Treceți la conținutul principal

Canalele mele preferate de Youtube

  Salutare! De-a lungul timpului mi-am mai propus de cateva ori sa fac un articol pe aceasta tema, dar apoi am uitat si, intr-un final, m-am hotarat sa va intreb pe Facebook daca vreti sa cititi asa ceva. V-a placut si voua ideea, asa ca am purces la treaba. Ironic sau nu, in ultima vreme numai de Youtube n-am avut timp si am restante serioase.


  Intai de toate, eu caut pe Youtube personaje amuzante, care sa-mi transmita optimism, sa-mi ridice moralul, sa-mi fie simpatice si sunt canalizata pe partea de beauty. Desi urmaresc ocazional fete din Romania, fac ce fac si tot peste hotare ajung si oscilez: ba in SUA, ba in UK. Si chiar daca am trecut prin multe canale de Youtube, doar cateva ma fac sa ma reintorc si sunt foarte putine de pe care urmaresc toate clipurile. 

  O sa incep pur si simplu cu cine imi aduc aminte si ordinea este una oarecare.


  EleventhGorgeous - pe surorile Tracy si Stephanie le-am descoperit de abia acum un an. Ce-mi place la ele: ca se prostesc mult si ma fac sa rad. Mie mi se pare ca fetele astea doua sunt mult mai istete in viata reala, dar aleg sa para mai superficiale tocmai ca sa intrige. Poate nu va asteptati, dar si eu ma mai miorlai si ma maimutaresc si ma trag foarte des de par, fix cum face Tracy :)). Imi place ca deschid online tot felul de cutiute, ca arata ce primesc de la companii si ca sunt constante in ceea ce priveste frecventa clipurilor. Plus ca sunt simpatice impreuna, cum se completeaza si cum incearca ele sa semene. Nu inteleg de ce lumea spune ca sunt gemene, eu n-as putea sa le incurc nici daca mi-ati cere.
 
                                                                           imagine preluata de pe Youtube

  Estee Lalonde - fata asta mi se pare ca a evoluat foarte mult si e genul de om cu care ma vad prietena. Cand ma uit la clipurile ei totul mi se pare degajat si Estee are foarte mult umor. Nu ma regasesc in stilul ei vestimentar si nici neaparat in genul de machiaj, dar imi place foarte mult ca personalitate. Mi se pare o mare figura si clipurile ei ma binedispun intotdeauna. Plus ca are o voce foarte calda.

                                                                        imagine preluata de pe Youtube

    Amelia Liana - nu o urmaresc asa cum fac cu Estee, dar cred ca a contat ca cele doua sunt prietene in viata reala si una mi-a atras atentia asupra celeilalte. Imi place ca se plimba mult prin lume, ca posteaza clipuri din mai multe domenii si e funny. Si o invidiez pentru par, recunosc :)).

                                                                                                         imagine preluata de pe Youtube 

   Fleur de Force - la ea intotdeauna gasesc produse de infrumusetare high-end, e la curent cu toate lansarile si desi pare mai sobra la prima vedere, imi place latura ei ludica. Am inteles ca mereu a avut o situatie financiara buna, dar ea nu e deloc infumurata, chiar mi se pare o persoana degajata si modesta.
                                                                               imagine preluata de pe Youtube

  ThatsHeart - cu acest personaj impresiile mele au fost contradictorii. Cand am descoperit-o mi-a displacut profund, nu stiu sigur din ce motiv, cred ca initial mi s-a parut falsa. Dintr-o eroare i-am dat subscribe si am ajuns sa mai vizionez un clip... si inca unul, pana am ajuns s-o iubesc si sa-mi dau seama ca e o fata foarte simpatica si amuzanta. Plus ca mi se pare ca impreuna cu Arnold face un cuplu perfect. Am in comun cu ea strambaturile si exagerarile si probabil de aceea m-am atasat de canalul ei, de fapt canalele, ca are doua. De abia astept sa anunte ca face Vlogmas in decembrie si nu ratez vreun clip de-al ei. Ador cum se machiaza si mi se pare ca are un ten perfect.
                                                                  imagine preluata de pe Youtube
  Ingrid Nilsen - mult timp a fost favorita mea absoluta. Asteptam cu atata nerabdare sa o urmaresc, incat m-am uitat la aproape toate clipurile din arhiva. Am descoperit-o acum multi ani si la un moment dat era singurul Youtuber pe care il urmaream. O apreciez pentru puterea de-a iesi pe Youtube si de a-si declara orientarea sexuala, de-a lupta pentru cauze. Am banuit multe din schimbarile petrecute in viata ei chiar inainte sa le faca publice tocmai pentru ca o urmaream cu un mare interes. Imi place felul ei de-a povesti si as putea s-o ascult ore in sir, indiferent de subiectul pe care-l abordeaza.
                                                               imagine preluata de pe vogue.com

  KathleenLights - Dupa cum ziceam, Ingrid a fost mult timp preferata mea absoluta, dar intr-o zi am gasit o fata care mi-a placut asa de tare incat a ajuns sa concureze la locul 1 in "importantul" meu top. N-am fost eu atenta la cati subcriberi are, doar mai tarziu m-am prins ca e una dintre cele mai urmarite fete pe Youtube. Si, Doamne, ce mult imi place de ea :)). Pe langa faptul ca o gasesc super frumusica, este atat de comica incat deseori rad cu lacrimi in timp ce o ascult. Are darul de-a povesti si orice intamplare devine super haioasa in interpretarea ei. Am in comun cu ea datul ochilor peste cap si fixul detaliilor. Chiar daca nu sunt pasionata de machiaj, pe ea imi place s-o urmaresc si mereu sunt uimita de ce combinatii reusite face. Plus ca o admir ca a reusit sa se expuna pe internet in ciuda timiditatii sale si chiar mi se pare sincera cand spune ca isi iubeste comunitatea.
                                                                 imagine preluata de pe pinterest.com


  Cam astea sunt fetele mele preferate care-mi descretesc mie fruntea si ma invata ce si cum in materie de beauty. Poate unele dintre alegeri v-au uimit, poate altele nu, cert e ca am impresia ca le stiti voi pe toate si ca le-ati descoperit poate chiar inaintea mea.


  Astept sa-mi spuneti ce preferinte comune aveti si de cand urmariti clipuri pe Youtube ;).




Kissez!

Comentarii

  1. Urmaresc clipuri pe youtube din 2010. Prima data am descoperit-o pe Dulce Candy. Acum nu ma mai entuziasmeaza Dulce si rar ma uit la un clip de-al ei. Si eu o urmaresc cu drag pe Kathleen Lights... si pe prietena ei, Jessi Smiles. Jessi e story time youtuber, m-am prapadit de ras la multe clipuri de-ale ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu sunt abonata la dulce candy, dar rar urmaresc clipurile, nu de alta, dar de abia reusesc sa ma uit la ce ma tenteaza cu adevarat :).

      n-o stiu pe jessi, o sa tin minte pentru cand gasesc putin timp :). suna bine ce-mi zici.

      Ștergere
  2. hmm, nu stiam de fetele acestea. o sa arunc o privire pe la fiecare, sunt sigura ca o sa-mi placa! :D

    https://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu o urmaresc pe Fleur si imi place stilul ei. Si pe KathleenLights si pe Ingrid,desi in ultima vreme nu am mai vazut in mod constant videoclipurile ei ;-)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla