Treceți la conținutul principal

New stuff: Douglas, Aoro, Answear, Libris, Pepco, Avon, Jumbo, YR, Melkior etc.

  Salutare! Astazi e o zi norocoasa pentru simplul fapt ca am pregatit postarea de fata :)). Am adunat ceva cumparaturi si noutati, dar cum ma pregateam sa scriu, cum imi aminteam ca mai astept vreun colet de pe undeva. Ei bine, am zis ca nu mai aman (desi chiar si acum astept un colet si o comanda), asa ca va arat ce-am mai cumparat si primit in ultimele sase saptamani, cred.


  Cu ce sa incepem? Hai sa incepem cu Avon. De la ei mi-am cumparat parfumul Eve Confidence pentru care am facut o pasiune subita si desi prefer parfumurile high-end, acesta m-a cucerit rapid si iremediabil. Am dat 50 lei pe el. Mi-am mai luat un gel Senses Kir Royale si o crema Nutra Effects care e foarte buna pentru pretul pe care-l are - 17 lei. Iar mai apoi mi-am luat si gelul Senses Fruity Margarita cu 10 lei ;).

  De la Pepco mi-am luat un harorac super simpatic (15 lei) si o cana care sa ma binedispuna (8 lei). Vi le-am aratat chiar la momentul achizitiei pe pagina mea de Facebook.

  De pe Recipientecosmetice.ro am faimosul buretel Konjac despre care urmeaza sa va povestesc curand, dar si o pensula pentru buze si un buretel special pentru fondul de ten. Tot de pe acest site am inceput sa folosesc dispozitivul Dermaroller! Detaliile vor veni dupa ce il mai testez putin.


  De pe Aoro mi-am luat crema Clarins la o reducere uimitoare. Daca in general costa cam 100 euro, eu am gasit-o cu 207 lei si am inhatat-o. Mi-am mai luat demachiantul Clinique pe care l-am si terminat intre timp si care nu mi s-a parut ca-si merita banii (aproximativ 70 lei). Am mai adaugat si unele dintre dischetele mele demachiante preferate, Cleanic cu doar 6 lei si o masca Bielenda cu 5 lei. Mostrele Delia au venit cadou la comanda si v-am povestit deja despre ele. Acum vreau sa-mi iau setul ACESTA.
  De multa vreme am si spray-ul pentru picioare Scholl. A fost cam 16 lei in Kaufland si este foooarte inecacios.
  De la 7th Heaven aka Montagne Jeunesse, patru masti. Pe trei deja le-am incercat asa ca dupa ce o deschid si pe ultima urmeaza un review amanuntit. Fiecare masca costa cam 10 lei.
   De la Apidava, un demachiant si o lotiune tonica pe baza de miere, cam 20 lei fiecare.

 Am profitat zilele trecute ca Douglas a avut oferta cu transportul gratuit la comenzi de peste 100 lei, asa ca mi-am luat bifazicul meu preferat in dublu exemplar (45 lei). Am profitat ca masca de par cu mango era redusa cu 65% si mi-am luat patru pliculete. Nu este o masca exceptionala, dar la banii aia, n-am rezistat (cam 3 lei bucata). Am primit si doua mostre de parfum, happy me! :)
  Cei de la Yves Rocher lanseaza luna aceasta parfumul Mon Evidence pe care l-am primit cu mare bucurie. Miroase bine si l-am folosit de vineri incoace, dar mai vreau sa-l testez putin inainte de-a va scrie detalii. Pretul promotional e de 139 lei.
  Melkior a lansat pe 7 august niste culori neon, foarte indraznete. Deja ati vazut pe pagina mea oja portocalie ;). 29 lei. O gasiti AICI.
  De pe ZorileStore.ro mi-am luat o pereche de adidasi Lotto. I-am prins la 170 lei, mi s-a parut un pret foarte bun si sunt asa de...eu! :)) Daca roz nu e, nimic nu e!

  Am facut o comanda pe Answear. Desi am mai amintit site-ul acesta pe blog, n-am cumparat nimic de la ei pana de curand. Am stat putin in dubii daca sa va zic de el pentru ca ceea ce mi-am cumparat e foarte banal, ba chiar, soc si groaza! o pereche de chiloti! :)) Chiar, nu stiu de ce se isterizeaza o parte din lume cand vede poze si clipuri despre lenjerie, pe mine chiar ma intereseaza subiectul asta si nu vad unde-i treaba. Exact piesa asta (de rezistenta) n-a fost pe placul meu pentru ca sunt foarte inalti si mie mi se pare ca genul asta de lenjerie nu avantajeaza pe nimeni. Nu stiu daca o sa-i port, dar materialul e calitativ (20 lei). Sosetele cu flamingo sunt cele mai interesante din toata comanda, au fost 6 lei. Iar pata aia neagra sunt niste pantaloni de trening, m-au costat cam 80 lei dar au material incredibil de fin si placut si ii gasiti AICI :)). De fapt, am vrut sa va spun de experienta Answear. S-au miscat super promt, am avut si un discount de 10%, lucrurile chiar arata cam ca pe site si mi s-a parut foarte dragut ca am primit in colet un cadou format dintr-un pliculet de detergent, unul de balsam si doua servetele Color Catcher. O atentie micuta, care te face sa simti ca isi apreciaza clientii. Concluzia e ca voi mai comanda la ei si sper sa fie articole mai atragatoare :)).

  De pe Libris trei carti, din care am uitat s-o pozez pe una si pe celelalte doua deja vi le-am prezentat ;)).

  Siiiii! Am ajuns pe la Arad, deci tentatii in plus! Jumbo in special si mall-ul secundar. Exceptand faptul ca am mancat o inghetata delicioasa la cofetaria Amalfi la care imi doream as ajung de doi (!) ani, am facut si shopping. De a Lee Cooper am luat doua tricouri pe care le-am sifonat pe cinste incercand sa le indes in geanta. Nu-i nimic, sunt frumoase si asa :)). Au fost cam 20-30 lei bucata.
  Apoi m-am bagat foarte scurt la Sephora de unde mi-am luat doua masti: una cu ananas si una cu lychee (20 lei bucata) si am primit o mostra de crema Rexaline. Sunt curioasa s-o incerc. Aceeasi vizita m-a facut sa descopar parfumul La Panther de la Cartier pe care nu-l bagasem in seama pana atunci dar care ma obsedeaza la acest moment! Il vreau si sper ca pana ala finalul anului sa mi-l insusesc!
  Dupa care am fugit la Jumbo! Iubesc acest magazin si este imposibil sa pleci cu cosul gol. Am tinut cu sfintenie bonul cu preturile si asa bine l-am pus de nu-l mai gasesc, asa ca o sa incerc sa-mi scotocesc prin memorie si sa-mi fie cu iertaciune pe unde gresesc! :)
  Servetele umede incepand de la 1,5 lei cu Hello Kitty, sapunuri, cel mic cu 80 de bani, cele cu glicerina 5 lei, cel mai mare parca 2,5 si foite de sapun cu 4 lei. Servetele cu buburuze cu 4 lei, pacat ca sunt foooarte subtiri, dischete demachiante cu 2 lei, saculeti parfumati pentru dulap (parca 3 lei), pile de unghii cu 2 -3 lei si un etui cu flamingo care a fost pana in 15 lei. Voi ati observat ce trend innebunitor e cu acest flamingo roz?
  Daca tot vorbim de aceasta pasare, am mai luat niste servetele cu 4 lei, un castonel cu 3 lei, un  baton de susan cu multa cacao (a fost foarte bun) cu 2 lei si niste caramele cu 8 lei. Nu le-am mancat singura, in apararea mea! :))
  Iar apoi mi-am luat o mini-galeata cu 2 lei. Dumnezeu stie ce-o sa fac cu ea, dar n-am putut s-o las acolo. Suporturi pentru pahar cu 5 lei si cu eternul flamingo, un usturoi pentru tinut...usturoiul :)) si un prosop de bucatarie cu 5 lei ca sa nu zica lumea ca nu-s gospodina.
  Daaaa, cred ca am terminat! Mi-era dor sa scriu si sper ca s-a simtit asta. Astept sa-mi spuneti ce va place din ce v-am aratat eu pe aici; galeata n-o dau la nimeni, sa ne intelegem :)). Sa fiti cuminti si ne citim la urmatoarea postare ;).


Kissez!

Comentarii

  1. Să le folosești/porți pe toate cu plăcere!
    Am trecut și eu prin Jumbo de curând, cel mai drăguț lucru pe care mi l-am luat e o pușculiță sub formă de glob pământesc. La cosmetice nu prea mă mai uit, puținele lucruri pe care le-am luat de pe acolo nu m-au încântat prea tare.
    Îmi place tare hanoracul, cred că ți-am mai zis și pe fb :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mersi! cred ca am vazut si pusculite sub forma de tot felul de animale. daca era sa cumpar impulsiv cred ca mai luam 100 de lucruri complet inutile, dar simpatice :)). eu am avut un scrub anul trecut si mi-a placut mult, iar sapunurile sunt faine, cel putin mie-mi plac ;)).

      da, mi-ai zis ;).

      Ștergere
  2. bine ai venit:))). eu stand in arad jumbo este una din tentatiile supreme. buretele pt fata este o minune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mi-a placut mult la arad, nici foarte agitat dar nici molcom si niste strazi super curate :).

      jumbo e o nebunie mare si colorata :)). nu poti sa-i rezisti, daramite daca e sub nas :).

      cu buretelul ma inteleg bine momentan, credeam ca-i mult mai abraziv dupa cum se vede textura, dar e uimitor.

      Ștergere
  3. Mama, mama cate bunatati!
    Sa te bucuri de toate! <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla