Treceți la conținutul principal

Meow by Katy Perry EDP - review

  Hello! Katy Perry imi place oarecum. Desi nu sunt cu adevarat o fana si n-o urmaresc in toate pe care le face, recunosc ca-i mai ascult melodiile, ca mi se pare talentata si frumusica. De parfumurile ei am citit chiar destul de multe, mi s-a parut simpatic ca primele doua se numesc Purr si Meow, dar aveam asa o impresie ca sunt niste parfumuri copilaresti, fara prea multa rezistenta. In plus, ma mai gandeam ca sunt prea dulci pentru mine, cel putin din descrieri. Pe de alta parte, parfumurile vedetelor nu m-au dat pe spate, cu exceptia celor ale lui Heidi Klum pe care le-am considerat din alta tabara. Si urmand ideile acestea, nu prea am fost interesata sa le miros. Nici pe Purr, nici pe Meow. In timp ce eu stateam foarte confortabil in necunostinta mea de cauza, Katy Perry a facut ce-a facut si-a mai scos si alte arome si a ajuns la interesantul numar sapte! Si eu tot nu faceam nimic posibil sa intru in contact cu ele. Norocul meu a fost ca am primit o mostra de Meow, o mostra maricica, ce m-a ajutat sa-mi fac o impresie.




   Aproape peste tot am citit si auzit ca Meow este intoxicant de dulce, dar mie mi-a lasat impresia unui parfum destul de echilibrat, in care am putut simti si multe note fructate. E usor copilaresc, dulcic si cumva funny, dar in niciun caz nu-i un parfum de fetite. Spre fericirea mea eterna, are note de para si stiti ca ma dau in vant dupa aroma asta. Ma bucur ca se simte chiar foarte bine atat in debut, cat si in notele de mijloc. Mai exista si note citrice, iar apoi intervin si cele florale de lacramioare si floare de portocal. Cica ar fi si niste caprifoi, dar eu nu l-am identificat. Mai bine, fiindca sunt alergica la caprifoi. Notele finale sunt de lemn de santal, mosc, ambra si multa vanilie, adica arome tari, rezistente si se simt toate, nu-i vorba!


  Fiind o apa de parfum si bucurandu-se de asemenea note, pot spune ca e rezistent. Chiar sta mai bine la acest capitol decat ma asteptam. Recomand ca Meow sa fie purtat in zilele cand vreti sa fiti everybody's darling, cand va simtiti bine inca de la primele ore ale diminetii si vedeti partea roz a vietii. Se poate ca aroma sa functioneze si in sens invers: daca aveti o zi mohorata, sa reuseasca sa va inveseleasca, insa eu n-am apucat sa-l experimentez asa si automat l-am asociat cu niste zile dragalase.


   Mie-mi place si sticluta. Am auzit pareri ca pisicuta roz ar fi cam kitch, dar mie mi se pare o idee simpatica si vesela, mai ales ca imi plac felinele. Nu stau sa analizez foarte bine detaliile, mai ales ca nu este un parfum prea scump, ci chiar accesibil aproape pentru toata lumea. Daca vanati oferte, puteti gasi sticla de 100 de ml in jur de 100 de lei, ceea ce mi se pare o super afacere fiindca e vorba de un parfum fain, rezistent si cu note foarte optimiste.

  Pentru Meow Katy Perry am nota 9 :). Merita si nu exclud sa-l iau full-size. Sau poate iau o doza de Purr, inca nu m-am decis :).


Kissez!

Comentarii

  1. The bottle and packaging are so cute! I've always wanted to give this perfume a try.

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce, nici eu n-am fost niciodata tentata sa incerc vreun parfum de-al ei. Poate din cauza ca am vazut prea multe Meow-uri si Purrr-uri in colectiile de parfumuri din USA, sau poate din cauza ca multe bloggerite din Ro il ridicau in slavi pe Killer Queen anul trecut. Poate nu degeaba se face atata valva in jurul lor, e clar ca plac lumii. Oricum, Meow are nota 4,2 pe fragrantica.com, nu multe parfumuri de vedete ajung la nota asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca si eu abservat ca fetele din state au cate-o sticla in colectie :)

      si de killer queen sunt tare curioasa, stiu ca a fost mare tevatura anul trecut :).

      Ștergere
  3. De când a apărut îmi tot spun că vreau să-l miros, dar mereu uit de el. Chiar pentru sticluță l-aș vrea, mi se pare super simpatică, copilăroasă... îmi place.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie imi plac parfumurile lui Heidi Klum :) . Nu toate parfumurile vedetelor sunt de exceptie insa mie mi-au placut More by Demi More si Outspoken by Fergie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si more mi-a placut, si outspoken am avut dar el nu mi s-a potrivit. in schimb, mi-a placut tare mult lotiunea din gama. uimitor, stiu! :)).

      Ștergere
  5. eu am luat parfumul doar pentru sticluta! :)) fara sa il miros dinainte, mi-a placut prea mult.
    e pe gustul meu, pacat ca nu persista

    RăspundețiȘtergere
  6. Sticla e foarte draguta :) Inca nu l-am incercat, dar ma voi uita dupa el in viitor :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla