Treceți la conținutul principal

Scrub energizant Ziaja cu unt de portocale - review

  Ciao! Cum puteam eu sa rezist in fata unui scrub cu portocale? Asa ceva era imposibil si sper sa va tentez rau de tot cu el :)).


  Borcanasul de 200 de ml este atat de dragut si de...portocaliu, iar pretul sau este de aproximativ 23 lei. Il gasiti online pe urmatoarele site-uri:

www.farmacie-naturista.ro
www.vreaunatural.ro
www.universbio.ro
www.tratamentenaturiste.ro

   Ei bine, produsul miroase la fel de bine cum o face si crema de dus din gama: e un miros autentic de portocala de parca de abia am decojit una :). Iar particulele exfoliante sunt mici si multe, asa ca lasa in urma o piele super fina si deloc agresata. Textura este destul de densa, dar se intinde usor si nuanta de portocaliu este tot atat de intensa ca cea a ambalajului - buna dispozitie e asigurata! Mai are in componenta (pe langa untul de portocale) ulei de migdale si vitamina E asa ca pielea nu devine uscata si se simte chiar confortabil. E un scrub destul de bland, dar care-si face treaba perfect si orice celula moarta este indepartata. Singura problema pe care s-ar putea s-o intampinati este ca veti dori sa folositi mai des produsul decat de aproximativ doua ori pe saptamana cum e indicat :)). Ca sa evitati asta, luati-va si crema de dus din gama, are acelasi miros divin si e potrivita pentru uzul zilnic! V-am scris despre ea aici.


  Pentru scrub nota 10 cu felicitari! Merita cu siguranta!



Kissez!

Comentarii

  1. Vai, imi place si mie mult! Si mi se pare ca miroase a brifcor :)) Mai stii sucul brifcor? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi aduc aminte ca-mi placea la nebunie si-l gaseam atat de rar :)). de miros nu-mi mai aduc perfect aminte, dar cred ca ai dreptate :).

      Ștergere
  2. Tocmai mi-a ajuns coletul în care stă pitit și scrubul ăsta, iar acum sunt și mai nerăbdătoare să-l încerc! Mă bucur să aflu că aroma e aceeași cu cea a cremei de duș, iar dacă mai e și eficient fără să fie agresiv... e deja perfect! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e foarte fain! pielea mea ramane fina zile in sir dupa ce-l folosesc! si mirosul ala!!! :))

      Ștergere
  3. E pe wishlist!
    As putea sa spun ca ocupa un loc destul de fruntas. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Intalnirea cu el nu va fi indiferenta, multumesc de cunostinta!

    RăspundețiȘtergere
  5. deci imi trebuie si mai mult pentru miros recunosc :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla