Treceți la conținutul principal

Wishlist 2015: bifat ori nu?

   Salutare! Mi-am adus aminte ca la inceputul anului am facut un wishlist si azi va invit sa vedeti daca am bifat ceea ce mi-am propus.


  Primul de pe lista a fost Fame by Lady Gaga. L-am luat chiar in primele saptamani ale anului si nu regret deloc. Poate chiar ar fi fost mai bine sa-mi fi luat o sticluta mai mare.


  Nu ma puteam limita la un singur parfum, mai ales ca Omnia Indian Garnet de la Bvlgari era un must have pentru mine. A intrat in viata mea in a doua jumatate a anului, dar important e ca a sosit momentul cu pricina.
  Mi-am mai dorit masca La Roche Posay Hydreane, mi-am luat chiar in dublu exemplar.
 Lip Smacker-ul cu aroma de Fanta Madness mi l-am dorit tare mult.

  Mai departe, am pus pe lista si un gel de dus Victoria's Secret si chiar l-am cumparat, dar din pacate astrele nu s-au aliniat bine si am primit in pachet o lotiune. Am pastrat-o si v-am aratat-o aici.


  Ultimul produs de pe lista a fost crema Mizon Bee Venom, dar am renuntat destul de repede la ea. Nu pot spune ca nu mi-o mai doresc deloc, dar nici nu mai e o nevoie prea arzatoare. Ramane sa vad daca o mai pun pe lista pentru 2016.



  Voi cum stati cu lista de dorinte? Ati bifat-o pe anul acesta?




Kissez!



Comentarii

  1. Parfumul de la bvlgari mi-ar placea si mie sa il am, am dat de el odata la o prietena; o sa bat apropo-uri sotului meu :)
    In rest nu am avut pe wish list nimic anul asta in afara de un apartament, ceea ce am si gasit (la chirie, normal). Deci is destul de happy. Cat despre anul ce vine, voi avea destule pe wish list, presimt deja. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cel mai important e acoperisul de deasupra capului, asa ca eu cred ca-i o realizare mare! :)

      si eu am multe pe wislist, din toate domeniile :)).

      Ștergere
  2. ma bucur tare mult ca ai reusit sa bifezi aproape tot ce ti-ai propus. :) eu nu mi-am verificat listuta insa la cate cumparaturi am facut in ultimele doua luni cred ca am bifat si eu destule. :))
    puuup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma mir si eu ca am bifat, de obicei apar lucruri mai shiny si ma abat de la liste :)).

      Ștergere
  3. Ai bifat chiar foarte bine! Eu am avut un wishlist extrem de scurt și de modest la începutul anului, le-am bifat rapid. Însă am tot făcut liste peste liste de dorințe pe parcursul anului :)) și chiar mă uitam că am bifat cu timpul mare parte din dorințe. :D
    Sunt curioasă ce vei avea pe wishlist pentru anul viitor, deși bănuiesc că tot parfumurile vor fi în capul listei. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma declar multumita.

      imi aduc aminte :)).

      iti dai seama!

      Ștergere
  4. Nu am bifat toate produsele pe care mi le-am dorit, insa un an nou imi sta in fata...asteptand cuminte ca dorintele (nu nevoile) sa-mi fie satisfacute! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sper ca-ti faci wishlist, nu cumva sa uiti ceva de pe lista :)).

      Ștergere
  5. Si eu am avut in whislist parfumul Lady Gaga, dar avand in vedere ca am vreo 12 parfumuri am zis sa mai termin din ce am si apoi mai vedem :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari! Ai fost perseverenta!
    Si eu am bifat destul de multe pe lista mea. :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla