Treceți la conținutul principal

Garnier Fructis/Balsam Balea pentru par colorat - reviews

  Salutare! Uitandu-ma prin folderul cu poze special facute pentru blog, privirea mi-a cazut pe cea de mai jos si mi-am spus: eu trebuia sa scriu despre produsele acestea de luni de zile. Pfff! Bine ca mi-am amintit macar acum, era prea de tot sa trec cu asemenea restanta in 2016 :).


  Ideea principala e sa vin si cu postari pentru fetele care-si vopsesc parul. Eu am renuntat acum sapte ani, dar maica-mea trebuie s-o faca in principal pentru a-si ascunde firele albe. O buna perioada de timp a folosit combinatia Garnier Fructis + balsamul Balea pentru par colorat. Mi-am bagat si eu nasul prin ele si impreuna am ajuns la urmatoarele concluzii!


  Garnier Fructis sampon fortifiant cu grapefruit roz - daca va place Garnier Fructis cu certitudine o sa va placa si varianta cu grapefruit. Mama e mare fana a acestei game, mereu imi spune ca sampoanele lor o multumesc complet - le considera destul de puternice, fara sa afecteze scalpul, curata bine si mirosul foarte citric o revigoreaza. Textura e destul de densa, face multa spuma si parul scartaie de curatenie. In plus, ii ofera o gramada de volum si ea cauta asta cu infrigurare :)).Si eu am folosit ani de zile Fructis, dar mai apoi am trecut la Nivea si la final am descoperit Syoss si cam asta a fost :). Oricum, Garnier Fructis se gaseste in majoritatea magazinelor, iar sticla de 250 de ml costa cam 11-12 lei.


  Balsamul pentru par vopsit de la Balea se gaseste in lantul de magazine Dm. Am sacait-o pe maica-mea pana si l-a luat, fiindca mie mi-a placut la nebunie varianta pentru par saten si ma asteptam la lucruri bune si de la restul gamei. Costa vreo 8 lei pentru 200 de ml, are un ambalaj simpatic, usor de folosit. Balsamul e alb si foarte dens comparativ cu altele incercate de noi. Mirosul e puternic, specific produselor pentru par colorat - mie imi place tare mult. Nu m-am putut abtine si l-am folosit. Desi e asa de dens, se intinde cu usurinta, se clateste la fel de simplu, iar parul ramane foarte neted, descalcit si lucios. E si foarte spornic. Sfatul meu se pare ca a fost bun fiindca mama si l-a cumparat de trei ori de atunci si ii place la fel de mult, ba chiar mi-a zis ca varfurile nu se mai decoloreaza asa de repede. Nu-mi aduc aminte sa fi folosit asa constiincios un balsam de par, mereu se plange ca ii incarca parul (Balea nu contine silicon, deci se simte mai light) si mereu umblu cu povete dupa ea :)).


  Am rugat-o sa-mi dea si note, mi-a zis ca 10 amandurora si ca aceasta combinatie i-a placut cel mai tare in ultimii ani.



Kissez!

Comentarii

  1. foarte interesante produse... of, of, chiar mă tentează și pe mine Garnierul ăla dar îi faza că scalpul meu îi prea mofturos

    RăspundețiȘtergere
  2. Just love all the products from Garnier...they just smell amazing! :) Love it!
    Do you wanna follow each other? I follow right back..just let me know!
    xoxo

    http://nuancesbyritadias.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa am in vedere aceasta combinatie avand in vedere faptul ca ma tenteaza din nou o schimbare de look. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu n-am fost niciodată atrasă de produsele special concepute pentru păr vopsit, pe vremea când eram vopsită. Habar n-am de ce. :D Poate pentru că am încercat câteva care nu mi s-au părut cu nimic mai speciale.
    Oricum, foarte drăguță ideea de a scrie despre astfel de produse, din cele pe care le încearcă mama ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu da, mereu ma uitam dupa produse pentru par blond, dar atunci nu numai ca nu stiam multe brand-uri, nu-mi trecea prin cap ce blogger voi deveni :)).

      o sa mai fac postari cu ajutorul ei :).

      Ștergere
  5. Garnier este alegerea mea pentru multe produse.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla