Treceți la conținutul principal

Crema contur ochi Beautiful Cosmetics - review

  Salutare! Va anunt ca in aceasta luna veti putea citi mai multe review-uri la creme. Asa s-a intamplat de-am testat mai multe in ultimele doua-trei luni si-as vrea sa va impartasesc parerile mele pana la sfarsitul anului. Pentru astazi m-am oprit aupra cremei pentru conturul ochilor de la Beautiful Cosmetics. O puteti gasi in plafare sau in anumite magazine online, lista o puteti consulta aici.


   Pretul ei este in jur de 22 lei si are o cantitate impresionanta: 50 de ml. Practic, are acelasi gramaj cu intreaga gama de creme. Vine ambalata intr-un recipient simplu, are un capac interior care o impiedica sa curga. Stiu ca pentru multe dintre voi o crema de ochi fara pompita sau care nu e intr-un tub va provoaca putina reticenta, insa eu consider ca daca va spalati pe maini foarte bine inainte de fiecare utilizare si atingeti suprafata doar rapid cu inelarul nu are ce sa se intample rau. Eu chiar am o inclinatie spre acest gen de recipient pentru ca vad clar cat mai am in el si pe cand e necesara o alta achizitie ;).


  Si crema pentru conturul ochilor este imbogatita cu apa termala din zona balneoclimaterica Baile Felix si antioxivita - puternicul antioxidant extras din seminte si pielite de samburi. In plus, nu contine parabeni, parafine sintetice si coloranti sintetici.


  Am deschis recipientul si-am dat de o crema cu textura destul de densa de aceeasi nuanta deschisa bej-visinie specifica gamei. Initotdeauna cand testez o crema pentru ochi sunt foarte rezervata, deoarece am ochii sensibili si pielea deshidratata. Stiu ca am pretentii mari de la o crema de ochi si cu foarte putine m-am inteles.

  Ei bine, la inceput am pus o cantitate foarte mica, iar ochii nu m-au usurat deloc. M-am bucurat c-o pot aplica in voie asa ca mereu intind mana dupa ea. O folosesc atat dimineata cat si seara. Hraneste bine si mai si hidrateaza. Liniile de expresie nu s-au adancit, insa nici nu au fost estompate prea tare. Totusi, senzatia este de piele ingrijita si nu simt ca m-ar tzine. Intra repede in piele, este o baza buna pentru machiaj. Iar mirosul este foarte subtil.

  Imi place acest produs. Comparativ cu alte creme de ochi e net superioara si-o voi folosi cu drag si-n continuare. Pe viitor am de gand sa ma intorc la cremele mele pentru ten deshidratat deoarece aceea este varianta ideala pentru mine, dar crema asta ramane pe lista in cazul in care n-as mai avea acces sau n-am mai avea bani pentru favoritele mele.


  Nota mea e 9!


Kissez!

Comentarii

  1. o am si eu dar am folosit-o de vreo doua ori, dar lenea...trebuie sa ma apuc din nou, e pacat de ea ca e o crema buna :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare prin plafarele oradene o gasesc, nu, de vreme ce apa termala e de la vecinii din Baile Felix?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu spun ca da, daca nu - ai optiunea s-o cumperi din magazinele online :).

      Ștergere
  3. O nota buna. ;)
    Pentru mine textura trebuie sa fie usoara pentru a fi absorbita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum am tenul uscat, la mine majoritatea imi pare ca se absorb usor :))))).

      Ștergere
  4. Pare un produs bun. Imi place mult sa folosesc creme pentru ochi si sunt dispusa sa incer diferite produse destinate zonei ca sa o gasesc pe cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca vara m-as intelege perfect cu dansa. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sună bine, dar recunosc că şi eu am o obsesie cu ambalajul cremelor pentru ochi. Dacă la cele pentru faţă fac cum fac şi mă pricopsesc tot cu cele la borcan :)), la cele pentru ochi prefer amblajele cu pompiţă sau tuburile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))
      eu am constat ca in cele cu pompita care nu pot fi taiate, se pierde mult produs si eu nu vrea sa-l pierd :)).

      Ștergere
  7. Muuultre review-uri in ultima perioada, intr-adevar!!! Esti harnicuta si pusa pe testat:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai am cateva review-uri care trebuie postate pana la sfarsitul anului...

      Ștergere
  8. ma tot chinui si eu de cateva luni sa sfarsesc o crema pt ochi.. tare greu la mine. :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla