Treceți la conținutul principal

New stuff - shopping si testari

  Neata! Ma tin de cuvantul dat in postarea precedenta si azi va arat ultimele achizitii impreuna cu niste produse pe care le-am primit spre testare. Nu le iau chiar in ordine cronologica deoarece nu ma tin minte care cum a venit.

  Din Dm mi-am luat un gel de dus fresh cu lime si aloe vera - 6 lei. In plus, mi-am luat o noua crema Baby Love si pot sa va spun ca odata cu ambalajul i-au schimbat si textura - produsul este mai moale si se intinde mai usor - 3,5 lei. Din Auchan am luat un spray Bourjois cu flori de cires- miroase minunat, dar inca nu l-am folosit - 12 lei. Momentan sunt la Cien (6 lei). O cititoare m-a anuntat ca varianta verde este cu saruri de aluminiu ceea ce ar trebui sa-l faca mai eficient. Nu e rau, dar nici atat de eficient precum era vechiul Cien roz :((. Cand am fost in Dm, am observat ca Dove-ul era 9 lei, dar am plecat si ulterior l-am gasit tot la oferta in Kaufland, la acelasi pret. Dupa aceea m-am prins ca neredus, la Auchan costa 9,5 lei :)))))). Am lasat balta Dove Invisible, acum il prefer pe cel Original.

  De la Libris am luat doua carti, sunt foarte curioasa, desi momentan citesc alta, Dansatoarea de Kabuki despre care va povestesc joia viitoare :).

  Am testat si lotiunea Gloves in a Bottle. E un produs minune care ajuta la hidratarea si repararea pielii uscate prin formarea unei bariere rezistente la apa. Pot spune ca functioneaza, o sa-i dedic si un review.
  Am adaugat in colectie si un unt de corp de la Refan - sunt curioasa cat de tare-mi va placea. Am ales aroma de rodie si papaya. Pretul e de 22 de lei.
  In Kaufland am vazut sapunurile lichide Aile la oferta, de parca n-aveau din start preturi minuscule. L-am luat pe cel cu mar ca ramasesem fara sapun lichid in casa. A fost 1,7 lei :)).

  Si am mai primit la testat ventuza anticelulita Cellu Blue, sunt foarte interesata de ea. Intrucat am primit-o doar vineri seara, review-ul pentru ea va veni la anul, am nevoie de timp s-o testez. Pretul ei este de 19 euro.


  Sper ca n-am uitat nimic! Maine va astept cu acel concurs mult promis, o sa fie doua premii sau chiar trei daca va inscrieti in numar mai mare! ;)


Kissez!

Comentarii

  1. Si eu am avut deo acela de la Bourjois, mi-a placut. :)
    Eu am o mostra din lotiunea Gloves in a Bottle dar nu m-am sinchisit s-o desfac. :)) Bine ca am citit la tine, caci mi-ai starnit interesul in privinta ei.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic s-o incerci, mainile mele sunt foarte uscate in aceasta perioada si cu ajutorul acestei lotiuni mi-am imbunatatit semnificativ textura pielii :).

      Ștergere
  2. dansatoarea de kabuki suna asa fain!
    nu stiu de ce dar titlul ma trimite cu gandul la Memoriile unei gheise..
    faine cumparaturi si spor la testare :*

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt curioasa cum ti se pare spray-ul cien.eu l-am aruncat ptr ca imi pare groaznic mirosul!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce de deodorante :)) sa le folosesti sanatoasa, sapunul aile de la Kaufland este iefin si bun, mai ales cand esti in criza cu bugetul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sunt obsedata de deodorante, cred ca am incercat sute la viata mea :)).

      da, nicio scuza pentru cei care nu se spala, iata ca la 1,7 lei exista sapunuri bune si eficiente :).

      Ștergere
  5. Sa le folosesti cu drag !
    Gelul de dus Balea cu aloe vera , crema Baby Love si sapunul Aile cu mar le am si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesante cartile. Ma voi uita si eu dupa sapunul lichid. :)

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare interesant deodorantul Bourjois. Flori de cires, mmmm minunat!
    Bine, de fapt toate par interesante, dar o vreme am interzis la cosmetice (in afara de cele necesare). :))
    Sa le folosesti cu drag si spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. miroase super si sper sa fie la fel de eficient ca si cel cu ceai verde :).

      multzu :).

      Ștergere
  8. sapunul al am si eu are pret bun si sincer chiar lasa parfum de mere verzi pe maini cea ce nu ma asteptam la cat costa , o sa cumpar si altadata ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, sunt tare mutumita de sapunel :). eu avusesem si geluri aile si stiam ca sunt bunicele, de aceea am cumparat si sapunul.

      Ștergere
  9. Să le foloseşti pe toate cu drag! Sunt curioasă de părerea ta completă pentru loţiunea Gloves in a Bottle. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesantă lotiunea pentru mâini, nu ştiam de ea. oare existăceva asemănător şi pentru corp? Pe baza dezechilibrelor cauzate de sarcină mă lupt cu o piele foarte uscată i nici cu ce mi-a recomandat dr. n-am rezolvat problema:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lotiunea aceasta se poate folosi peste tot: maini, corp chiar si fata, asa ca sigur ti s-ar potrivi. eu o folosesc pentru portiuni mai mici deoarece am un travel-size, dar lotiunea standard are 240 de ml parca si costa 56 de lei. pentru efectele ei, e un pret bun.

      Ștergere
    2. E chiar ok pretul avand in vedere ca am dat 46 de lei pe o cremuta de 40 ml de la Avene care nici nu m-a ajutat prea mult.

      Ștergere
    3. eu cu avene nu am niciun fel de experienta :(.

      Ștergere
  11. Rotaru Gabriela Tatiana
    Sa le folosesti cu drag si multumim de informatii!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna vestea in ceea ce priveste schimbarea texturii cremei Baby Love - era cam... intepenita! :)) Te astept cu review la ventuza!!!
    Imi trezesc interesul cartile!

    Sa te bucuri de cele noi, draga mea! :)
    Kisseeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine devenea intepenita dupa ce trecea ceva vreme de la deschidere, facea ca un fel de pojghita, dar gata! nu mai e cazul :).

      multumesc :).

      Ștergere
  13. sa folosesti cu drag toate produsele! Astept cu nerabdare postarea cu ventuza anticelulitica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). o sa vina si postarea cat de repede se va putea :).

      Ștergere
  14. Lotiunea m-a atras si pe mine. Daca e cu rodie si papaya precis miroase DIVIN!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu n-am deschis-o inca, deoarece trebuie sama concentrez pe alte doua produse, insa cat de curand o inaugurez :)).

      Ștergere
  15. suna bine toate :D si eu am primit o carte zilele astea, o sa ma apuc de ea!

    RăspundețiȘtergere
  16. Să le folosești pe toate cu plăcere! Sunt tare curioasă de efectele ventuzei. De abia aștept părerea ta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). si eu sunt curioasa sa vad ce poate face :).

      Ștergere
  17. Sa le folosesti cu placere pe toate :*

    RăspundețiȘtergere
  18. si eu care cautam sapun lichid ieftin.. ia uite unde se ascundea.. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tocmai l-am luat si pe cel cu migdale, sunt chiar bune sapunelele astea :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla