Treceți la conținutul principal

Ceai Celmar cu visine si rom

  Hey! Pe cat posibil, incerc sa scriu despre lucruri diverse si sa alternez tipul postarilor. Cu toate acestea, fiind convinsa ca acest ceai v-a atras rapid atentia si citind comentariile voastre, m-am grabit sa scriu inainte de Craciun despre el si la doar cateva zile dupa ce v-am povestit impresiile mele despre Celmar cu piersici.


  Varianta cu visine si rom face parte dintr-o alta colectie Fruit Harmony, are o cutie mai eleganta si foarte frumoasa care contine 20 de pliculete cu snur ambalate individual, astfel incat aroma sa ramane nealterata. Eu folosesc tot doua pliculete la canoiul meu de aproape jumate de litru. Timpul de infuzare este de 3-5 minute, eu il las mereu 5, uneori chiar trec limita.

  E foarte aromat, gustul e cu adevarat intens iar nuanta de visiniu inchis. Gustul e foarte bun, dar trebuie sa precizez ca visinele predomina. Romul se simte atunci cand adulmec ceaiul, dar ca gust se simte foarte putin. Totusi, ramane un ceai foarte bun si interesant: acrisor, cu note amarui, oricum, un gust complex. In plus, va fi perfect in zilele de Craciun, cand mancarea e mai grea ca de obicei (eu obisnuiesc sa gust mezelurile specifice).

  Vreau sa va mai spun ca de fapt acest ceai nu are in componenta rom, asa ca poate fi consumat de toata lumea si in orice moment.

  Daca va tenteaza, eu l-am luat din Auchan la pretul de 5,85 lei :). Banuiesc ca urmatorul ceai tot de la Celmar va fi - mi-am gasit o noua pasiune!


Kissez!

Comentarii

  1. Mie mi-ai facut pofta de un ceai cu o lingurita de rom. Bine, esenta de rom, asa beam cand eram mica. Ce bun era. <3
    Celmar nu am prea baut, de fapt nu prea beau ceai de obicei. Mi-e peste mana sa imi fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))

      eu cu romul am amintiri legate doar de ciocolata rom sau alte variatiuni :)).

      Ștergere
  2. m-ai tentat rau cu ceaiul asta, abia astept sa il incerc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ahhhh. Chiar voiam sa te intreb de unde l-ai luat, ca eu nu l-am gasit pe nicaieri ( se pare ca aproape pe nicaieri :D ). Si, ca tot veni vorba, ce surpriza frumoasa am gasit in colet :*:*. Chiar cu vreo 2 zile inainte de sosirea coletului, ma plangeam ca nu gasesc nicicum ceaiul de care vorbeai. Mai vreau sugestii de ceaiuri, imi plac aceste postari :D si ma bucur ca ti-ai gasit o noua pasiune.

    Daca tot vorbim de ceaiuri cu rom care nu au rom, la randul meu, iti sugerez Irish Cream Tea :D. L-am gasit in Carrefour. Are un pret ceva mai mare decat majoritatea , aproximativ 12 lei pentru 20 pliculete ambalate individual, dar nu regret :D , inca se incadreaza in suma pe care sunt dispusa sa dau pe o cutie de ceai. Dar, aroma, Alina, aroma...o sa o recunosc toata viata mea :)). Daca cumva te decizi asupra lui, iti sugerez sa il incerci cu miere si probabil intr-un "canoi" mai mic, pentra ca in esenta, e un ceai negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. duminica m-am dus chitita sa ma uit de ceaiurile celmar si-n kaufland, dar a fost aglomeratie si pur si simplu am uitat. oricum, la auchan sigur l-am vazut.

      ma gandeam eu c-o sa-ti placa surpriza aceea infima :)).

      suna foarte bine, dar ma feresc tot mai tare de ceaiurile negre deoarece devin un mic iepuras duracell :)). dar poate il iau mamei i imi bag si eu nasul in el macar asa, de-un pliculet :)).

      Ștergere
  4. Eu nu gasesc nici ceaiul cu piersici si nici acesta in magazinele in care am fost, sunt foarte dezamagita :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca le-am vazut anul trecut intr-o farmacie si nu stiu daca nu era vorba de Remedia. pe vremea aceea nu ma prea interesase marca asta, aveam impresia ca ceaiurile nu-s foarte aromate si de aceea nu mai stiu exact.

      Ștergere
    2. O sa caut in continuare, sper sa am noroc :)

      Ștergere
    3. sa ne spui unde l-ai gasit! :)

      Ștergere
  5. na ca pe asta l-am incercat si eu. :D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. O sa il caut si eu pe cel cu visine si rom, caci numai ce ma uit la cutie si imi inchipui cat e de delicios :).Multumim de recomandare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e foarte bun :). daca il iei sa-mi spui cum ti se pare ;).

      Ștergere
  7. L-am gasit! L-am gasit! L-am gasit! In sfarsit l-am gasit :)). Cred ca postul tau a facut furori ca la noi, Auchan s-a gandit sa adauge pe raftul de ceaiuri si sortimentul asta. Acum 2-3 saptamani cand l-am cautat, nu era. Acum este :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. yeeeeeey! ma citeste cineva de la Auchan :)).

      ma bucur ca l-ai gasit :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla