Treceți la conținutul principal

Deodorant roll-on si crema hidratanta Krauter - reviews

  Hello! Din cand in cand, maica-mea are niste puseuri nejustificate in care vine acasa cu niste produse care e clar ca nu-i trebuie, dar pe care le-a cumparat, ca sa fie. Eu cand fac chestiuni de genul, macar iau produse din domenii care stiu ca-mi plac si sunt sanse mari sa le folosesc, dar mama cumpara lucruri care au sanse de 1% sa i se potriveasca, fiind incantata de idee pe moment sau, miloasa din fire, daca i le baga cineva sub nas :)). Noroc ca nu se intampla foarte des, cam o data, de doua ori pe an!


  Uite asa a aparut la un moment dat cu doua produse Krauter. Trecuse pe la ea un reprezentant si nah! trebuia ea sa cedeze. Ce-a mai contat ca ea foloseste doar Rexona ca deodorant fiindca oricare altul ii provoaca iritatii si ca foloseste crema de corp de trei ori pe an si atunci pentru ca o amenint eu? Ea a cumparat un roll-on si o crema! No, ce sa mai zici? Bineinteles ca dupa ce le-a folosit pe ambele fix de doua ori, au ajuns intr-un colt (maica-mea spre deosebire de mine nu are nici cea mai mica remuscare cand ii expira vreun produs) pana le-am gasit eu si, cum nu suport irosirea, le-am luat la mine, sa le dau o sansa.
  Krauter e marca Life Care, un sistem de tip MLM similar cu Avon si Oriflame care stiu ca era destul de pe val acum 10 ani, dar care pe mine nu m-a convins. Stiu ca am avut un sampon (luat tot de maica-mea :))) care imi incalcea parul teribil si de atunci eram reticenta. Daca dati un search pe Google o sa le gasiti si site-ul si filosofia companiei, cert e ca au produse bio 100%.


  Deo-ul cu roll are 50 ml, costa 19 lei si e cu musetel si rozmarin. Mie-mi miroase a lamaita toata ziua, desi nu vad legatura dintre ele :)). Vine intr-un recipient de sticla, dar bila dozeaza cam mult produs si cam curge. Daca aveti probleme moderate cu transpiratia probabil n-o sa observati asta fiindca o sa folositi o cantitate mai mica, dar eu sunt cascada Niagara si trebuie sa pun la deodorant cu kilul, asa ca ma trezesc ca picura din recipient fix pe covor. Textura e ca de apa, initial pare foarte lipicioasa, dar cu timpul, ori m-am obisnuit eu cu ea, ori nu mai e asa sticky. Nu-l pot folosi chiar zilnic pentru ca pun mult si desi se usuca destul de repede, patesc cam la fel cum patesc cu roll-on-urile: are tendinta de a-mi irita partea exterioara a axilei. In consecinta, il alternez cu stick-ul de la Dove.

  A nu se intelege ca folosesc deo-ul Krauter de unul singur. Nu mai fac asta cu niciun roll si niciun stick. Ma dau cu el inainte sa plec din casa, la cateva ore dupa ce folosesc spray-ul Dove Original. Altfel, as avea harti la subrat. Totusi, nu mi s-a parut asa de rau cum am crezut. Mirosul ala revigorant si faptul ca se usuca relativ repede chiar imi convin. Chiar daca am umblat si am facut multa miscare nu am detectat vreun miros neplacut. In plus, dureaza foarte mult pentru ca are textura aia de apa. Avand in vedere ca-i si bio, hai ca-i dau un 7,5.


  Crema de corp e cu ulei din samburi de struguri si cu galbenele, are 200 ml si costa 30 lei. Are o textura densa si un miros destul de ciudatel. E clar ca simt galbenelele, dar totusi n-are mirosul ala specific al unguentului din farmacii. Desi textura e groasa, se intinde usor pe piele si se absoarbe repede, pielea ramane catifelata pentru mult timp. Si ea mi se pare spornica, tot folosesc din ea si n-am terminat-o. I-as da cam un 8,5.


  Una peste alta, produsele astea au fost mai ok decat m-am asteptat. Nu ma vad cumparandu-le, dar daca mai apare mama cu ele la un moment dat, macar stiu sa nu ma mai infoi si sa ma ratzoiesc la ea :)).



Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla