Treceți la conținutul principal

Apa micelara Nivea - review

  Salutare! In curand se face jumatate de an de cand am descoperit apa micelara de la Nivea. Faceam parte din grupul persoanelor care sunt reticente cand vine vorba de a elimina tot machiajul cu...o apa. Poate a contat si experienta neplacuta avuta cu o micelara foarte ieftina, oricum, nu ma prea interesa fenomenul apelor micelare desi blogosfera exploda de atatea laude. Norocul meu ca am castigat printre altele si doua micelare Nivea si atunci am indraznit sa testez!


  Pe una am folosit-o la sfarsitul verii si in toamna, iar pe cealalta o folosesc chiar si acum, deci pot spune ca am acoperit cam toate anotimpurile si ca parerile mele sunt bine formate. Imi place ca produsele Nivea se gasesc cu usurinta intr-o gama larga de magazine. Pretul micelarei e de aproximativ 15 lei, are 200 de ml si contine ulei de struguri. In plus, este eficienta atat pentru ten, cat si pentru zona sensibila a ochilor! Vine intr-un ambalaj simplu, dar dragut si care dozeaza foarte bine.


  Dupa cum v-am spus, am avut ceva rezerve, asa ca am pus doar putina solutie pe discheta demachianta si bine am facut fiindca mereu trebuie sa pun o cantitate mica, altfel are tendinta de-a imi usca tenul. Cu alte cuvinte, e spornica si o sticla ma tine minim o luna jumate daca o folosesc fara intrerupere, insa eu prefer sa alternez si cu alte demachiante.


  Pe ten demachierea merge super rapid, este doar usor lipicioasa si se clateste facil. Si in cazul rimelului face fata, dar este adevarat ca trebuie putin insistat. Totusi, isi face treaba foarte bine si faptul ca pot s-o folosesc fara restictii mai adauga un plus.


  Observ ca cel mai bine imi prieste vara-toamna, acum iarna simt nevoia uneori de un demachiant cremos/uleios din cauza tenului meu cu tendinte de uscare.


 Oricum, micelara Nivea a fost o surpriza foarte placuta in 2015 si chiar m-a facut sa vreau s-o cumpar sau, de ce nu? sa incerc si alte brand-uri. Nota 9 de la mine!




Kissez!

Comentarii

  1. am si eu o sticluta dar n-am desfacut-o inca. ma bucur sa aud pareri pozitive despre ea. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi place sa-mi curat tenul dimineata cu ea, pentru indepartarea machiajului prefer un produs cremos ca si tine. Nu imi usuca tenul si indeparteaza murdaria acumulata peste noapte cu succes.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o mai folosesc si ca sa indepartez urmele demachiantul bifazic tot de la Nivea :).

      Ștergere
  3. Trebui să încerci și Garnier, e mai eficientă și mai convenabilă ca preț, are cantitate dublă la aproape același preț. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut si eu apa de cateva ori si mi-a placut :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie mi-a lasat aceeasi impresie.
    Sa o folosesti cu placere in continuare! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. o sa o incerc si eu, matenteaza de ceva vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite ca m-a convins si pe mine sa mai incerc micelare :).

      Ștergere
  7. Mie mi s-a parut cam diluata, dar in rest a fost buna, nu am avut probleme cu ea, nu a fost nevoie sa insist.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla