte buna.Iar raportul calitate-pret e foarte convenabil!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Eu il am pe cel cu argan si este super bun! Incearca-l cu incredere! Mai ales ca ai tenul uscat...:) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am tenul deshidratat si uscat, iar uleiul nu e o varianta buna pe termen lung, de aceea oscilez.

      astept sa vad daca nu pot sa-l incerc pe la altcineva :)))))).

      Ștergere
  9. Şi eu tot demachiantul de la Farmec îl folosesc, doar că pe cel cu argan. E cel mai bun pe care l-am incercat pana acum si nu ma ustura absolut deloc ochii, asa cum se intampla cu alte produse mult mai scumpe si mai cunoscute. Adevarul e ca produsele de la Farmec sunt de o calitate exceptionale, chiar le recomand. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma inteleg cu foarte putine, mai ales cremele romanesti nu-mi priesc :(. din gama farmec natural n-am incercat, dar nici nu cred c-o voi face, nu cumva sa-mi stric parerea foarte buna pe care o am acum vizavi de demachiant :).

      Ștergere
  10. Şi eu tot demachiantul de la Farmec îl folosesc, doar că pe cel cu argan. E cel mai bun pe care l-am incercat pana acum si nu ma ustura absolut deloc ochii, asa cum se intampla cu alte produse mult mai scumpe si mai cunoscute. Adevarul e ca produsele de la Farmec sunt de o calitate exceptionale, chiar le recomand. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu ma bucur cand dau si de ceva acceptabil din gamele romanesti ;)).

      Ștergere
  11. Sa stii ca eram in cautarea unui demachiant nou. Daca tin minte si imi iese in cale acesta, ii fac o proba;) Multumim pt pont.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar ma gandeam aseara ca banuiesc ca o sa mi-l cumpar din nou :).

      Ștergere
  12. Eu l-am avut pe cel cu argan si mi-a placut ca nu era asa de uleios precum era cel de la Balea. Nu l-am incercat pe acesta cu galbenele, dar trebuie... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. probabil ca o sa-l incerc la un moment dat si pe cel cu ulei de argan, dar nu stiu daca in curand :).

      Ștergere
  13. Imi place ce citesc. Le.am vazut si eu de multe ori dar nu am pus nici unul in cos. Poate data viitoare nu.l mai ratez.
    oricum acum am o lotiune micelara de la YR si ma cam ustura ochii de la ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sieu am trecut deseori pe langa ele, dar ma bucur ca in final am riscat :).

      cah! usturime de ochi! bad micelara :)).

      Ștergere
  14. Cred ca l-as cumpara, am incercat de la Bioten si demachiant pentru ten normal eu avandu-l mixt si nu am patit nimic, cred ca nici de la asta nu ar fi bai. Suna bina!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla