Hello! Pun pariu ca ati auzit de mierea de mana, dar nu stiti exact ce este. Si eu am facut documentare dupa ce-am gustat-o pe cea de la Apidava si am aflat niste lucruri foarte interesante. In primul rand, mierea de mana are o culoare inchisa, care la prima vedere poate fi ciudata. Mirosul este mai degraba asemanator cu al propolisului si consistenta poate fi mai lichida. Cand am gustat-o, am dat de o aroma caramelizata, foarte buna, pe care nu am descoperit-o la alte sortimente si pot spune ca mierea asta este cel mai putin dulce. Stiti ca de obicei mierea e dulce de te zgarie pe gat. La cea de mana nu se pune problema. In mod cert e diferita de tot ce am incercat pana acum din domeniul apicol.
Principala calitate a acestui produs este ca are in componenta saruri minerale, calciu si magneziu in proportii de pana la 20 de ori mai mari decat alte tipuri. E ideala pentru raceli, spasmofilie, probleme ale stomacului si in protejarea sistemului imunitar. Am ramas uimita cand am constatat ca mierea de mana este singura care nu isi are originea in polenul florilor, ci in seva arborilor pe care albinele o colecteaza. E rara fiindca se obtine mai greu si implica mai multi factori, insa are o multime de calitati care o fac sa se evidentieze.
E uimitoare, nu-i asa?
Kissez!
Principala calitate a acestui produs este ca are in componenta saruri minerale, calciu si magneziu in proportii de pana la 20 de ori mai mari decat alte tipuri. E ideala pentru raceli, spasmofilie, probleme ale stomacului si in protejarea sistemului imunitar. Am ramas uimita cand am constatat ca mierea de mana este singura care nu isi are originea in polenul florilor, ci in seva arborilor pe care albinele o colecteaza. E rara fiindca se obtine mai greu si implica mai multi factori, insa are o multime de calitati care o fac sa se evidentieze.
E uimitoare, nu-i asa?
Kissez!
Este foarte uimitoare! Oricine de plate bucura de miere. ❤
RăspundețiȘtergere:)
Ștergere