Treceți la conținutul principal

Crema de maini L'Occitane cu unt de shea - review

   Hello! De fiecare data cand incep o noua crema de maini, am rezerve foarte mari. Desi imi place sa tot testez la produse si tot felul de texturi, suport cu mare greu cremele de maini care lasa o pelicula uleioasa pe piele. Si culmea, nu ma enerveaza pelicula in sine daca tine doar vreo 5 minute, ci faptul ca patez lucruri, ma lipesc si de haine si nu pot face absolut nimic. De obicei ma dau cu crema de maini cand ma uit la un serial si am timp mai bine de jumate de ora sa se absoarba, dar mi s-a intamplat sa fiu lipicioasa cu anumite creme si dupa acest interval de timp, Nici nu vreau sa-mi amintesc de ce ganduri dulci imi treceau prin minte.

  Daca am o crema buna, am tendinta sa trag de ea cat mai mult ca sa nu fiu dezamagita de urmatoarea si asa am intrat intr-un fel de cerc vicios. Nici cand m-am pregatit  sa incep crema L'Occitane cu unt de shea situatia n-a fost diferita. Incercasem crema cu flori de cires, dar ea a fost foarte light, iar untul de karite si textura acestei noi creme erau destinate pielii foarte uscate. Multe firme considera ca pielea uscata trebuie inecata cu ulei doar-doar se remediaza problema, insa scopul este sa patrunda adanc in piele, nu sa ramana la suprafata si sa dispara in momentul in care ma spal pe maini. Referitor la crema despre care va vorbesc astazi, acolo adanc in sufletul meu, speram sa fie un produs bun, mai ales ca citisem foarte multe de bine despre el. Are 20% unt de shea in compozitie.


  Intr-o duminica am luat tubuletul, care are o nota vintage, apropo, si l-am deschis, fiind curioasa si de mirosul sau. Mi-a placut ce-am descoperit: o crema frumos aromata, care-mi aduce aminte de copilarie, de cremele mamei si imi da un sentiment de confort. Textura este foarte densa, trebuie sa insist putin sa iasa din tub, dar nu ma supar. Imi mai place si faptul ca aceasta crema are o nuanta de alb imaculat care-mi da impresia de prospetime si curatenie.


  Chiar daca textura e densa, intra in doar cateva secunde in piele. E necesara o cantitate mica pentru ambele maini si dupa un masaj usor, pielea ramane atat de catifelata incat as putea spune ca am piele de bebelus :). Efectul se mentine ore in sir, nu e nevoie s-o reaplic foarte des. De obicei ma dau o singura data pe zi cu ea, maxim de doua ori in zilele in care imi simt mainile prea agasate. Si parfumul rezista pe piele si mi s-a intamplat adeseori sa-mi duc mainile pe la nas ca sa captez aroma aceasta simpla, dar fermecatoare. Cred ca acest gen de miros este potrivit pentru orice anotimp si cam pentru orice gusturi.


  Tubuletul meu de 30 de ml m-a tinut peste o luna, ceea ce mi se pare super ok :). Nota 10! Chiar daca n-am incercat decat vreo cinci produse de la brandul L'Occitane, pot spune ca mi-au lasat impresia ca sunt foarte bune si as vrea sa incerc si altele pe viitor.



Kissez!

Comentarii

  1. Supeeer! Aceeasi parere o am si eu!!💛💛💙

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie mi-a placut. Consistenta, aroma, efectul imediat si tubuletul m-au fermrcat. Dar din pacate, la mine senzatia aia de catifelare, de piele de bebe nu a fost de durata. :(
    In orice caz, cat am folosit-o am avut senzatia ca folosesc un produs de lux, ceva elegant si fin. A meritat sa ma dau cu ea de 3-4 ori pe zi. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, inspira eleganta si finete :). eu am fost ceva mai economa cu aplicarea :)).

      Ștergere
  3. Si eu am pielea uscata (uscata pe ten, pe corp este foarte uscata si se descuameaza, iar pe maini extrem de uscata, imi si crapa uneori). Nici eu nu inteleg de ce cremele destinate pielii uscate sunt pline de ulei. Totusi, ce am ajuta mult e crema de galbenele, insa doar pentru scurte perioade de timp, accelereaza vindecarea crapaturilor, pielea devine neteda, dar apoi trebuie sa imi dau cu o crema speciala pt maini, altfel incepe sa mi se usuce din nou. Am tot citit si auzit ca produsele L'Occitane sunt bune, insa depasesc bugetul meu alocat pentru acest segment de ingrijire. Deocamdata ma multumesc cu cremele de maini Elmiplant, sunt ok.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca ai magazin l'occitane in zona poti incerca sa-ti iei o mini-crema. parca are 10 ml si costa foarte putin :).

      Ștergere
  4. am si eu una, am folosit-o o data pana acum. mi-ai amintit de ea! are fix aceeasi consistenta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut si eu ocazia sa testez un produs de la ei, un demachiant si am ramas placut impresionata de calitatea produselor L'Occitane. Mi-as dori si eu aceasta crema..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu am un demachiant, insa am avut altele la testat si m-am abtinut sa-l deschid si pe el :).

      Ștergere
  6. Aia cu lapte cred ca ti-ar placea foarte mult, si eu as vrea sa o incerc pe aceasta.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Alina draga,
    Nici nu stii cum fug si eu de cremele de maini uleioase :)
    Inca n-am incercat crema asta de maini, dar retin ca i-ai dat nota 10 si poate o sa am ocazia sa o incerc pe viitor.
    O zi frumoasa iti doresc !
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fugi de ele cam asa cum fug eu :)).

      zi faina si tie :).

      Ștergere
    2. Hahahaaaa ... esti funny ! Daca treci pe la mine o sa vezi ce crema de maini am eu acum :D ... si nu ma pot abtine sa-ti zic ca mi-am achizionat recent, de pe libris.ro, doua carti de Liza Marklund. Abia astept sa le citesc ! Stii tu de ce :)

      Ștergere
    3. si eu prevad o alta carte de genul asta in mai :)).

      Ștergere
  8. Trebuie sa o am si eu!
    Are o consistenta perfecta. <3

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am luat-o din intamplare, pentru ca era la reducere, dar recunosc ca nu am dat de o crema de maini mai eficienta pana acum. Imi place tare mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mie mi-au placut mai multe creme de maini pana acum, dar majoritatea sunt mult prea uleioase si enervante :).

      Ștergere
  10. Eu nu am testat niciun produs L`Occitane și chiar aș vrea să încep cu o cremă de mâini. Tubulețul mi se pare și foarte practic de cărat în geantă. Ca să nu mai spun că dacă zici că intră repede în piele, e clar că ne vom înțelege de minune. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si e si spornica :). eu am pus cam dublu pe mana pentru poza de mai sus, dar am vrut sa se vada textura :).

      Ștergere
  11. Mie imi place tare mult, este in top 3 preferate dintre toate cremele de maini incercate pana acum ... si am incercat cateva. Singurul aspect ce nu ma da pe spate este pretul, evident :))) Dar o s-o vanez la reduceri, tocmai am terminat una :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Am avut si eu candva o mostra de crema din asta si am ramas si eu impresionata de cat de faina e! Dar produsul meu preferat de la ei ramane uleiul de dus cu migdale... nu pot sa spun despre el decat: wow!

    RăspundețiȘtergere
  13. Și mie mi-a plăcut crema asta și chiar mă tentează s-o recumpăr tot în variantă travel, fiindcă e perfectă de purtat iarna în geantă. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla