Treceți la conținutul principal

New stuff: Dzintars pe So Beauty - reviews

  Salutare! Am asteptat cu foarte multa nerabdare coletul de la So Beauty. A venit rapid avand in vedere ca am pus comanda in perioada cu Black Friday si produsele au fost atat de atent ambalate incat era sigur ca ajung la destinatie fara nicio zgarietura. Pe So Beauty produsele naturale si cu ingrediente bune sunt la putere. Branduri noi pentru Romania, insa cu o istorie bogata sunt disponibile aici, iar selectia de produse este foarte atractiva. Eu m-am limitat momentan la cele mai de jos, dar sigur vor urma si alte comenzi.
  Acum o sa radeti de mine, dar cu crema din imagine a fost o incurcatura, dar ceea ce parea rau, s-a transformat intr-o descoperire geniala. Eu voiam crema de noapte Dzintars pentru ten uscat si sensibil. Cand deschid coletul, descopar crema regeneranta pentru ten normal si mixt. Mi-am zis ca s-a produs vreo greseala pe undeva, dar am avut prezenta de spirit sa-mi verific online comanda depusa si, ce sa vezi? eu alesesem varianta gresita, fiind convinsa ca toate creme roz sunt pentru ten uscat :)). Initial am vrut sa fac retur, dar am simtit un imbold s-o deschid, poate si pentru ca am citit pe ambalaj ca are in compozitie multi antioxidanti: alge brune, seminte de morcov si trifoi rosu care lupta impotriva imbatranirii tenului alaturi de acidul hialuronic.

  O fi fost "de vina" cutia aia roz adorabila? Cine stie, cert este ca ambalajul este extraordinar, imi place foarte mult. Crema are un miros de produs scump, foarte placut, floral, iar textura cremei este densa, dar se intinde foarte usor pe ten. Eu asa crema n-am mai intalnit, m-am indragostit de ea, desi teoretic nu mi se potrivea, eu avand tenul ca hartia de uscat. Din momentul primei aplicari, la primele miscari de masaj am simtit ca micile imperfectiuni ale pielii care se simteau sub degete pur si simplu dispareau. Tenul mi-a devenit neted in cateva secunde, perfect uniformizat, suplu si hidratat. Este recomandat sa se aplice crema cam cu doua ore inainte de culcare, ca sa aiba timp sa actioneze si sa nu se transfere pe perna si inteleg de ce se face aceasta recomandare fiindca produsul hidrateaza si hraneste foarte bine si, desi intra rapid in piele, o cantitate mica ramane pe ten si actioneaza in continuare. Dimineata tenul este luminos, odihnit, fara imperfectiuni, sterge anii de pe chip, este extraordinara. E ceva mai scumpa, dar merita fiecare leu, mie inca nu-mi vine sa cred ce efect are si cat de rapid se instaleaza schimbarile in bine. E wow, fantastica si ideala pentru tenul deshidratat, ba si pentru cel uscat. Mi-nu-na-ta! Nota 10, orice as spune e doar laudativ.
  Daca ramanem tot in zona tenului, va povestesc despre demachiantul Kredo Natur, cu 96% ingrediente naturale. El se adreseaza tuturor tipurilor de ten, are 150 ml si e o combinatie intre unt de shea, ulei de floarea soarelui, alantoina si vitamina E. Ambalajul e ideal pentru calatorii si e in perfecta armonie cu aroma fresh pe care o are demachiantul. Oricat as fi de obosita, in momentul in care simt acest miros, ma revigorez. Textura este de lapte demachiant delicat, care actioneaza rapid si indeparteaza orice urma de machiaj in doar cateva secunde. Totusi, daca-l duc inspre ochi, incep sa ma usture, deci il folosesc doar pentru demachierea tenului. E adevarat ca nici nu sustine ca ar fi potrivit pentru demachierea ochilor. Nu usuca deloc tenul si il lasa foarte proaspat. Nota 9.
  Acum sa trecem la masca de par. Aceasta este o varianta pentru parul colorat, pe baza de keratina si v-am mai spus ca, desi nu am parul vopsit, aleg astfel de produse deoarece sunt hranitoare si domolesc firele uscate. Ei bine, masca asta a fost o revelatie aproape la fel de mare cum a fost crema de care va povesteam in debutul postarii. Are o textura destul de densa cu un miros de plante, dar nu se simte deloc grasa la atingere. Se clateste cu mare usurinta de pe par si nu as fi banuit de ce este capabila pana parul nu s-a uscat. Lasa parul perfect, lucios, netezit, descalcit, hranit din plin, se simte puternic la atingere si totusi, nicio urma de produs gras, de par imbacsit sau par fara volum si vitalitate. E uimitoare si efectul se mentine lejer pana la urmatoarea spalare. Nota 10.


  Ce este foarte interesant e faptul ca desi cele trei produse fac parte din categorii diferite de cosmetice, au acelasi efect de suplete combinat cu hidratare si senzatie usoara in aplicare. Pana acum nu ma intersectasem cu brand-ul Dzintars, dar faptul ca isi are originea fix in 1849 cu siguranta spune suficient de multe. La baza, Dzintars a fost un brand de parfumuri din Letonia, in prezent ajungandu-se la un numar impresionant de arome, dar, cu timpul, si-au extins activitatea. Ce pot sa mai zic e ca imi pare rau ca nu mi-am luat o sticluta frumos parfumata, dar sa stiti ca tot pe So Beauty le gasiti  si aveti transportul gratuit la comenzi de peste 80 lei ;).


Kissez!

Comentarii

  1. Super produse! M-ai facut curioasa! Nu stiam de ele si uite ca o sa intru si eu pe site, sa imi aleg cate ceva. 😁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt foarte multumita de ele :). mai ales de crema-minune.

      Ștergere
  2. Hmmmm.. foarte interesanta postarea si aceste produse chiar ma incanta. Pe langa ambalajele frumoase pe care el au, imi place ca tu le vezi placute si bune si imi da o stare de bine cand citesc ce ai scris despre el. La anul sigur o sa dau si eu comanda de unele.

    Te pup, Sore!
    www.soreblog.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am mai auzit de ei dar par produse calitative:) o sa arunc si eu o privire! Puup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Neaparat trebuie sa arunc si eu un ochi pe site, vad numai produse faine de la ei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema, crema, crema! Vreau musai crema!
    Ai descris-o atat de frumos incat am trecut-o in topul wishlist-ului meu! ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am auzit de această firmă. Mă bucur să descopăr lucruri noi şi interesante. Trebuie să văd ce mai au :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si mie-mi place sa descopar lucruri inainte majoritatii :).

      Ștergere
  7. Multumim pentru acest articol. Asteptam si altele

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla