Treceți la conținutul principal

New stuff - shopping, testari

  Salutare! Mi-am propus sa incep noua saptamana cu optimism si atunci m-am decis ca este imperios necesar sa va scriu despre noutatile mele! Nu sunt ele foarte multe, dar mi-am facut niste mici placeri pe care le tot amanam de ceva vreme.


   In primul rand, am facut o comanda pe Aoro: nici prea mica, nici prea mare, dar numai buna ;).




 Da, destul de mult Avon. Am prins niste promotii bune si mi-am luat doua crema Anew Platinum (35 lei fiecare) si un gel de dus Senses Oriental Sanctuary (12 lei). Mi-am mai luat si un deo BU, ca era la oferta (doar 7 lei) si nu-mi pare rau deloc ca am facut aceasta alegere. Un ruj L'Oreal Caresse (35 lei - observ ca anul asta mi-am luat destul de multe rujuri, nu stiu ce m-a apucat) de care sunt tare multumita si despre care o sa va povestesc destul de curand. O placere de mult amanata - scrub-ul de la Garnier. Cred ca il am pe lista de cel putin 9 luni, daca nu cumva mai mult. La noi in tara nu se gaseste, decat in magazinul online mai sus mentionat, dar stiam ca il vreau neaparat. Pretul e cam 30-31 de lei. Si n-am putut sa nu-mi iau inca o crema pentru corp de la Victoria's Secret si de data asta am ales Strawberries&Champagne (in jur de 40 de lei). Inca n-am inceput-o fiindca am ramas in casa cu tot felul de produse pentru corp care mai au putin prin ele si m-am hotarat ca intai sa termin ce-i deja inceput si de-abia dupa aceea trec si la capsuni si sampanie ;). Cadou la comanda, o mostra de Vichy Liftactiv.



 Cu siguranta stiti mastile Montagne Jeunesse, v-am prezentat si eu pe blog cateva. Cu ocazia celor 30 de ani pe care i-a implinit brandul (yeeey, suntem de-o seama), si-au ales si un nou nume si astfel Montagne Jeunesse devine 7th Heaven, pe principiul ca e mai usor de retinut si de pronuntat. Parerea mea este ca pentru romanii care n-au in clin nici in maneca cu limbile straine, pronuntarea va fi la fel de dificila chiar si cu noua denumire :)). Pentru cei cu inclinatii poliglote va fi la fel de usor.

  Oricum, o data cu rebranduirea, multi bloggeri (printre care si eu) au primit un kit de sase masti care au venit intr-o cutiuta adorabila. Pe mine m-a scos din depresia pe care mi-o pregatea toamna. E numai buna dispozitie in jurul acestei surprize, nu-i asa?
  V-am intrebat pe pagina mea de Facebook despre care dintre masti ati dori sa cititi mai intai si majoritatea mi-ati spus ca despre cea cu capsuni, asa ca am si testat-o si in curand va livrez informatiile :).

  In rest, cumparaturi micute, dar necesare: din nou samponul Syoss, il ador in continuare - 14 lei!

  Un sapun lichid Balea cu cirese si flori de cires. E foarte foarte fain si costa 5,5 lei la Dm.

  Si inca un sapun lichid, de la Lidl - Cien. Face parte dintr-o editie limitata si eu ratat-o la momentul aparitiei. Cu toate acestea, l-am gasit intr-un cotlon de magazin si l-am luat repede repejor, nu de alta, dar e cu pere si stiti ca ma dau in vant dupa aceasta aroma! :) Tot in jur de 5 lei a fost.
  Mi-am mai luat cate-o rezerva la crema de dus Cien Peach si la scrubul Balea cu lamaie. Nu le-am mai facut poze, dar aveam in arhiva de la prima tura :).

  Iar la partea cu carti, o comanda Libris! Despre una dintre ele v-am povestit deja joia trecuta.





  Cam astea sunt noutatile - toate-mi plac si ma bucur de ele. Daca ati ajuns pana aici astept sa-mi spuneti care sa fie a doua masca 7th Heaven pe care s-o testez si va mai invit si la concursul nostru de pe pagina de Facebook! Au mai ramas cateva ore, profitati!



Kissez!

Comentarii

  1. oil beauty de la garnier arata bine, trebuie sa fac si eu o comanda de la aoro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca nu l-am incercat, dar sunt tentata sa-ti spun sa nu-l lasi sa-ti scape :)).

      Ștergere
  2. Nu ți se pare că BU-ul miroase a liliac? Ai o grămadă de lucrușoare interesante.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu m-am gadit la asocierea asta. pe mine ma duce cu gandul mai degraba la vanilie si iasomie ;).

      Ștergere
  3. Ai adunat ceva noutăți, să le folosești cu drag și spor!
    După Garnier Oil beauty tânjesc și eu de ceva vreme și tot sper că o să ajungă și la noi prin magazinele fizice, că special pentru el n-o să dau comandă online. :D
    Săpunul lichid Balea îl am în aceeași variantă în baie și e mi-nu-nat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc!

      vezi ca pe garnier scrie in maghiara, deci daca ai cumva drum in ungaria e posibil sa-l gasesti acolo. ca pana ajunge la noi...

      Ștergere
  4. Sa le folosesti cu drag pe toate! Minunate achizitii! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama, mama cate bunatati!
    Sa te bucuri de toate! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Să le folosești pe toate cu plăcere! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu placere, si eu am trecut pe Syoss, nu acelasi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc :). mie-mi plac toate, dar asta mov e cel mai cel pentru mine!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla