Treceți la conținutul principal

Extract de aloe vera Aubrey - review

  Salut! Sunt convinsa ca deja ati citit mai multe review-uri desre acest produs-minune, dar am eu impresia ca nimeni nu l-a laudat asa cum o s-o fac eu azi! Nu de alta, dar eu sunt super-mega-extra incantata de acest produs si l-am folosit in fel si chip. In primele zile dupa ce l-am primit, umblam tot cu el dupa mine, fiind dornica sa-i mai gasesc alte si alte intrebuintari. Norocul meu e ca am de-a face cu un produs foarte spornic si care nu trebuie irosit. Sticluta mea are 118 ml, pretul de 43 de lei si este 99% organic. Sticluta vine sigilata. M-am asteptat sa miroasa putin altfel. Adevarul e ca nu exceleaza la acest capitol, miroase vag a ...ceapa verde, insa nu persista si nu creaza neplaceri. Extractul e cu adevarat lichid, aproape la fel ca apa, doar usor lipicios la prima atingere.

  In primul rand, l-am folosit pe post de hidratant, atat pentru ten, cat si pentru corp. Fiindca am tenul uscat si deshidratat, pe fatza il aplic in straturi succesive. Dupa ce-mi curat pielea, aplic cateva picaturi, stau sa intre in piele, apoi mai aplic unul si tot asa pana ajung la a patra serie. Tenul il absoarbe imediat. Nu as putea sa-l folosesc doar de unul singur pe termen lung, insa la capitolul hidratare face fata cu brio. In serile super-calde, a fost o adevarata placere sa-l folosesc in loc de lotiune de corp. Intra atat de repede in piele, nu lasa niciun film pe piele, iar efectul este chiar similar cu al unui produs special conceput pentru pielea corpului. E ca si cum te-ai da cu apa, insa pielea ramane hidratata si catifelata.



  V-am povestit in trecut ca am patit-o urat cu samponul Enliven care mi-a nenorocit pielea capului. Logic, am scapat de sampon imediat ce am realizat, insa sensibilitatea la nivelul scalpului a ramas. Chiar daca Syoss e foarte bland, la rastimpuri, am o senzatie urata de prurit si pielea capului devine mai inchisa la culoare. Cu cateva ore bune inainte sa ma spal pe cap, torn putina aloe pe scalp, masez usor si apoi stau linistita. Seara spal parul in mod obisnuit si de obicei in scurt timp, iritatia imi dispare. Extractul de aloe murdareste putin parul, il face teapan, asa ca e de dorit sa-l aplicati atunci cand sunteti acasa si stiti ca nu trebuie sa plecati.


  Cand am citit ca extractul de aloe este benefic in cazul iritatiilor de pe piele sau a exemelor, mi-am dat seama ca nu pot sa verific asta, dar cred ca gandurile mele si dorinta mea de-a testa au declansat o urticarie pe picioare, altfel nu-mi explic cum de m-am trezit cu cateva pustule enervante. Am incercat sa vad partea buna  a lucrurilor, asa ca m-am pus pe testat. Functioneaza! De cate ori simteam senzatie de prurit, aplicam o picatura de aloe, masam usor si lasam locul in pace. Urticaria mi-a trecut mai repede decat in mod normal si acum se vad doar niste urme vagi.



  Apoi am citit ca extractul de aloe este eficient si la capitolul demachiere si ca se comporta ca o solutie micelara. Bineinteles ca am incercat. Indeparteaza destul de bine machiajul, dar trebuie insistat destul de mult si am ramas cu impresia ca folosesc cam prea mult produs. Avand in vedere ca am vreo sase demachiante, n-am mai continuat in directia aceasta, dar e bine de stiut ca indeparteaza si machiajul in caz de nevoie.



  Penru senzatii racoritoare, e bine sa depozitati sticluta in frigider.


  Despre extractul de aloe am doar cuvinte de lauda, mi-a facut deosebita placere sa-l testez si l-as recomanda tuturor fiindca este imposibil sa nu fie de folos la un moment dat. Sper ca v-am facut curioase, asa ca va las link-ul celor de la Aubrey, de unde puteti sa cumparati acest produs multifunctional, dar si alte tentatii. Nota 10.



Kissez!

Comentarii

  1. doar ce l-am primit si eu. sunt curioasa sa vad ce poate. :D
    puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand eram adolescenta eram obsedata de tratamentele naturale pentru piele si par. Cautam produse cat mai curate (dupa ce mi-am bagat net si am citit si eu despre tot fele de substante mai mult sau mai putin nocive din cosmetice), dar cel mai mult imi placea sa imi fac eu singura masti naturale pt ten si par. Odata cu trecerea timpului m-am lasat de chestiile astea, din cauza serviciului si familiei. Am mai avut tentative, dar am constatat ca nu prea aveau efecte notabile. Acum chiar nu mi-as mai face nimic home-made, din punctul meu de vedere, nu se merita, insta gelul de aloe vera, gata ambalat, chiar merita o sansa. Chiar daca nu acesta de la Aubrey, oricum un asemenea produs e usor de gasit la Plafar si farmacii. Ma gandesc ca tinut in frigider si folosit pe pielea infierbantata de soarele verii, e o minunatie!
    O intrebuintare interesanta, un diy, dar foarte usor de realizat, ar fi un balsam leave-in cu gel de aloe vera. Am vazut pe youtube acum cateva luni o reteta ce continea extract de aloe vera, ulei de cocos si glicerina vegetala, tipa aceea lauda efectele acestui balsam, plus ca produsul rezultat tine multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la mine nu au prea avut trecere metodele naturale, ba chiar in adolescenta cautam cele mai artificiale produse :)). cu gelul asta e mult mai simplu fiindca il aplici chiar asa cum e si nu e nevoie de retete complicate :).

      posibil sa fie o idee buna, dar eu recunosc ca nu-mi prea plac leave-in-urile, mai folosesc diverse uleiuri, dar tot la balsam ma intorc.

      Ștergere
  3. Cat imi e dor de produsele cu aceasta proprietate .. Andreea Grecu

    RăspundețiȘtergere
  4. E al doilea review pe care il citesc in legatura cu acest produs si m-ai convins sa-l incerc si eu la un moment in viitor. Pare a fi un produs de nelipsit in casa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cum ii spuneam azi si Simonei, aloe vera ramane aloe vera! N-ai ce sa-i reprosezi, e cu-adevarat o minune a naturii!
    Pup, Brumarica draga! Multumesc pentru prezentare! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e fenomenala planta asta :). si foarte draguta, as putea adauga :).

      Ștergere
  6. Toata lumea ii da nota 10.
    E pe lista, trebuie incercat! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sora mea a fost in Italia si a adus cand s-a intors aloe vera si este foarte buna. Atunci cand ma arad de la gatit ma da cu aloe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite la arsuri n-am apucat sa-l folosesc, dar sincera sa fiu nu am chef sa a ard doar de dragul testarii :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla