Treceți la conținutul principal

Unt exfoliant Aqua Mirabilis Lush - review

  Hello! Saptamana asta vad ca va povestesc doar de produse care-mi plac la nebunie! Una dintre indragostelile mele, caci apropo, eu ma indragostesc de cosmetice ;), a avut loc cand am deschis coletul de la Esente Naturale.

 Si cum dragostea nu te intreaba daca o vrei ori ba, uite ca m-am indragostit de un produs care, la prima vedere, nu ar fi trebuit sa-mi dea palpitatii. Desi ador dulciurile, nu intotdeauna imi plac cosmeticele cu arome gurmande. In plus, combinatia unt-apa, ma facea sa ma gandesc ca voi fi lunecoasa si unsuroasa ca un pestisor.

  Toate ideile mele preconcepute s-au spulberat. In primul rand m-a intrigat aspectul acestui unt exfoliant: arata ca o bucata de halva si miroase asemanator. Chiar daca are o aroma dulce, pot sesiza si note care-mi aduc aminte de curatenie si prospetime. Textura este deosebit de placuta, spumeaza rapid si particulele exfoliante (din coji de migdale) sunt micute si intr-un numar foarte mare. In componenta are uleiuri organice de trandafir si santal, unt de cacao si ulei din samburi de caise.

  Simt ca exfoliaza in profunzime, insa bland. Datorita untului, pielea nu se simte agresata nicio secunda. Spuma deosebit de placuta invaluie pielea, iar aroma are un efect relaxant pronuntat. Eu oricum ador exfoliantele, dar cu acesta prelungesc atat de mult dusurile, incat nu ma pot numi ecologista.

  Deoarece are textura si efectul unui unt hranitor, ma temeam ca o sa-mi lasa o pelicula enervanta, lipicioasa si care o sa ma faca sa ma simt lunecoasa. Din fericire, temerile mele au fost inlaturate. Dupa o clatire riguroasa pielea este doar moale, hranita si hidratata. Nicio urma de pelicula ori alte chestii enervante. In schimb, efectul persista. Ba chiar am facut testul suprem: nu m-am dat cu crema de corp si m-am simtit ok pana la urmatorul dus.

  Eu l-am depozitat intr-o savoniera si s-a pastrat tare pana aproape de final. In curand il voi termina si-mi pare rau, caci a fost o experienta pe cinste.

  Aqua Mirabilis costa 47,8 lei, are aproximativ 150 de grame si primeste nota 10 de la mine. Daca vi se pare o suma usor cam mare, va spun ca-si merita banii. Nu e doar un exfoliant, e un rasfat si inteleg tot mai bine de ce Lush are atatia fani in intreaga lume. Produsele lor sunt chiar deosebite, merita sa incercati macar unul.



Kissez!

Comentarii

  1. A trecut cam multisor de cand m-am rasfatat cu Lush. Mai exact sunt 6 ani de atunci. Am primit de la mama cadou niste produse inainte de nunta ca sa ma rasfat. And rasfat it was! Chiar au chestii deosebite..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inseamna ca trebuie sa-ti cumperi macar o bombita sau un spumant :).

      Ștergere
  2. Intr-adevar, sunt deosebite produsele LUSH! Eu am folosit trei pana acum si sunt indragostita iremediabil de firma asta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu doar doua insa prevad ca in viitor mai acumulez :)).

      Ștergere
  3. Oh... ce-mi faci tu mie?
    Vreau si eu! Mi-e din ce in ce mai greu sa ma abtin.... ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos Review mi-ai facut pofta!!!
    Eu am folosit masca de par si sapunul berry de la esentenaturale.ro.Sunt super si isi merita banutii.Pup
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)

      eu am castigat de curand inca doua produse la un concurs si de abia astept sa le primesc :) si sa scriu despre ele, evident.

      Ștergere
  5. eu nu am folosit pana acum niciun produs Lush dar sper ca voi avea ocazia..:)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-ai facut dor de produsele lor, nu le-am mai incercat de mult timp!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tentant produsul !
    Am încercat și eu un exfoliant Lush și m-am îndrăgostit de el :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-e tama ca ma indragostesc de toate si dau faliment :))

      Ștergere
  8. Uite, acum mi-ai facut pofta de halva! Pai e corect???
    Multzam pentru review! :)

    Pup!
    Ilda
    Lavender Thougths

    RăspundețiȘtergere
  9. Dacă zici, te cred pe cuvânt.
    Eu-s prea zgârcită pentru lush, deși văd numai impresii bune despre ei
    :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) s-ar putea sa uiti de zgarcenie daca le incerci :).

      Ștergere
  10. Ce bine sună, mă tentezi. :D Mi-ai făcut și poftă de halva... deși de fel rar mănânc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) tu cu Ilda trebuie sa mergeti sa va luati halva :)).

      Ștergere
  11. Lovely review

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  12. acest produs chiar merita incercat. Desi intr-adevar pretul e cam mare, suna tare bine descrierea lui :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa vedem acum cum va fi celalalt exfoliant, de la bomb cosmetics :)

      Ștergere
  13. nu am folosit niciodata un produs Lush, dar sper sa fie acest exfoliant primul incercat.
    arata bine, imi place ce ai scris despre el si chiar eram nerabdatoare sa citesc review-ul, multumesc!
    Alina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper sa-ti placa la fel de mult cum imi place mie :).

      Ștergere
  14. Foarte interesant produsul :) Imi plac produsele Lush, pe langa faptul ca miros bine, sunt si bune :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla