Treceți la conținutul principal

Crema hidratanta antiage home-made (produse de pe Elemental) - review

  Salutare! Elemental.eu m-au facut sa privesc altfel cosmeticele preparate acasa si m-am convins cu ajutorul produselor lor ca n-am chiar doua maini stangi asa cum credeam :). De data aceasta mi-am facut singura-singurica o crema hidratanta antiage. Am primit un kit special conceput, care continea toate ingredientele de care aveam nevoie. Am primit si-o agenda draguta, mai avusesem una acum ceva vreme si m-am bucurat sa o gasesc si pe-a doua.


  Kit-ul contine:

 - bază de cremă naturală, 100 ml
 - extract de Castravete BIO, 10 ml
 - ulei de Cătină BIO din seminţe, 10 ml
 - parfumant natural ”Flori de cireş” 10 ml
 - seringă sterilă pentru prelevare şi dozare, 2 ml
 - recipient Carven cu capac şi opercul, 100 ml



  Reteta este foarte simpla! Se ia baza de crema naturala, in care se adauga pe rand 2 ml de ulei de catina, 2 ml de extract de castravete si apoi 0,5 ml din parfumantul natural. Dupa fiecare ingredient, se amesteca bine-bine si rezulta:


putin peste 100 de ml de crema! Nuanta galbuie e data de uleiul de catina, care este si un bun ingredient antiage, castravetele e pentru hidratare, iar parfumantul natural ii da o aroma deosebita, de flori de cires. Miroase foarte bine si delicat! Crema este lichida, mai degraba are textura de lapte. O simt tare blanda pe ten, o masez delicat pana cand intra in piele si datorita acestei texturi, pot oricand sa-mi aplic al doilea strat fara sa-mi simt tenul incarcat.


  Avand o cantitate impresionanta, am decis s-o impart cu mama (mereu ma secondeaza cu succes in testarile mele). Ea o foloseste in fiecare seara si este foarte multumita. Intr-adevar tenul ei este mai luminos si bine intins. Eu o folosesc momentan la doua seri si prefer s-o alternez cu uleiul de aloe despre care o sa va povestesc curand. Totusi, am perioade in care ma bazez doar pe aceasta crema si cateodata o mai aplic si dimineata, fiind o baza buna de machiaj. Imi place ca-mi hidrateaza bine tenul, dar uneori am nevoie de ceva mai puternic pe partea de hranire. Crema e ok, ea promite hidratare si chiar face ce trebuie. Plus ca e o varianta foarte sigura din punctul de vedere al ingredientelor.


  Fiind doua amatoare de cosmetice care ne-am infruptat din ea, am consumat ceva chiar si pana acum, dar promitem s-o terminam cu mult drag :)). Nota 9,5!




  In alta ordine de idei, am dat drumul unui concurs pe pagina de Facebook! Va astept cu drag acolo!


Kissez!

Comentarii

  1. de cand nu mi-am mai comandat nimic de la ei..parca mi se face dor de ceva homemade

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, câtă cantitate rezultă. :)) Mi se pare interesantă ideea de a-ți prepara propria cremă, deși tot sceptică sunt. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, e multa, dar si buna! daca umbli cu recipientele curate nu are ce sa se intample rau, retetele sunt de obicei simple :).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla