Treceți la conținutul principal

New stuff: Notino, Yves Rocher, Dm, Bioderma, Libris

   Salutare! Cred ca stiti majoritatea noutatilor care au ajuns in...batatura mea , dar am decis sa fac o postare care sa le cuprinda, parca e mai fain cand le vezi pe toate adunate. Plus ca, teoretic, in septembrie nu mai intrevad nicio noutate, le las pe octombrie, daca tot va fi ziua mea.


  Am comandat de pe Notino niste lucruri, o parte sunt  de necesitate maxima, iar pe altele le-am luat pentru maica-mea.

- vopsea de par L'Oreal Preference, in nuanta Pure Plum/ Budapest. Daca o s-o comandati, o sa va apara alta fata pe cutia de vopsea, dar e acelasi numar. Maica-mea e o roscata in suflet. A mai facut ea diferite modificari si testari, de la blond inchis pana la saten inchis, dar tot la roscat se intoarce. Imi spune ca nu gaseste prin magazine nuantele pe care si le doreste, asa ca am comandat vopseaua online. In realitate, e un rosu mult mai domol, cu reflexii mov. E frumoasa, intensa si luceste, doar ca s-a vopsit de vreo doua saptamani si inca mai curge la spalare. Totusi, cica e mai buna decat altele. Acopera bine firele albe si a fost putin peste 30 lei.

- singurul deodorant pe care il suporta pe piele e Rexona si nu toate variantele. Invisible Aqua ii place cel mai mult si considera ca e si eficient. Si mie mi se pare ok, dar prefer Dove. Rexona costa cam 10 lei.

- daca tot vorbim de deodorante, mi-am facut plinul cu Dove cu floare de hibiscus si cacao. 11 lei fiecare. Cred ca toata lumea are impresia ca folosesc cantitati mari de gel de dus si parfum, insa, in realitate, consum teribil de mult deodorant si crema de fata.

- mi-am luat de data asta Hydreane Riche de la La Roche Posay. Initial am zis ca sigur ma intorc la Nutritic, dar acum oscilez. Imi place cat de "plumped" arata tenul de la crema asta. Cam 70 lei.


- masca de par Elseve, v-am povestit despre ea cu cateva postari in urma


- un mini gel de dus de la Ziaja, a fost 5 lei si o sa mai vreau. Si despre el v-am povestit.


- ai zice ca lamele nu sunt problematice, dar pentru mine subiectul acesta e sensibil. Iubeam lamele Bic cu aloe, dar nu le mai gasesc. De voie - de nevoie, am trecut la Gilette Venus. Nu-mi plac atat de mult, dar sunt mai bune decat ce am gasit in rest. Pielea ramane catifelata destul de mult, dar si cand cresc firele de par, se simt mai aspre decat dupa Bic cu aloe. Acum, asta e, ne descurcam cu ce avem. Ce mi s-a parut funny: daca cumperi setul de lame intr-o singura culoare - galben, sunt mai ieftine. Bine, e vorba de 4 lei, dar e amuzant :). 15-19 lei.


- gelul de dus Organic Beauty, sunt detalii despre el cu cateva postari in urma


- am primit si doua mostre: una de crema si una de Si Passione, care a inceput sa-mi placa incredibil de tare


  Ca tot vorbeam de Notino si am amintit in postarea trecuta faptul ca au ocazional campanii in care ofera mostre gratuite, care vin prin posta, acum cateva saptamani m-am inscris sa testez noul My Way de la Armani. Imi place, e foarte fain, cam din aceeasi grupa cu Si Passione. Acum e campanie cu noul parfum Hugo Boss pentru barbati. Gasiti detalii pe site.


  Din Dm am un gel de dus roz si dragalas cu aroma de floare de migdal si magnolie. 6 lei.

  Noutati au fost si cele primite de la Yves Rocher. pe astea clar le stiti fiindca am scris despre ele, asa ca nu mai insist.


 Si, de asemenea, inca un produs despre care am scris, gelul Bioderma Atoderm.


  Legat de cosmetice, a mai fost o rezerva de un litru de sapun lichid de la Cien, dar n-am mai pozat-o. Poate o pozez pe urmatoarea :)). Si mai avem cartile, citite si cu recenzia la zi, daca va intereseaza.




  Hai ca a fost fun sa scriu postarea asta!

 

Kissez!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Crema pentru ten Apidermin -review

  Hello! Fiind destul de multumita de Apidermaliv, care teoretic nu era pentru tenul meu, am decis sa cumpar un recipient micut de Apidermin. Varianta la 30 de ml costa 7,5 de lei si am luat-o dintr-un plafar.   Logic, am avut mari asteptari. Contine vitamina A si laptisor de matca, toate ingredientele sunt ok si este potrivita pentru tenul uscat.  In primul rand, ambalajul e dragalas, dar poleiala aurie dispare in cateva secunde. Spre exemplu, eu am avut-o in geanta vreo ora-doua de cand am cumparat-o si pana am ajuns acasa si deja arata ca trecuta printr-o mie de maini.   Acum sa trecem la produsul propriu-zis: cand am deschis recipientul am simtit un miros destul de puternic, dar nu deranjant. Textura (uimitor) pare mai light decat la Apidermaliv. Am avut impresia ca va intra rapid in piele, dar s-a format un soi de pelicula. Nu reprezinta o baza buna de machiaj, asa ca am inceput s-o folosesc seara. Din pacate, nu mi se potriveste. Nu are niciun efect asupra deshidratarii s

Impresiile mele despre cura cu spirulina

   Hey! Prin primavara m-am hotarat sa fac o cura cu spirulina pentru ca ma simteam cam vlaguita si aveam probleme destul de urate cu tenul. Inca de la inceput tin sa precizez ca nu am cunostinte in domeniu, ca m-am informat doar pe internet si ca experienta mea se poate sa fie diferita fata de a altora.   Nu prea imi place sa-mi administrez eu tratamente si suplimente, insa dupa ce am citit mai multe articole, am ajuns la concluzia ca spirulina este o mica minune ce aduce beneficii in aproape orice situatie si asa m-am decis sa incep o cura de aproximativ sase saptamani. Intai am cumparat un flacon de la Fares(spirulina+urzica, 60 de pastile-23 lei), apoi am ales Alevia (1+1 gratis, in total 60 de pastile-13 lei). Am luat cate-o pastila dimineata, la pranz si seara.    Parerile asupra efectelor sunt foarte variate, mai ales in ceea ce priveste slabirea/ingrasarea. Cred totusi ca am auzit mai multe voci care indeamna la consumul de spirulina in cazul in care se doreste o scader

Sondaje online: Daedalus plateste sau nu?

   Hello! Poate va aduceti aminte, la un moment dat spuneam ca experimentez putin cu sondajele online si ca sunt inscrisa in mai multe paneluri. La Daedalus am cont de multa vreme, am pierdut deja notiunea timpului. Am primit cateva invitatii la sondaje, apoi a inceput o perioada lunga de liniste. Intamplarea a facut sa citesc pe alte bloguri ca sunt seriosi, ca platesc, ca exista destule chestionare, dar eu tot nu primeam nimic. Le-am dat un mail, i-am intrebat ce se intampla si daca persoanele nou inscrise au sanse mai mari de invitatii la sondaj decat membri vechi. Logic era ca nu, asta mi-au si raspuns, dar dupa schimbul de mailuri am inceput sa mai primesc pe ici pe colo cate-un sondaj.    In primul rand, sa nu asteptati sa va imbogatiti! Mie totusi mi se pare de viitor aceasta abordare, plus ca-mi place sa completez chestionare, insa e clar ca remuneratia e mica si banii se strang destul de greu. Cu toate astea, comparativ cu alte paneluri, chestionarele sunt ceva mai bine pla