Treceți la conținutul principal

Produse bune si mai putin bune pentru ingrijirea picioarelor -reviews

  Salutare! Dupa cum ma stiti, mereu am acordat o atentie sporita ingrijirii picioarelor. Folosesc regulat scruburi, creme si nu plec de acasa pana nu dau cateva poof-uri de spray. Ba chiar consider ca talpile tradeaza grija pe care o acordam ingrijirii personale si nimic nu mi se pare mai urat sa vad oameni, in special femei, cu calcai dublu, piele atarnata si super aspra. Totodata, sunt de acord ca uneori, oricate produse am folosi, picioarele pot suferi bataturi, leziuni de la pantofi inconfortabili si alte cele. Cu alte cuvinte, nu cer perfectiune, dar imediat se vad picioarele care au fost ingrijite. Cat despre purtarea ojei pe unghiile de la picioare, eu sunt adepta ei, ba chiar incerc sa asortez pe cate se poate nuanta cu cea de pe maini, insa mi se pare optionala. Daca aveti unghii frumoase si ingrijite, nu cred ca-i musai sa fie si colorate.

  Unele dintre produsele mele favorite sunt cele de la Avon din gama Foot Works. Cred ca am spus asta pe blog de cel putin 200 de ori :)). Vara aceasta a aparut editia limitata cu grapefruit si busuioc pe care bineinteles ca mi-am cumparat-o. Am dat cam 7 lei pe fiecare produs: exfoliant, lotiune si spray. Ca o regula, produsele de vara sunt diferite de cele din gama de Craciun spre exemplu: scruburile sunt mai blande si lotiunile fluide, care se absorb rapid. Spray-ul e foarte racoritor si spornic. Mirosul e foarte energizant exotic si condimentat. Mi se pare ca in spray se simte putin mai mult busuiocul, iar in scrub si lotiune predomina grapefruit-ul. Oricum, e o aroma foarte interesanta si obisnuiesc sa folosesc scrubul in dus, atunci cand ma spal cu gelul de la Yves Rocher cu lamaie si busuioc. Se completeaza bine.

  Compania rivala nu putea sta deoparte, asa ca Oriflame a lansat in gama Feet Up produse cu mango si ginseng. Mi-am cumparat doar scrubul, dar gasiti si spray si crema. Am dat 10 lei pe el si trebuie sa recunosc, imi place ambalajul maxim. Scrubul e mult mai abraziv decat cel de la Avon, particulele sunt mai mari si indeparteaza  imperfectiunile pielii. Singurul minus e aroma. Ma asteptam sa-mi placa mult, dar e mai degraba subtila si nu prea autentica. Totusi, ca exfoliant e foarte bun.
  Dupa cum spuneam mai sus, spray-urile mele favorite sunt de la Foot Works pentru ca usuca cel mai putin picioarele, sunt lichide atunci cand le aplic, ma tin mult si miros frumos. Sunt foarte eficiente pentru mine, dar uneori mai incerc si alte produse. Scholl e unul dintre cele mai renumite brand-uri cand vine vorba de ingrijirea picioarelor, asa ca mi-am cumparat un spray din Kuafland si am dat 16 lei pe el. Nu-i vorba, e fooooarte rezistent, dar e prafos pana la punctul in care te ineci aplicandu-l, usuca tare picioarele, prea tare pentru nevoile mele. Dar isi face treaba, asta nu pot sa contest.
  Pe cel de la Farmec cu bambus nu stiu daca l-as fi bagat in seama, insa maica-mea se duce special in Auchan sa-l cumpere si cred ca a avut vreo 10 tuburi pana acum. E pe baza de praf, ceva mai gentil ca Scholl, are un miros puternic care ramane mult timp pe piele, un  miros asemanator bumbacului cu accente florale. Eu nu sunt asa de mare fana, dar am zis sa-l mentionez avand in vedere ca e must have pentru mama. Costa 10 lei.
  Tot in Auchan am gasit eu acest spray care e un dezastru. De abia miroase, e apos, dar nu astea sunt problemele, ci am impresia ca e complet inutil :(. Ba chiar mi se pare ca pielea miroase mai urat decat daca nu-l aplici. Costa tot 10 lei, dar au fost bani irositi.
  Ca sa va faceti o idee, picioarele mele sunt mai tot timpul reci si atunci nu transpir. Cum se incalzesc, cum apare si transpiratia, deci asta se intampla mai mult vara. Sunt obsedata (alt cuvant mai bun nu exista) sa nu miros sau sa miros frumos :)). Si ma simt foarte inconfortabil sa umblu in special in sandale fara sa aplic ceva inainte fiindca piciorul incepe sa alunece si sansele sa fac rani cresc. De fiecare data cand ies, indiferent de anotimp, ma dau cu spray, scrub-ul il folosesc la nevoie (cam o data pe saptamana) si crema cam la doua zile. Si sa nu uit! Cel mai relaxant e sa iau o crema mai densa si sa-mi fac masaj la talpi. Toata oboseala si stresul ce se acumuleaza, dispar.


  Voi ce produse folositi? Preferati vreo marca anume?

Kissez!

Comentarii

  1. Te admir pentru ca ai atat de multa grija de tine.
    Din pacate eu, in afara de pedichiura nu fac prea multe pentru picioarele mele si uneori chiar simt ca au nevoie de hidratare dar, sunt tare lenesa. Rusinica mie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am o mica fixatie cu talpile :)). bine, am mai multe fixatii...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader