Treceți la conținutul principal

Mostre si testari

  Salutare! La ultima postare de genul acesta am promis ca o sa astept sa strang mai multe mostre si de-abia atunci voi scrie impresiile mele. Momentan am terminat orice urma de esantion din casa, asa ca haideti sa vedem: ce achizitii iau in considerare?


Head & Shoulders moisturizing scalp care sampon si balsam - teoretic, acestea erau destinate parului uscat, insa mi-au placut: mirosul e minunat, textura destul de densa. Samponul a reusit sa-mi curete parul destul de bine, insa banuiesc ca, pe termen lung, mi l-ar pleosti prea tare. Balsamul, insa, are sanse sa fie cumparat deoarece mi-a cumintit varfurile destul de bine si s-a clatit rapid.

Fond de ten Clinique Repair Wear Laser Focus FPS 15 - mostra aceasta a venit alaturi de un prospect mai mare decat ea. Nuanta a fost mult mai inchisa decat cea a pielii mele, asa ca am asteptat sa ma bronzez, am folosit-o prin septembrie si mi-am notat impresiile, nu cumva sa uit :)).Textura este foarte lichida, se usuca foarte repede. Prima impresie a fost ca nu se aseaza prea bine, insa dupa cateva minute s-a adaptat frumos. Acoperirea e medie si pot spune ca e un fdt bun, insa nu as da atata pe el, pretul e peste 150 de lei. Exista produse la fel de bune la preturi mult mai mici.

Vichy Liftactiv - la viata mea cred ca am avut zeci de mostre din acest produs, asa ca pot considera ca l-am folosit full-size :)).Consistenta este cremoasa si este important sa nu depasesc o anumita cantitate deoarece imediat arata incarcat si nu mi se pare buildable. Din acest motiv e spornic. Subtonul e roz la toate mostrele incercate de mine si am avut diferite nuante. Rezista destul de bine pe ten, daca il aplic in cantitatea optima nu se strange in liniile fine, iar tenul pare mai odihnit. Deoarece l-am folosit de-atatea ori, nu cred sa-l mai iau vreodata si full-size.

Fond de ten L'Oreal True Match - mi-era frica sa nu fi expirat mostra asta ca o aveam de ceva vreme, insa codul ei mi-a spus ca-i ok. Eu nu ma inteleg cu fondurile de ten L'Oreal. Si asta a fost pe undeva pe la mijloc: e destul de lichid, se intinde usor, dar pe tenul meu se vede clar ca sunt data cu un fond de ten, iar mie-mi place un efect mai natural. Acoperirea e medie, mi-a lasat impresia de inca un fond de ten din multutudinea care exista pe piata... Nu l-as cumpara full-size.

Fond de ten L'Oreal Infailible - mi s-a parut ceva mai bun decat varianta Infailible de pe vremuri care a fost un dezastru pentru tenul meu. Se intinde usor, formula e lichida. Nuanta nu se prea adapteaza. Nu mi-a placut ca nu ascunde porii si-am avut si neplacerea de-a observa ca s-a oxidat dupa aproximativ 5 ore. Clar, nu-i produsul pentru mine, nu l-as cumpara.

Crema de zi Nivea Q10 - E clar, Nivea a umblat la formule si produsele lor nu mai sunt atat de comedogene pentru mine. Asta ma bucura, ma simteam cam frustrata sa nu-mi priasca nici gelurile de dus. Crema aceasta energizanta miroase frumos, fresh, un miros diferit de cel clasic Nivea, insa foarte fain.Textura e densa, intra destul de repede in piele si pare spornica. Mi-a parut ok, dar probabil n-o voi cumpara pentru simplul fapt ca mi-am gasit cremele potrivite.

Ser Mineralium - eram curioasa vizavi de-acest produs. Fiind un ser, textura e lichida, se intinde rapid si intra repede in piele si-o lasa catifelata. Mirosul e placut. Nu pot spune ca am observat schimbari notabile, desi mostra m-a tinut cateva zile bune, iar eu ma astept de la un ser sa aiba efecte rapide - pana la urma este vorba de-un produs concentrat. Nu cred ca l-as cumparat full-size, e cam scump pentru efectele vazute.

StriVectrin anti-vergeturi - logic, dintr-o mostra nu mi-am putut da seama decat de faptul ca are o consistenta placuta, ca intra repede in piele si o catifeleaza rapid. Totusi, imi lasa impresia de produs cu efecte notabile in timp. L-as lua si nu l-as lua, sunt undeva la mijloc :)).

Fond de ten Vichy Teint Ideal - inca un fond de ten care nici nu mi-a displacut profund, dar nici nu m-a facut sa-l vreau full-size. Consistenta e medie, se intinde destul de usor, dar mie mi-a lasat impresia ca nu are o acoperire prea mare. Ma asteptam la un ten mai luminos, insa n-am observat asemenea efect. L-as folosi daca l-as primi, dar cam atat.

Crema pentru ten Bee Venom calming fresh cream- ei bine, mostra asta mi-a placut mult. E o crema cu o textura nu prea densa, dar care are efect de netezire si catifelare a pielii cum la putine am intalnit. Nu lasa reziduuri grase, dar ingrijeste optim. In plus, e pe baza de venin de albine, deci imi pare interesanta. Mi-a parut rau deoarece am avut impresia ca mostra s-a terminat prea repede si, sa fiu sincera, as cam vrea full-size-ul. Doar pretul ma pune pe ganduri - e peste 120 de lei pentru 50 de ml. Sunt curioasa pana si eu daca voi ceda :)).


  Voi ce mostre ati mai incercat?

  Nu uitati de concurs, deja suntem in a treia zi si timpul trece repede :).


Kissez!




Comentarii

  1. Imi place si mie sa strang mostre pentru ca imi permit sa vad intr-o anumita masura cum s-ar comporta produsul respectiv pe pielea mea. Cu L'oreal Infailible nici eu nu m-am inteles prea bine, mai ales partea cu oxidarea m-a deranjat. Vichy Teint Ideal il am si mie imi place, doar ca il pot folosi mai mult vara pentru ca e mai inchis la culoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, cei de la vichy tot pun nuante aiurea in ultima vreme :(.

      Ștergere
  2. Bine că mi-ai amintit, ziceam că luna asta mă pun şi eu pe încercat din mostre. :)) Mereu uit de ele, dar în seara asta le scot în faţă, am zis!
    Din cele încercate de tine am încercat şi eu Head & Shoulders şi la fel, mi-a plăcut balsamul de păr. Poate o să-l cumpăr full size cândva.
    Din restu am câteva care aşteaptă să fie folosite. Chiar sunt curioasă de fondul de ten Vichy Teint Ideal, am sigur mostră la el.

    RăspundețiȘtergere
  3. ..de obicei le gasesc in reviste si cum n-am mai cumparat reviste nici mostre n-am prea avut. Imi plac mostrele de parfum mai mult decat mostre la alte produse. Mi s-a intamplat de cateva ori sa vreau produsul full size dupa folosirea unei mostre.
    Fdt Vichy nu mi se potrivesc deloc. Tot ce am avut mostre le-am folosit pe mama, deci merg nice pe ten matur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mai primit si la coletele aoro :).

      matur sau uscat :).

      Ștergere
  4. Si mie imi place sa am testere inainte de cumpara ceva. Pacat insa ca la noi e mai greu...
    Am folosit testere dupa care am cumparat produsul full size. Dragut articolul!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, la noi e un adevarat eveninent sa faci rost de mostre la produsele care ne intereseaza :(.

      Ștergere
  5. Eu acum sunt la faza e testat mostre de parfumuri. Am tot primit de la o prietena, deja mi-am ales un preferat si o sa mi-l cumpar negresit.
    Nici mie nu prea mi-a placut Infallible, doar ca eu l-am cumparat full size...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am terminat cu mostrele de parfumuri acum vreo luna parca si nu mai am :)).

      treaba asta cu mostrele e cu dus si intors: le etstezi, e bine, ok, dar dupa aceea se adauga pe lista de cumparaturi :)).

      Ștergere
  6. nu stiu de ce, dar mai mereu m-am ferit de mostre. cred ca doar una de sampon am folosit mai mult asa.. si vreo cateva de crema. bine, am testat si un fdt daca nu ma insel. dar cam atat. si am o gramada dar nu stiu de ce tot fug de ele. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca m-ai avea prin preajma, garantat le-ai incerca :))). te-as indemna zilnic :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla