Treceți la conținutul principal

Zece lucruri pe care nu le-am facut pana acum

  Salutare! Am vazut tag-ul acesta prin blogosfera si am zis sa-l fac si eu, nu de alta, dar mi se pare fun. Totusi, cand m-am asezat sa scriu cele zece lucruri pe care nu le-am facut niciodata, mintea mi-a devenit cam goala :)). E cam greu sa gasesti o lista asa lunga, mai ales cand trebuie. Oricum, dupa o sesiune intensa de stors creierii, astea sunt nefacutele:

1. N-am zburat cu avionul. Ciudat pentru cineva care a calatorit destul de mult in opinia unora. Nu pot spune ca am evitat avionul cu orice pret, dar nici n-am cautat sa ma urc in el. Mi-e cam teama de zbor si de aceea nici nu ma agit prea tare.


2. N-am fost niciodata interesata de tehnologie cu adevarat. Nu ma atrag cele mai recente gadget-uri, raman imuna in fata celor mai nou-lansate telefoane si pot trai foarte bine fara internet pe mobil :)).


3. Nu mi-am dorit niciodata sa fiu alta zodie decat Balanta. Desi nu sunt o nativa tipica, nu pot sa-mi inchipui sa ma fi nascut in alta zodie.


4. N-am castigat niciodata ceva foarte important. Mai cate un CD, cate 50 de lei sau alte nimicuri, dar niciodata ceva care sa ma faca sa zica: mama, ce premiu! :))


5. N-am reusit sa-mi fac tatuaj. Imi trebuie unul destul de mare si mi-e teama sa ma dau pe mana oricui. Trebuie sa gasesc pe cineva care sa ma mobilizeze.


6. Nici piercing nu mi-am facut, desi am vrut unul in spranceana. Iar am fost fricoasa si m-am gandit sa nu-mi atinga vreun muschi si sa raman cu pleoapa cazuta.


7. N-am folosit niciodata prea mult machiaj si nici nu am de gand.


8. N-am incercat droguri si nici nu-mi trece prin cap. Mi se pare calea sigura a pierzaniei.


9. N-am incercat sa sucesc mintile baietilor pentru atingerea diferitelor scopuri :)). Pur si simplu nu pot face asta si sa ma privesc mai apoi in oglinda. Nu-i genul meu sa clipesc cu genele lungi ca sa mi se rezolve problemele, ma duc pe the hard way.


10. Nu mi-a placut niciodata sa sterg praful, dar nah! sunt nevoita :)).



  Ce avem in comun, ia sa aud!



Kissez!

Comentarii

  1. Interesant tag, poate o să-l preiau și eu, deși am încercat destul de multe nebunii și acum nu-mi vin prea multe-n minte, mare parte dintre cele menționate le-am făcut. :)) Exceptând 8 și 9, unde nici nu sunt tentată s-o fac. Dar hai să răspund punctat... :D
    1. Mereu m-au fascinat avioanele, însă am zburat pentru prima oară abia la 22 ani, dar sigur o să adun ceva zboruri în viața asta și mi-ar plăcea foarte mult să zbor și cu elicopterul măcar o dată.
    2. Mi-a plăcut tehnologia de mică, am terminat o facultate de IT... și totuși ultimele noutăți și trenduri nu mă interesează atât de mult, pun accent mai mult pe ce e practic pentru mine.
    3. Nu-mi pasă prea mult de zodie, deși mi se potrivesc multe caracteristici tipice pentru leu.
    4. Ceva wow n-am câștigat nici eu, dar mărunțișuri au fost multe.
    5. Mi s-a pus pata că vreau tatuaj prima oară spre final de clasa a 9-a. Vreo lună mai târziu, cu puțin înainte de a împlini 16 ani, l-am și făcut. Era perioada mea de rebeliune, deh... :)) Dar nu-l regret, deși e mărișor și a trebuit să-l refac câțiva ani mai târziu. Acum mă bate gândul să mai fac unul mai micuț.
    6. Piercinguri-le mi le-am făcut pe toate singură. :)) Multe în urechi, în nas, buză, sprânceană, buric. Tot cam prin aceeași perioadă, pornind de pe la 15 ani, le-am avut pe rând. Acum nu mai am niciunul (acum vreun an am renunțat și la cel din buric), doar micile cicatrici, dar nici pe astea nu le regret.
    7. Am folosit destule... :)) Am ajuns însă într-o fază când prefer machiajul cât mai natural, chiar dacă folosesc 5 sau 15 produse pentru a-l obține.
    8 și 9... după cum spuneam, nici eu.
    10. Culmea, mă relaxează odată ce mă apuc, mai urât îmi e când trebuie să pun toate lucrurile la loc. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. oooo, mersi pentru cometariul foarte complex :). trebuie sa faci si tu tag-ul :).

      eu la 16 ani nici nu puteam concepe a am eu un tatuaj :))). m-a apucat mult mai tarziu si de asta cred ca nu-i doar o toana :).

      mvaaai, nu te-au durut piercingurile? :))) aveam o colega care si-a facut mai multe in ureche, eu nici pentru asta n-am avut curaj.

      pe mine ma streseaza groaznic stersul prafului, daca as putea scapa de asta, as fi foarte fericita :)).

      Ștergere
    2. Nu m-au durut mai deloc, am mâna ușoară. :)) Le-am făcut și altora, la multe fete în urechi, la câteva în buric și buză. Mulți mi-au zis că mi-am ratat cariera, trebuia să mă fac asistentă. :)) Culmea e, acum că mă gândesc, că-mi și ieșeau tare bine, adică perfect drepte, cum trebuie, iar riscul să-l faci strâmb în buric sau prea jos și să se rupă e destul de mare și n-a fost cazul, dar m-am și interesat mult înainte, mai ales pentru sprânceană.
      Mă întreb dacă acum aș mai face-o... cred că a fost un fel de pasiune trecătoare.

      Da, trebuie să fac și eu tagul, parcă văd că-l transform într-un fel de wishlist. :))

      Ștergere
    3. frate, inseamna ca trebuie sa-mi faci si mie vreo doua-trei in ureche :))). poate vei avea ocazia :)).


      poti sa-l transformi, ar fi interesant :).

      Ștergere
  2. In afara de 1 si 10, toate. Machiaj excesiv, din punctul meu de vedere, am folosit de cele mai multe ori pentru blog, dar nici atunci nu am folosit baza de machiaj si toti pasii care sunt prezentati in postarile de gen. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma regasesc in tot ce ai scris :)

    RăspundețiȘtergere
  4. 1, 2, 4, 7, 8, 9, 10 le avem in comun 😁 Pe nr 1 il rezolv luna viitoare. Iar despre nr 10, chiar acum trebuie sa sterg praful si tot aman.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lista mea este foarte asemanatoare. Mie nu-mi place absolut deloc sa calc si ma feresc cat pot de mult :)), iar legat de tatuaj, eu am o alta problema: nu pot sa ma hotarasc ce tatuaj sa-mi fac asa ca, il tot aman sperand sa-mi vina o idee suficient de buna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu stiu ce vreau, chiar daca nu in detaliu. sper sa devina realitate cat mai repede si sa nu ma doara prea tare :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla