Treceți la conținutul principal

Magazine online: ce recomand si ce intentionez

   Salutare! Zilele trecute m-am uitat putin mai mult prin magazinele online si mi-am dat seama ca exista cam patru categorii: cele de pe care am comandat sau comand si cu banii mei, altele cu care am colaborat, dar mi-am facut o parere bine stabilita, altele de pe care n-am reusit inca, din diverse motive, sa lansez comenzi, iar a patra categorie este cea cu magazinele care nu ma tenteaza asa de tare, dar asta nu-i asa de important.


  Am zis hai sa adun o parte din ele intr-o postare si sa spun ce imi place la ele.


- Notino -  aici am multe comenzi, de toate felurile. Il verific zilnic si intotdeauna gasesc ceva care sa-mi atraga atentia. De la cele mai ieftine produse, la cele mai scumpe, plus ca sunt unele cosmetice pe care le gasesc exclusiv pe Notino. Am zeci de parfumuri luate de la ei si toate sunt in regula. Mereu am primit exact ceea ce am comandat.


- Elefant - intr-o vreme comandam destul de des de la ei si imi place ca poti combina cartile cu parfumurile. S-a intamplat de vreo doua ori sa fie niste incurcaturi in colete, dar s-a intamplat in momente in care erau oferte foarte mari si, implicit, un numar enorm de comenzi care trebuiau procesate.


- Melkior - ador ojele lor! Preturile sunt foarte bune, au des oferte, e un magazin prietenos si produsele imi par calitative.


- Bottega Verde - gelurile de dus sunt super faine, ofera cadouri la comenzi, pachetele vin rapid. Produsele mi se par foarte potrivite in special pentru cadouri.


- Lensa - mi-am cumparat doua perechi de ochelari de soare Polaroid de la ei si sunt ireprosabili. Preturile sunt foarte bune, uneori au reduceri foarte mari. Se ofera si puncte bonus la fiecare comanda, care ofera reduceri la comenzile ulterioare.


- Answear - am comandat de doua ori parca, totul a fost super. Prima data stiu ca am primit si niste mostre de detergent pentru hainele comandate. Un gest mic, dar pe mine ma incanta astfel de atentii.


- Libris pentru carti si pentru ca e cea mai prietenoasa librarie online pe care o cunosc.


- Vegis - desi n-am mai comandat de ceva vreme de la ei, imi place acest site si mi se pare util daca vrei sa treci la o alimentatie mai buna.

 

- Marionnaud - i-am cam uitat, e drept, dar coletele vin personalizate si ofera mai multe mostre decat alte parfumerii. Uneori au oferte mai bune decat Douglas si Sephora. Pe parte de marci proprii nu am experimentat, dar mi-as dori la un moment dat.


- Yves Rocher - despre ei numai de bine si in ceea ce priveste colaborarile, dar si cumparaturile. Un brand inclinat catre ecologie, cu produse bune, accesibile si care acopera cam orice zona din domeniul beauty. Plus ca mereu au oferte faine si cadouri la comenzi.


- Adona - am avut vreo trei genti de la ei, toate au aratat bine si au fost rezistente.


- Meli Melo - intr-o vreme intram super des la ei, mi se parea ca intotdeauna vad cate-o perche faina de cercei. M-am cam indepartat de brand, dar nu pot uita ca au fost unul dintre primele magazine online romanesti super serioase.


- Brasty - un soi de Notino mai mic, nu mi se pare atat de tentant, recunosc, dar am avut un parfum si de acolo. Toul a decurs ok.


 - Benvenuti - in magazinele fizice nu ma inghesui sa intru, dar din cel online am facut la un moment dat o investitie super si mi-am luat o geanta scumpa la un pret incredibil.


 - Arta ceaiului, sunt sortimente dragute acolo, am incercat cateva si au fost super bune.


- Vivantis - tot un site cu originea in Cehia pe care am gasit crema mea favorita La Roche Posay cand n-a fost disponibila pe Notino. Preturile sunt destul de bune si ofera cupoane de reduceri la fiecare comanda, care se pot folosi la cumparaturile ulterioare.


Site-uri de pe care vreau sa comand:


- Importdirect - il am in plan de multa vreme, doar ca se intampla ca mereu sa am detergent si produse de curatenie in casa. Ma incanta ca acum transportul e gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei. Preturile sunt chiar foarte bune la multe produse.

 

- Astratex - aici mi se pare ca gasesc modele clasice de lenjerie si mi se pare ca uneori au oferte bune.

 

- Decathlon - o gramada de produse pentru sport, iar preturile ok.


  Cam astea ar fi magazinele pe care le iau in acest moment in calcul, acum astept sa-mi spuneti de pe care obisnuiti sa faceti cumparaturi.


Kissez!

Comentarii

  1. Din lista de site-uri recomandate avem multe în comun...
    Dintre site-urile de pe care ai vrea să comanzi singurul de la care am cumpărat e Dechatlon - dese ori am fost direct în magazinele lor fizice, dar am dat și comenzi online. Raportul preț/calitate e foarte bun de obicei, am de la ei destul de multe lucruri - bocanci de munte, polar, colanți, frontale etc. Chiar am luat anul ăsta și niște pantofi sport simpatici de purtat pe stradă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si eu un decathlon in oras, dar nu prea imi mai face placere sa merg in mall si atunci ma orientez mai mult pe online. eu am o fixatie cu tricourile negreeee, nu stiu ce m-a apucat si ma tine de ceva vreme :))

      Ștergere
  2. Elefant, Notino și Melkior imi plac si mie.Eu mai comand de pe Fashion Days și de pe Kurtmann,aceștia din urmă având periodic haine la reducere,adică chiar sunt reduceri,nu din acelea fictive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ah, pe kurtamnn am avut multe comenzi in anii precedenti dar anul acesta cred ca am intrat doar de vreo doua ori pe site, am cam uitat de ei...

      Ștergere
  3. Pentru produse calitative la preturi mici, încearcă și promomix.ro.

    Mi-am.lhat recent geluri de dus, balsamuri, detergent capsule, deodorante. Foarte bune!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla