Treceți la conținutul principal

Sa mai si stam de vorba!

  Salutare! Am stat noi putin de vorba si ieri, dar dupa atata tacere poate e mai bine sa schimbam o impresie-doua inainte s-o dam pe review-uri si alte postari consacrate. Am in minte tot felul de idei, care nu se potrivesc unele cu altele, insa ce sa fac? mi-au acaparat gandurile.


  Am visat (la propriu) de mai multe ori ca deschideam pc-ul si puteam sa intru pe diverse site-uri inafara blogului. Din aceasta cauza, intr-un gest simbolic, primul site pe care l-am accesat folosindu-ma de noua unitate a fost tocmai blogul meu :)).


  Inca de vinerea trecuta am simtit ca unele persoane se gandesc ca am patit ceva. Efectiv am simtit nedumerire. Stiam ca marti urma sa apara postarea cu uleiul de dus de la Nivea si ca disparitia mea va fi intrerupta. Marti simteam alta nedumerire de genul: mai, Alina asta s-a intors, dar de obicei cand lipsea, ne zicea de ce a lipsit! Iar de miercuri alta tura de nedumeriri: ce-a fost cu articolul ala solitar? Acum sa-mi ziceti care va regasiti in cele de mai sus! :)) In plus, m-am gandit special la anumite persoane si nu m-am mirat absolut deloc cand am vazut ca ma cautasera :)). Ma bucur foarte mult ca mi se simte lipsa, trebuie sa recunosc, inseamna ca v-ati atasat de mine.


   Mie mi-a trecut foarte repede timpul, am avut impresia ca am lipsit maxim 3 zile, dar adevarul e ca am facut de toate in perioada asta si n-am avut foarte mult timp sa ma gandesc.


  Luni ar fi trebuit sa postez un articol cu noutati. Bine am facut ca nu l-am postat, pentru ca m-am mai trezit cu niscaiva colete :)). Dupa Paste, o sa urmeze o postare cam lunga, dar contine o multime de produse foarte interesante. Printre ele, o crema de doar 18 lei care mi s-a parut foarte buna :). Amazing!


  Desi n-am avut in plan, am facut ordine si disciplina in dulap si-am ramas uimita de cate haine nepurtate am! Frate, trebuie sa iau masuri. Am facut si-o fapta buna cu ocazia asta: am donat o sacosa foarte mare cu hainute pe care nu le purtam. Nu ma laud, dar vreau sa va incurajez si pe voi sa faceti la fel :).


  M-am apucat de-o cura cu noni! Aveam asta in plan de ceva vreme si m-am apucat. O sa va dau detalii imediat ce termin :).


  Am avut o pofta nestavilita de covrigi cu susan si mere! Nu stiu ce m-a apucat :))


  Mi-am dat seama ca anul acesta am mancat cartofi prajiti o singura data. Ptiu-ptiu, sa nu-mi fie de deochi!


  Daca intai mi-a placut foarte mult, apoi l-am iubit, apoi l-am adorat si apoi am fost innebunita dupa el, Lolita Lempicka m-a facut sa-i fiu si fidela! Am o obsesie, e clar! Planuiesc alta achizitie dar inca oscilez intre-o Lolita si Indian Garnet-ul cu care ma laud de anul trecut ;)).


  Am inceput mai multe produse si culmea! toate-mi plac. Astrele stau bine, alta explicatie n-am :).


  M-am bucurat ieri cand m-am conectat si-am vazut ca am primit like-uri si in lipsa, ca numarul de vizualizari a fost mai mult decat decent avand in vedere ca am avut o postare in 8 zile si ca ati intrat sa ma vizitati imediat dupa ce-am postat articolul cu revenirea. M-am bucurat si pentru ca am realizat ca n-am pierdut foarte multe lucruri - ma asteptam la asta deoarece inainte de Paste nu se omoara nimeni cu firea :)).


   Urmatoarea dilema pare pusa cu furca in context, dar chiar este o foarte mare nedumerire de-a mea: mie imi este foarte greu sa inteleg de ce unii aleg sa petreaca Vinerea Mare si noaptea de Inviere in cluburi? Sau Ajunul Craciunului, daca tot am ajuns la subiect. Nu sunt o persoana religioasa si nici nu vreau sa par ca sunt si cu toate acestea nu pot sa nu-mi pun aceasta intrebare. Daca obisnuiti sa faceti asa, mi-ar placea sa-mi explicati de ce alegeti aceasta varianta pentru ca vreau sa inteleg fenomenul. Eu m-as simti complet aiurea sa ma duc sa tzopai cu un pahar in mana.



   Gata, am golit tolba, maine ne auzim cu cateva urari ;).



Kissez!

Comentarii

  1. Si eu am dulapul plin de lucruri pe care nu le port, dintr-un motiv sau altul, si ar cam trebui sa fac putina ordine, sa mai dau din ele cuiva care chiar le-ar purta.
    Cat despre Inviere petrecuta in club, nici eu nu inteleg. Pentru mine, sarbatorile mari trebuie petrecute cu familia. Poate cei care aleg sa petreaca in oras/club nu prea mai au rude sau nu au o relatie tocmai buna, si ca sa nu ramana singuri, aleg un loc foarte populat si zgomotos. Zic si eu, ca n-am facut asta si nici nu planuiesc sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu inca am etichete pe vreo 10 haine!!! :))

      inclin sa cred ca ai dreptate cu relatiile mai putin bune.

      Ștergere
  2. Pfff...eu tot am in plan o curatenie generala prin dulapuri pe care o fac aproape in fiecare anotimp si mereu ma minunez cate haine am si care nu le mai port le donez si eu. Dar pana acum nu am reusit sa ma mobilizez....dupa sarbatori :D.

    Mie stii ce mi se pare si mai ciudat? Cand unii merg la Inviere si imediat dupa merg in club :)). Nu stiu de ce fac asta....nu inteleg de ce sunt cluburile deschise totusi...

    M-ai facut curioasa de crema cu 18 lei...astept sa vad despre ce e vorba :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. a fost si vremea aia rece care nu ma indemna sa-mi bag nasul in dulap pentru modificari, dar am zis ca daca ma mobilizez, poate se schimba si vremea si-am avut dreptate :)).

      da, e si mai ciudat...

      miercuri postez ;).

      Ștergere
  3. Eu sunt la o categorie aparte! :))
    "Alina simte nevoia de o pauza. Bine, bine, dar devine suspect de lunga pauza. Hai sa mai am putina rabdare, sa nu o bat la cap... Hmmm, e de-ajuns, ii voi scrie sa o intreb de sanatate caci se intrece cu gluma cu tacerea asta!" Si-atunci ai aparut! :P :)))

    Eu nu merg in cluburi nicicand, cu atat mai putin cu astfel de ocazii! Zau ca nu inteleg si ma tem ca imi displace atat de tare ideea incat... parca nici n-as vrea sa aflu motivul ce ii determina pe altii sa faca asta! :P

    Puuup, Brumarica draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :))))) pana acum am luat pauza de la blog numai cand am plecat din tara sau cand n-am avut acces la internet. in rest, fie ploaie fie soare, brumarica posteaza :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla