Treceți la conținutul principal

Fond de ten Illuskin The One/Pensula Giordani Gold - reviews

  Salutare! Eram de mult restanta cu acest review, fiindca ratacisem pozele initiale. Am profitat de ocazia ca am inceput sa folosesc fondul de ten impreuna cu pensula primita de curand de la Giordani Gold, asa ca am facut un mix de idei pe care o sa vi-l prezint chiar acum.

  Puteti gasi fondul de ten Illuskin in cataloagele Oriflame, are 30 de ml si un pret standard de 44,9 lei. Nuanta pe care am incercat-o eu este Natural Beige si a trebuit sa ma bronzez destul de bine ca sa mi se potriveasca. Vine intr-un recipient dragut, care are si o pompita rezistenta si care dozeaza bine.


  In primul rand, imi place textura sa cu adevarat cremoasa, dar care se intinde foarte rapid si adera pe piele in doar cateva secunde. Acoperirea e medie, dar se poate construi acolo unde e nevoie. Chiar daca scap ceva mai mult produs, aspectul final nu este incarcat. Totodata imi place ca imi mentine tenul foarte hranit si hidratat si din acest motiv cred ca ar fi pe placul multor fete cu ten uscat. Acest fond de ten are si capacitatea de-a reflecta lumina, asa ca pielea va capata un efect usor luminos, satinat, care subliniaza ideea de ten proaspat, tanar si foarte neted. M-as hazarda sa spun ca acest produs are si un usor efect de lifting, fiindca aproape orice urma de oboseala mi-e stearsa in cateva secunde si tenul pare mai plin. L-am folosit si in jurul ochilor si nu s-a strans in liniile fine.

  Rezistenta e buna, dar se demachiaza usor si nici nu se transfera atat de tare ca alte produse similare. Mie-mi place foarte mult, simt ca mi se potriveste si il voi folosi cu mare placere pana la final, chiar daca in curand va trebui sa-l combin cu un fond de ten cu o nuanta mai deschisa.


  Eu m-am invatat sa aplic fondul de ten cu degetele, deoarece simt ca asa detin controlul. Plus ca am sesizat ca folosind aceasta metoda, nu consum atat de mult produs (ma mai apuca si zgarcenia cateodata). Cu toate acestea, am decis sa experimentez si cu pensula Giordani Gold. La pret intreg costa 29,99 lei, dar zilele acestea se afla la oferta. De la inceput mi-a placut faptul ca e moale, nu raneste deloc pielea. Arata foarte bine, chiar luxos as putea spune si efectiv m-a imbiat s-o folosesc. Imi place si cum aplica fondul de ten, efectul este unul natural si intinde foarte usor produsul. Bineinteles ca utilizez ceva mai mult fond de ten decat atunci cand folosesc degetele din dotare, insa recunosc ca am folosit pensula zilnic. Tot zilnic am si spalat-o, fiindca eu am obsesiile mele si nu obisnuiesc sa folosesc pensule murdare. Am spalat-o de mai bine de 10 ori pana acum si n-a pierdut niciun fir, ceea ce ma incanta. Mai am in dotare o pensula foarte veche de la Oriflame pe care mi-am luat-o special ca sa-mi aplic perlutele bronzante si chiar daca am tras de pensula aia in toate directiile ani buni, inca face parte din colectia mea si ma serveste ori de cate ori am nevoia.


  Despre aceste doua produse am de spus numai lucruri bune! Primesc din partea mea nota 10 si sunt curioasa sa-mi spuneti daca le-ati incercat.



Kissez!

Comentarii

  1. Toate ca toate dar... pensula arata genial. <3
    Sa le folosesti cu placere in continuare. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi fond de ten il folosesc si eu si sunt mulțumită. Nu am încercat pensula, dar ma tentează. Pupici!

    Http://lifestylesem.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ar trebui sa-i dai o sansa avand in vedere ca m-a corupt pana si pe mine :).

      Ștergere
  3. Mie mi-a placut atat de mult Illuskin! L-am folosit anul trecut, pe vremea asta si il adoram! Am spus sa ii dau o sansa si Everlasting-ului, dar nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor... Cred ca voi reveni la Illuskin. Face o treaba excelenta pentru pretul pe care il are!

    RăspundețiȘtergere
  4. tare curioasa eram de pensula asta. ma faci sa o iau si eu. caut de mult o pensula plata, dar mai accesibila

    RăspundețiȘtergere
  5. pensula rezistenta la smotoceala suna tare bine! ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu n-am facut casa buna cu acest fdt dar sunt multe fete care s-au declarat multumite de el! Pensula aia e ca un magnet... :)))
    Pupicei, Brumarica!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adevarul e ca noi avem nevoi diferite :).

      da, super magnet :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla