Treceți la conținutul principal

Unt de corp Victoria's Secret Love Addict - review

  Hello! Astazi sunt foarte incantata sa va povestesc despre primul meu unt de corp marca Victoria's Secret. Dupa cum stiti, creme si lotiuni am tot avut si de un an si jumatate nu-mi lipsesc din casa produsele Victoria's Secret, dar nu incercasem pana acum un unt de corp. Bineinteles ca am vrut, dar oferta de pe internet imi parea destul de limitata si nu ma hotaram sub nicio forma de unde sa-l iau.


  Iata ca am dat de o gama bogata pe site-ul cumparaceasuri.ro si credeti-ma ca-mi fugeau privirile in toate directiile cand am vazut multitudinea de arome aflate in stoc. Pentru ca nu o scoteam la capat, am decis sa-mi las instinctul sa functioneze in toata splendoarea lui si instinctul mi-a zis rapid, fara urma de sovaire: incearca Love Addict! Si asa am ales Love Addict, mai ales ca borcanasul are nuante superbe de roz.


  Am asteptat coletul cu mare nerabdare si am inceput untul de corp dupa numai cateva ore de cand l-am primit. Cand am deschis ambalajul am dat de-o alta aroma minunata VS, care m-a cucerit pe loc. Teoretic, este un miros pe baza de orhidee salbatica si portocala rosie. Practic, este o explozie floral-fructata, perfecta pentru vara. Este o aroma usor mai light, dar care persista foarte mult pe piele. Inca de prima data, m-a dus cu gandul la apa de toaleta Incanto Dream - genul de aroma deloc sufocanta, insa vesela, luminoasa, cuceritoare. Numele e ales intr-un mod potrivit, pentru ca mirosul te face sa vezi lumea intr-o alta lumina, sa iubesti lucrurile mici, sa vezi partea buna din orice si sa zambesti mai mult :).


  Daca sunteti indragostite de aromele VS, indragostite pur si simplu sau vreti sa gasiti produsul care sa va faca sa simtiti din nou o astfel de stare, untul de corp Love Addict e cu siguranta cea mai buna idee. Aproape ca are puteri miraculoase in a da o stare de bine.


   Daca am laudat partea olfactiva, acum sa trecem la alt capitol: cum se comporta ca unt de corp? Foarte bine. Textura este foarte densa, insa il scot foarte usor din recipient. O cantitate mica se intinde pe o suprafata notabila de piele si hraneste foarte bine. In plus, intra foarte repede in piele si nu mi s-a intamplat s-o transpir in serile calduroase.


  Super produs - nota 10. Daca sunteti tentate de produsele VS si in special de unturile de corp, va indic sa le luati de pe cumparaceasuri.ro deoarece preturile sunt mai mici decat in alte parti si gama este chiar variata. In plus, livrarea se poate face si prin posta romana (de la 8 lei coletul).


  Voua va plac produsele VS la fel de mult cum imi plac mie?



Kissez!


P.S. De fiecare data cand am o noua aroma VS, spun: Asta e preferata mea! :))

Comentarii

  1. Am si eu o lotiune de corp de la VS si imi place tare, dar untul de corp nu l-am incercat! Ma bucur sa aflu despre el informatii. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai făcut poftă de înghețată de zmeură cu ultima poză. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place mult cum arata. textura e ceea ce imi imaginam eu la un unt. :)
    puup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc mult si totusi inca nu am ajuns sa incerc macar vreun produs VS :) Asta e, poate intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat le voi incerca si eu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu zic sa nu le ratezi, sunt foarte diferite de tot ceea ce-am incercat in rest :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla