Treceți la conținutul principal

Spray antiperspirant pentru picioare Neutrogena - review



  Salutare! Cred ca ati observat ca in ultima vreme am facut mai multe recenzii decat de obicei si chiar am de gand sa ma tin de asta si sa va prezint saptamanal cate-o noua carte. Nu, n-am gresit titlul postarii de astazi si-o sa vedeti imediat ca exista o legatura! Mi se intampla des ca anumite lucruri/intamplari sa-mi aduca aminte de carti si de perioada in care le citeam.

 Cand eram mica, de multe ori mi se intampla sa citesc mult in vacantele de vara sau sa las deoparte jocul pentru a frunzari vreo carte de povesti. Cand am mai crescut putin, stilul meu nu era bine definit si citeam cam orice imi cadea in mana intr-o continua incercare de-a gasi ceva si mai interesant: din biblioteca proprie, din vraful de reviste luate de mama si chiar si de prin bibliotecile altora (rude in special).

  Ei bine, intr-o astfel de vara foarte studioasa pentru mine, intamplarea a facut sa am ocazia de-a merge in vizita in casa nasilor mei si de-a sta mai multe zile acolo. Oricum cunosteam casa aia foarte bine, insa pierzand vremea pe-acolo mi-am bagat nasul cam peste tot. In apararea mea, eram lasata sa-mi bag nasul peste tot, nu era ca si cum as fi comis vreo indiscretie. Asa am gasit si Codul bunelor maniere! Stiam vag de existenta acelei carti, insa nu avusesem sansa s-o parcurg. Asa ca am luat-o la citit. Dar nu in vazul lumii, caci nu voiam sa creada ca ma intereseaza prea mult cat de bine crescuta sunt :)). Incepusem sa am putina bravada specifica adolescentei si nu voiam sa se vada ca ma straduiesc prea tare.

  Asa ca m-am ascuns cu tot cu carticica si am devorat-o rapid! Pe majoritatea regulilor le stiam, dar cateva mi-erau necunoscute cu totul. Si mai exista inca o categorie: alea pe care le stii, dar din diverse motive nu le urmezi.


  La o regula din ultima categorie m-a dus gandul dupa ce-am scris titlul postarii de azi! Cum care? Pai cand mergi in vizita si teoretic codul bunelor maniere iti cere sa intri incaltat, dar stii ca pe-aici pe la noi, lumea se descalta. Si-acum pe bune: intr-un fel esti nesimtit sa pasesti cu glodul pe talpi pe covorul proaspat adus de la curatat. Ca nah! La noi, la romani, nu toata lumea are menajere sau case prea mari cu salon exclusiv pentru primire si bietele femei se spetesc la robotit si isi tocesc genunchii stand pe ei in timp ce curata. Ca doar mamele si bunicile noastre, ba chiar si noi – mai toate am curatat cu truda covorul, carpeta, gresia adica “pe jos”. Ba chiar ma mandresc ca sunt rapida, eficienta si chiar nu vad nicio dezonoare in “a pune mana”.

  Si parca dupa cate-o curatenie de iarna, inainte de Craciun, cand toata casa are aerul acela super-proaspat si curatenia e toata gata, parca nu te poti abtine sa te uiti obsesiv la talpile de pe care se scurg stropi de zapada murdara topita si sa ai ganduri nu tocmai ortodoxe in legatura cu… musafiru’ fix in seara de Ajun.


  Eu consider ca asta-i o realitate si chiar daca codul bunelor maniere spune intr-un fel, trebuie mereu sa luam si circumstantele in calcul si nu cumva sa jignim si sa producem nefericire luandu-ne dupa o regula.

  Bun! Hai ne descaltam cand mergem in vizita, mai ales pe unde ne simtim “ca acasa”. Dar mai e o problema: cand se descalta cineva si… se lasa ceata! Acum n-o sa ma refer la persoanele cu probleme de igiena, ca alora le-as deschide geamul in nas. Ma refer la persoanele acelea atente, dar care din diferite motive nu-s tocmai fresh. Ca la toti ni se intampla sa nu fim intotdeauna proaspeti ca floricelele. Persoane ca mine si ca tine, care mai arunca cate-un ochi in blogosfera de beauty si se spala des si corect si-s interesati sa lase o impresie placuta, fara ceata de Londra.


  Fara sa vrem, stam incaltati multe ore, si dintr-o data degetelele noastre ies la iveala! Singura modalitate sa nu ma simt stresata este sa folosesc mereu un spray special conceput pentru picioare. Ati vazut ca va tot fac review-uri pentru ele, deoarece mi se pare ca in lipsa lor, imaginea poate sa sufere rau de tot. Mi s-a intamplat sa intalnesc persoane care se tin cu nasul pe sus, dar care, la descaltare sa ma lase lata. Si sa mai si observ ca n-au niciun un stres vizavi de ce emanau.


  Eu refuz sa fac parte dintre ei si dimineata mereu dau pe talpi si pe degete cu doua-trei poof-uri de spray. Cel mai nou intrat in rutina este spray-ul antiperspirant pentru picioare Neutrogena. L-am luat de pe Aoro si pretul sau este de 20 de lei. La noi in tara nu se gaseste, asa ca site-ul acesta va poate ajuta sa intrati in posesia lui. Are 150 de ml, un ambalaj simplu, fain si mi-a placut ca a venit sigilat. Puteti observa sigiliul in poza de grup.

  




  De asemenea, m-a incantat ca este un spray prafos, ce se simte uscat la pulverizare, dar care nu usuca deloc talpile. E foarte bland, dar in acelasi timp eficient. Si nu se simte deloc rece cand il aplic. E mai mult ca o pudra. Se consuma destul de greu si nu e nevoie nici de-o cantitate prea mare pentru ca-si face treaba imediat. Cica e eficient 24 de ore si inclin sa cred ca da. 16 ore a facut fata cu brio.

  Singurul lucru unde as putea sa gasesc un minus este la capitolul miros, deoarece nu contine parfum, iar iz-ul sau este foarte slab. Imi dau seama de ce unii producatori prefera sa nu adauge parfum in compozitie: se gandesc ca transpiratia plus spray-ul ar da un cocktail Molotov! I-as da nota 9,5!

  Eu nu prea am avut experiente cu produse Neutrogena, insa acum sunt inclinata sa mai incerc si altele.


  Si cum mintea mea merge simultan in multe directii, nu pot sa nu ma gandesc cat as fi vrut sa am la indemana un spray Neutrogena intr-un anumit drum cu trenul de prin facultate cand stateam cuminte pe scaunul meu citind niste cursuri, iar femeia din fata mea s-a descaltat de sabot si si-a ridicat piciorul ca sa si-l studieze! Ce-o fi vrut sa vada la el nu stiu, dar parea extrem de fascinata ca are cinci degete!


  Voi, oameni buni, va descaltati cand mergeti in vizita? :))



Kissez!

Comentarii

  1. Alina, ce m-a distrat postarea asta!
    Nici eu nu văd cum am putea primi musafirii încălțați, probabil nici nu i-aș primi dacă aș observa că au pantofii murdari, nu dau semne că ar vrea să se descalțe și eu abia ce-am curățat covorul. Știu foarte bine cât de greu se curăță. Eu intru încălțată pe hol, unde am machetă și se face horror. Dar măcar o murdăresc eu, n-am cum să mă supăr tocmai pe mine.
    Faza cu cocktailul Molotov a fost criminală!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur, am vrut sa fie comic, dar am impresia ca multa lume m-a luat prea in seris...

      si eu ma descalt in hol, dar recunosc ca fac acrobatii ca sa nu calc covorasul :)). tot eu il curat mai apoi :)).

      Ștergere
  2. Stiu ca unele persoane nu-si descalta musafirii, dar eu mi-i descalt pe ai mei, din pricina fetelor mici si a covorului pe care nu am de gand sa il spal de fiecare data, mai ales in anotimpurile noroioase. Poate cand stai la etajul 3 mai are timp noroiul sa sara de pe talpi, dar cand intri din strada direct in casa, consider ca e problema.
    si cum ii descalt pe altii, ma descalt si eu de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu sare, am stat la 4 in bloc fara lift si tot ma trezeam cu noroi :)).

      Ștergere
  3. Sunt de acord cu tine in tot ce ai scris.
    Da, cand merg in vizita ma descalt sau mai bine zis ma aplec sa ma descalt, dar de cand m-am mutat la MM mai mereu sunt oprita sa nu ma descalt.Desi aunci cand stiu ca merg in vizita imi iau toate masurile sa nu mut nasul din loc nimanui - picioare curate -sosete curate (si frumoase ;). Pe aici cam asa sunt regulile.
    Oricum nici noua nu ne lipseste spray-ul antitranspirant si am gasit la lidl si pentru neutralizarea mirosurilor din incaltari.Foarte eficient mi s-a parut spray-ul de la Cosmeticplant
    Dar cand vine cineva la noi in vizita se descalta pentru ca stiu ca avem copil mic(acum nu mai e asa mic copilu') si totul trebuie sa fie tinut cat mai curat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca am fost implorata sa nu ma descalt, nu m-am descaltat, recunosc, dar aveam mereu senzatia aceea ca trebuie sa pasesc pe varfuri :)).

      ia auzi! eu de ce nu l-am vazut?? :))

      stiu o mama care punea musafirii sa se descalte in fata usii de la intrare si sa lase incaltarile pe hol. toate bune si frumoase, dar stau si ma gandesc ce se intampla daca intra cineva in bloc si fura papucii :))))).

      Ștergere
  4. Alinuta, si eu sunt dependenta de spray uri de picioare si de pantofi. In pantofi fasai inainte si dupa utilizare si CLAR, exista diferenta. Mai ales ca eu am si incaltari cu blanita multe si iti dai seama..
    Ca sa raspund intrebarii tale: depinde unde merg. La prieteni clar, papucii jos, ca ne aruncam pe canapea si eu stau turceste :)) dar unde cere situatia, ramanem formali :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu stau turceste daca-mi permit, altfel ma simt prea stresata :)).

      Ștergere
  5. Pt mine toamna si primavara e chin :)) cel putin daca port incaltaminte fara ciorapi...Te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar sunt unele persoane care au probleme de sanatate cu mirosul ciudat al picioarelor...si orice ar face...asta e! :(
    Mai...de obicei ma descalt la usa omului, mai ales cand vad un covoras unde sunt incaltari iar langa niste papucei...e clar ca trebuie sa te descalti, pentru a lua niste papucei ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, corect "unele'. restul sunt nespalati, cel putin asa zic eu :)).

      Ștergere
  7. Fabulous post

    Love Vikee
    www.slavetofashion9771.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. S-a notat!
    La urmatoarea comanda il voi lua si eu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu o sa mai iau alte neutrogena, ca mi-ai facut pofta :)).

      Ștergere
  9. l-am vrut si eu pe asta dar am ales altul pana la urma, foarte util si el ce-i drept. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla