Treceți la conținutul principal

Arome speciale de Craciun - reviews

  Salutare! M-am uitat in jur si am constatat ca anul acesta am adunat multe arome de sarbatoare. Unele clasice, cu mar si scortisoara, altele mai delicate sau doar cu ambalaje de Craciun. Cert este ca le-am adunat pe toate si astazi va povestesc putin despre ele.


  Hai sa incepem cu Mos Craciun :)). Eram la Pepco, ca mai tot omul. Intentia mea era sa-mi iau o pereche de colanti de stat prin casa. Ii gasesc, ii iau si ma postez la casa, unde ce sa vezi? dau de chestiuta asta pe care a trebuit s-o iau. La baza e spumant de baie, are 60 ml si costa 4 lei. De fapt, este o pernuta umpluta cu spumant, dar faptul ca-l are pe Mos Craciun desenat face totul. Am mai vazut si oameni de zapada, reni, stelute, dar eu fara Mos n-am plecat. Cand am ajuns acasa am vazut ca si pe bon si pe ambalaj scrie ca-i pentru copiii de minim 3 ani. Ma incadrez :)). Normal ca nu l-am folosit inca, dar prin ambalaj miroase puternic, ceva ce aduce cu capsunile, oricum e dulce.
  Sa trecem la Avon. Avem de-a face tot cu un spumant, dar acesta e sub forma de pinguin. Cum iubesc fiinta asta, m-am grabit sa-mi cumpar o sticluta. Am dat 7 lei pe ea, mi-am luat varianta cu mar si scortisoara, dar mai exista si prune cu vanilie. Aroma e mai degraba de mar, e destul de vaga, dar spumeaza bine si nu usuca pielea. Si arata atat de draguuuut! :)
  Tot de la Avon, gelul Senses Winter Treasure. Cica e cu zmeura si vanilie, dar mie-mi aduce aminte de editia clasica de sarbatori cu aroma de merisoare. Miroase foarte bine, chiar iti inspira un sentiment de sarbatoare si culoarea aia arata minunat :). Ca gel e super, ca mai toate de la Senses si am dat doar 7 lei pe varianta de 500 ml.
  Iar Avon, dar de data asta gama Naturals cu merisoare si scortisoara. Mi-am luat produsele in set si am platit doar 12 lei pe ele. Super afacere. Ambele au 200 ml si o aroma destul de discreta, dulce si doar usor condimentata. Gelul de dus este sidefat, dar nu lasa vreun sclipici pe piele. Spumeaza repede si bine,  e delicat, dar aroma nu se pastreaza prea mult. Lotiunea e fluida, numai buna pentru pielea deshidratata.

  La Dm am gasit un singur gel de dus in editie limitata, iar aroma e o combinatie foarte finuta de trandafir si smochine. Miroase delicat, dar foarte feminin si chiar daca nu e o aroma la care te-ai gandi de sarbatori, e placuta, iar ambalajul este superb! Costa 5,8 lei, 300 ml. Ca gel de dus se comporta ireprosabil.
  Dermacol cu mar si scortisoara! Cred ca v-am ametit cu el pe Facebook, dar imi place atat de mult, de l-as manca. Intr-adevar, asta e o aroma autentica, gurmanda si festiva. Atat marul cat si scortisoara se simt intens, gelul are o consistenta destul de densa, face spuma, relaxeaza, te introduce intr-o atmosfera de basm si eu il iubesc. Tot spre el intind mana, dar ma mai stavilesc ca sa-mi ajunga cat mai mult. Regret ca nu mi-am luat mai multe, pana si ambalajul ma fascineaza :)). Il gasiti exclusiv AICI.
  Pentru picioare netede si piele frumoasa folosesc scrubul Foot Works de la Avon care are o aroma calda de vanilie si zahar brun. Particulele sunt mici si abrazive si mi se pare super :).
  Desi v-am mai povestit de gamele speciale de la Yves Rocher, le introduc si in articolul de astazi. Vanilie Alba si Fructe de Poveste. Super amandoua, sunt chitita in special pe sapunul lichid pe care l-am transformat in gel de dus si pe untul de corp.
  Mi se par o varianta excelenta de cadou, daca le comandati acum sunt sigura ca vor ajunge pana la Craciun. Le gasiti pe toate AICI.



  Mi-a facut mare placere sa scriu aceasta postare si sa-mi privesc pozele. Mai sunt 10 zile si vine Craciunul. Eu am rezolvat-o cu darurile, dar mai astept vreo doua colete si apoi voi respira usurata :).


Kissez!

Comentarii

  1. Ce simpatic e Moșul de la Pepco!
    Din spumanții de sărbătoare Avon am doi din colecție de acum... 2 ani. Mie nu mi se pare că ar face prea multă spumă, dar i-am mai folosit și pe post de gel de duș, ca să nu mă prindă și Crăciunul 2018 tot cu ei în casă. :))
    Vreau musai ceva din gama asta Dermacol, nu cred că mai am ocazia să dau comandă luna asta, dar sigur m-aș bucura de aromă și prin ianuarie - februarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu mai am un spumant mos de la avon de anul trecut :)).

      cu dermacolul nu cred sa ma potolesc nici eu, presimt ca voi avea stocuri pentru sarbatorile de anii viitori :)).

      Ștergere
  2. Anul acesta sunt setata pe mar si scortisoara. Pe toate le-as lua, pe toate le-as incepe si le-as folosi pana la ultimul strop.
    Yummmmy! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt setata in fiecare an, dar nu toate aromele sunt...credibile :)).

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla