Treceți la conținutul principal

Lotiune de corp Dove cu hibiscus si crema de migdale - review

  Hello! Cu siguranta va aduceti aminte de aceasta lotiune din postarea cu favoritele lunii august si sunt convinsa ca v-am facut curioase in legatura cu ea, in cazul in care n-ati incercat-o deja. O puteti gasi in mai toate lanturile de magazine, in magazinase si cam peste tot unde exista si cosmetice. Pretul ei este de 15-16 lei si are 250 de ml. Recipientul mi se pare foarte inspirat, dar tot a trebuit sa-l tai inainte de ultima folosire (nu cumva sa pierd eu vreun ml...).


  Bineinteles ca m-a intrigat alaturarea de arome: hibiscus, care este acrisor si pe care il asociez mereu cu ceaiurile, deoarece se foloseste foarte des in compozitia lor pentru a obtine o nuanta de rosu intens si crema de migdale, adica ceva dulce si delicios. Am deschis super nerabdatoare recipientul si daca n-as fi citit pe ambalaj despre aroma sa, as fi putut sa jur ca are pe-acolo si o doza mare de cocos! Daca stau totusi sa ma gandesc bine, regasesc atat dulceata, cat si accentul acrisor specific pentru hibiscus. E o combinatie atat de interesanta, incat m-a cucerit iremediabil si nu m-am plictisit deloc nici pana la finalul produsulul.


  Textura este densa si, chiar daca nu pare, e pe baza de ulei (de migdale). Am simtit acest lucru doar dupa ce am intins bine lotiunea si am inceput sa o masez in piele. Cu toate acestea, se absoarbe foarte repede si nu trebuie insistat. Lasa pielea atat de catifelata si minunat parfumata, iar ceea ce ma incanta cel mai tare este faptul ca efectele se mentin pana la 48 de ore. Si nu e nici comedogena. Desi lotiunea este conceputa pentru orice tip de piele, mie mi s-a parut ideala pentru cea uscata. In ceea ce priveste durabilitatea, la inceput mi-a creat falsa impresie ca se consuma cam repede, dar mai apoi mi-am dat seama ca estimasem gresit si ca tine mai mult decat alte lotiuni la un gramaj identic.


  Anul acesta am avut multe produse pentru corp care m-au incantat, dar Dove-ul acesta face parte cu siguranta din top 5! Merita! Nota 10.




Kissez!

Comentarii

  1. Ce ma bucur ca nu sunt singura care taie ambalaje, doar ca sa se dea si cu ultimul strop de produs, yey! ^_^
    Imi doresc de ceva timp sa incerc produsele de corp de la Dove, dar mereu imi spun ca am prea multe si trebuie mai termin cateva inainte sa iau alta... Poate ii dau o sansa iarna asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. le tai la toate produsele care-mi plac, pe celelalte le las in treaba lor ;)).

      Ștergere
  2. Eu folosesc cu regularitate sapunul Dove. Am acum unul in baie si toata incaperea miroase de la el. Lotiunea de corp Dove Beauty, in ambalajul clasic alb?albastru, e printre preferatele mele. Foarte hidratanta, se absoarbe repede, lasa pielea fina si mirosind a ...Dove pentru ore bune. Imi plac produsele Dove (si gelurile de dus, sampon, balsam), dar le iubesc si le cumpar doar pe cele cu ambalaje in combinatia alb/albastru, care au clasicul miros Dove. Mor dupa el si mi-as dori si un parfum cu un asemenea miros!
    Ai putea face un top al lotiunilor/cremelor de corp preferate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am folosit si eu lotiunea de care zici, dar acum multa vreme. cu toate acestea, tin minte ca mi-a placut. doar gelul din gama (culmea!) nu a facut decat sa-mi usuce pielea si am fost foarte suparata fiindca imi placea mult mirosul/

      clar pe primul loc produsele Victoria's Secret, in special lotiunuile, apoi cremele si untul. si mi-a mai placut mult lotiunea de la jacob hooy (am review pe blog).

      Ștergere
  3. Cred ca te plictisesc deja cu comentariile mele dar zau ca o vreau si eu.
    E atat de yummy! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nicio grija, asa imi vine sa scriu si eu la 70% din review-urile din blogosfera :)).

      Ștergere
  4. Ce mă enervezi! :)) Sună prea bine, prea pe placul meu!
    Dar am loțiuni care-mi expiră curând dacă nu mă pun pe ele. Și multe altele desfăcute. Altele abia începute. Plus unele încă nedesfăcute. Dar parcă aș vrea și-o loțiune Dove, n-am mai folosit de mult una. Sunt un caz pierdut! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ooopsie, am facut-o lata? :))

      trebuie sa termini macat doua inainte de-o noua achizitie, eu asa ti-as recomanda :)).

      Ștergere
  5. Cred ca miroase demential <3 m-ai facut curioasa

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla